Jump to content

Cum se demonteaza casetofonul cu navigatie 16:9?

Recommended Posts

Pai la fel ca un cd player, dai trimurile jos si sunt suruburi in spatele lor.

Nu e chiar asa am incercat eu sa dau un player navi jos si am crezut ca innebunesc ...dupa ce desfaci suruburile navi are 2 cleme cred in partea de jos ..Eu nu am reusit sa gasesc accesul la ele .Nu poti sa eliberezi navi sus pana nu scoti aeratorul central care e destul de dificil de scos intact .se trage cumva in fata si spre in sus in acelasi timp ...Eu am trosnit unul :) ..in fine ..chiar sunt curios daca stie cineva cum se scoate navi !Mentionez ca am demontat si climatronicul si torpedoul si tot nu am reusit <_<

Sfatul meu pt initiator ..nu umbla pana nu ai info clare !

dai jos trimul de pe bord, desfaci cele doua suruburi laterale din partea de sus a navi-ului, gura de aerisire trebuie impinsa in sus si trasa spre tine ca sa iasa (sa tragi usor de ea, are doua cleme laterale si se rup usor) scoti cele doua butoane de cauciuc de la navigatie si bagi o surubeltina subtire dreapta in gaura de langa potentiometru, rasucesti un pic de surubelnita in timp ce tragi de ecran. Cam astia sunt pasi pentru scoaterea navigatiei din bord. Edited by SPW

Mie unu personal nu imi plac deloc urateniile alea din care iese ecranul (poa sa fie si ultimul model de la Alpine), in primul rand nu da bine si in al doilea rand acopera in cazul meu cele 2 gauri pe unde iese aerul... Nu as cumpara asa ceva.

Ideea era daca la 2DIN-ul ala JVC se poate face astfel incat sa pot pastra comenzile de pe volan. Trebuie cumparat ceva separat, ca am mai auzit vorbindu-se si as vrea sa stiu ce anume mai trebuie cumparat (daca merge in primul rand sa functioneze comenzile de pe volan)?

Edited by dumi

Sincer, mie nu-mi place. Eu pers. as merge pe un IVA de la Alpine. sau un Kenwood. Ambele retractabile. Nu stiu sigur, e posibil sa mearga, normal iti trebuie o interfata.

Multumesc mult. Imi fac timp in week-end si incerc. Sper sa si reusesc.

Multumesc inca o data

Scuze, am gresit citatul. Am vrut sa dau reply la indicatiile despre demontarea navi-ului. <_<

Inca o data multumesc