Jump to content

Seria 3 sh (an 2000-2001)

UserX

Recommended Posts

Salutare tuturor ! Am si eu cateva intrebari despre modelul asta , poate ma lamuriti si pe mine. :)

Am vazut multe 3-uri de vanzare la preturi in jur de 9800 sau 10.000 euro. Respectiv 316 sau 320d..cu putin sub 100.000km la bord. As fi interesat de asa ceva la anu cand sper sa le gasesc chiar cu mai putin de 9800 euro.

Ce puteti sa-mi spuneti despre costuri de intretinere? Mai bine zis , cat ma costa CASCO/an la modelele de mai sus? Care dintre motoarele de mai sus sunt mai putin obosite dupa atatea zeci de mii de km ? Banuiesc ca diesel-ul pentru ca ruleaza la turatii mai joase nu? Din cauza craterelor bucurestene , ce trebuie verificat in service la o asemenea masina?

Are cineva idee de ce de cate ori vad un Seria 3 negru model 2000 sau 2001 pe strada , are foaie alba cu "de vanzare" la geam? :blink: ..cam multa lume renunta la ele.

Numai bine!

Chiar si benzinarele? Ma indoiesc ca nu pot face un computest pe ea sa-ti spuna exact cati km are folosind istoria de service si etc. Stiu ca la Renault poate sa-ti zica fix cati km reali a efectuat masina.

Astept raspuns la restul intrebarilor. :blink:

de multe ori dieselul e mai "obosit" tocmai din cauza ca nu e motor de turatie...fiind pe un BMW, este tratat ca atare, adica turat :blink:

i

n privinta km dan98 are dreptate: sunt multe bmw-uri aduse din afara, cu multi km la bord ce pot fi absorbite de setea=pasiunea romanului pentru masini germane=BMW :)

casco te va costa intre 850 si 1000 EUR functie de dotarile masinii.

Chiar si benzinarele? Ma indoiesc ca nu pot face un computest pe ea sa-ti spuna exact cati km are folosind istoria de service si etc. Stiu ca la Renault poate sa-ti zica fix cati km reali a efectuat masina.

Astept raspuns la restul intrebarilor. :blink:

72150[/snapback]

poti sa afli km reali la orice service bmw si dupa cate stiu eu este si gratuit. conditia sa aiba toate cheile masini daca nu le are puneti un semn de intrebare ca poate sa se fi umblat la kilometraj.

1-nu exista 3-ar la 10k euro sub 200.000 km chiar!!! ori are alt defect major

2-am vazut si la 8500, daca astfel te ajuta buzunarul sa ti-l iei mai repede

3-casco la un 316 poate sa te coste si 700 euro, chiar 600 daca stii unde sa il faci si ai pe cineva la o companie de asigurarai, eu am facut in 2003 pt un 316 din 2000 cu 700 euro casco, deci anul asta ar fi fost sub 600 cu siguranta, altfel te poate ajunge si la 1000 euro daca il faci la plesneala

4-verifica-i bucsele, directia, matorul,caroseria etc cam astea "cad" la ele, cu exceptia caroseriei care m-am referit la un evcentual accident...

In rest multa bafta, masinile sunt bune

1-nu exista 3-ar la 10k euro sub 200.000 km chiar!!! ori are alt defect major

72237[/snapback]

Eu l-am adus la 10.500 in toamna cu 113.000. Oare o fi manarit? L-am luat de la o reprezentanta BMW din Baiersdorf. Si mai e si fabricatie 09.1999. Defecte nu are (merge brici).

Casco pentru el costa la BCR 680 euro, masina fiind asigurata tot la 10500.

Un 316 va fi mai ieftin decat un 320d. Eu mi-am luat anu trecut un 320d lovit de dincolo cu 130mii km, masia a fost 8600 acolo. Legat de bmw-uri 320d pana in 10000 euro si sub 100k km .. e o prostie . De ex .. masina ca si a mea am gasit nelovita cel mai ieftin acuma .. la 9500 , iar urmatoare era la 10500 , pret in germania , pestea asta adauga 600 euro drumu + 1333 vama (atat am platit eu pe ea anu trecut, masina din 2000) + alte cheltiuieli .. RAR , politie una alta .. iar cel care l-am gasit la 9500 avea parca 140k km . Km reali nu ii potzi afla decat daca are reviziile faculte la reprezentata, si itzi poate spune cand a avut loc ultima revizie si la cati km. Legat de ce ai spus cu reprezentata renaul eu nu am mai auzit asa ceva.. itzi poate spune eventual daca s-a umblat sau nu la km .. sa-tzi spuna cati km are masina bagand testeru sau alte chestii in ea .. nu prea cred. Cel mai ieftin bmw l-am vazut in belgia pe un site .. 8800 euro , din 2001 cu 80 mii km la bord , carte service. Daca vrei sa-tzi cumperi, mai bine mergi tu dupa el, decat sa iei o masina shmecherita de la noi ... bafta