Jump to content

Lipsa accesorii originale!

red&bluestar

Recommended Posts

M-am gandit sa dezbatem un subiect important legat de faptul ca cei care ne aduc masini de afara isi baga mana in unele accesorii mici dar importante,gen surubelnita,chei fixe,clesti,cric, aparat telefonic,magazie cd,antifurt roti,bricheta si chiar lanterna mica din bord(asta nu sunt sigur ca exista in dotarea unui BMW,dar asa am inteles ca ar fi fost situata in torpedoul mic din stg)plus multe altele.Sau poate chiar mai rau-setul de rezerva roti de iarna+capace pe care il cam au toate masinile din occident.Care e parerea voastra?Si care cum ati fost intepati? Eu personal nu am avut telefonul Motorola,surubelnita,antifurt roti si daca chiar a existat,lanterna din bord.Deci va astept... Edited by BoBo
titlu editat

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-am gandit sa dezbatem un subiect important legat de faptul ca cei care ne aduc masini de afara isi baga mana in unele accesorii mici dar importante,gen surubelnita,chei fixe,clesti,cric, aparat telefonic,magazie cd,antifurt roti,bricheta si chiar lanterna mica din bord(asta nu sunt sigur ca exista in dotarea unui BMW,dar asa am inteles ca ar fi fost situata in torpedoul mic din stg)plus multe altele.Sau poate chiar mai rau-setul de rezerva roti de iarna+capace pe care il cam au toate masinile din occident.Care e parerea voastra?Si care cum ati fost intepati? Eu personal nu am avut telefonul Motorola,surubelnita,antifurt roti si daca chiar a existat,lanterna din bord.Deci va astept...

PoĂži sĂŁ le comanzi dacĂŁ doreÂşti.

Magazia de cd-uri nu intrĂŁ ĂŽn aceastĂŁ categorie, este o opĂžiune deci este normal sĂŁ nu existe pe toate BMW-urile.

M-am gandit sa dezbatem un subiect important legat de faptul ca cei care ne aduc masini de afara isi baga mana in unele accesorii mici dar importante,gen surubelnita,chei fixe,clesti,cric, aparat telefonic,magazie cd,antifurt roti,bricheta si chiar lanterna mica din bord(asta nu sunt sigur ca exista in dotarea unui BMW,dar asa am inteles ca ar fi fost situata in torpedoul mic din stg)plus multe altele.Sau poate chiar mai rau-setul de rezerva roti de iarna+capace pe care il cam au toate masinile din occident.Care e parerea voastra?Si care cum ati fost intepati? Eu personal nu am avut telefonul Motorola,surubelnita,antifurt roti si daca chiar a existat,lanterna din bord.Deci va astept...

PoĂži sĂŁ le comanzi dacĂŁ doreÂşti.

Magazia de cd-uri nu intrĂŁ ĂŽn aceastĂŁ categorie, este o opĂžiune deci este normal sĂŁ nu existe pe toate BMW-urile.

Nu ma intelegeti gresit!La magazie ma refeream in sensul ca cei care le aduc ca sa le vanda mai departe le dau jos si le vand separat bazandu-se ca viitorul proprietar nu va vedea acest lucru iar ca dovada raman cablurile.Eu am intalnit mai multe astfel de cazuri in Alba-Iulia.Iar pt surubelnita nu a fost nevoie sa o cumpar deoarece am suficiente.

Nu ma intelegeti gresit!La magazie ma refeream in sensul ca cei care le aduc ca sa le vanda mai departe le dau jos si le vand separat bazandu-se ca viitorul proprietar nu va vedea acest lucru iar ca dovada raman cablurile.Eu am intalnit mai multe astfel de cazuri in Alba-Iulia.Iar pt surubelnita nu a fost nevoie sa o cumpar deoarece am suficiente.

Multe BMW-uri vin cu cablaje pentru anumite opĂžiuni fĂŁrĂŁ sĂŁ fie dotate cu acele opĂžiuni.

Iesim in strada,ce sa facem? :)

Putem sa fim seriosi? De ce pe acest forum toata lumea se ia de cel care pune un topic si nu se uita la adevarata problema?E ceva specific aici! De ce nu va concentrati asupra faptului ca sunt persoane care descompleteaza masinile noastre si aici nu ma refer la neamtul care a avut-o inainte ci la mana romanului care o aduce.Faceti abstractie de exemplul din cazul meu ca oricum daca am avut bani sa iau BMW eu cred ca am si pt o amarata de magazie sau surubelnita! <_<

de-a lungul carierei mele sãmsãreºti, am strâns 23 de lanterne, 67 de ºurubelniÞe, 41 de cricuri, 15 roÞi mici de rezervã..... come and get me!!! <_<

In cazul asta as dori eu sa cumpar fo 15 surubelnite, ca poate ma mai duc prin service-uri. :)

Iesim in strada,ce sa facem? :)

Putem sa fim seriosi? De ce pe acest forum toata lumea se ia de cel care pune un topic si nu se uita la adevarata problema?E ceva specific aici! De ce nu va concentrati asupra faptului ca sunt persoane care descompleteaza masinile noastre si aici nu ma refer la neamtul care a avut-o inainte ci la mana romanului care o aduce.Faceti abstractie de exemplul din cazul meu ca oricum daca am avut bani sa iau BMW eu cred ca am si pt o amarata de magazie sau surubelnita! <_<

pana la urma fiecare isi alege masina sau pe ala care sa i-o aduca de afara.

Gândeşte-te că lanterna aia valorează mai puţin de 100 Ron, nu e cine ştie ce pierdere.

Sculele pot fi rătăcite chiar de foştii proprietari.

Magazia este opţiune iar dacă ai văzut că maşina nu are magazie, de ce ai mai cumpărat-o?

Deşi nu prea contează că maşina nu are magazie din moment ce poţi cumpăra una cu 100 €.

Pe de altă parte, şi cumpărătorii au vina lor.

Poţi să vinzi cea mai dotată şi mai ĂŽntreţinută maşină, posibilii cumpărători vor ĂŽncerca oricum să negocieze preţul fără să dea vreun argument corect.

Argumentul favorit ĂŽn acest moment este: "Domne', e criză!" Păi dacă e criză cine te pune să cumperi o maşină premium? :)

Edited by Ciupanezu

e simplu, daca nu are tot ce vrei sa aiba ca optiuni, nu cumperi masina !

ce asa mare problema si revoltare interioara?

baieti, daca tot iesiti in strada, puneti o vorba pe bannerele alea si despre capacelele de la roti... pe-a mea am cumparat-o fara... direct de la neamt, mama lui de hot ! <_>

Gândeºte-te cã lanterna aia valoreazã mai puÞin de 100 Ron, nu e cine ºtie ce pierdere.

Sculele pot fi rĂŁtĂŁcite chiar de foÂştii proprietari.

Magazia este opĂžiune iar dacĂŁ ai vĂŁzut cĂŁ maÂşina nu are magazie, de ce ai mai cumpĂŁrat-o?

DeÂşi nu prea conteazĂŁ cĂŁ maÂşina nu are magazie din moment ce poĂži cumpĂŁra una cu 100 €.

Corect. Deci ma refer doar la situatia in care masina intra pt prima oara in tara si isi gaseste primul proprietar roman.Si v-am zis, nu e cazul meu cum ca nu as fi vazut ca lipseste magazia.

Mie mi-a venit 330xi-ul cu lanterna in torpedou. A stat o noapte in curtea vamii, deschisa de fraier ce am fost, ca era decuplata bateria, s-a dus lanterna si paznicul care fusese in tura de noapte. I-am mai dat si 500 de mii sa pazeasca masinile. Eu ma intreb ce face cretinul ala cu lanterna, ca in Dacie nu are unde sa o alimenteze, sa ii cada degetele de jegos.

A, si scule lipsa in toate masinile, numai cheia de roti si cricul. Dar e de inteles, prin cate maini a trecut.

Edited by WLF

e simplu, daca nu are tot ce vrei sa aiba ca optiuni, nu cumperi masina !

ce asa mare problema si revoltare interioara?

baieti, daca tot iesiti in strada, puneti o vorba pe bannerele alea si despre capacelele de la roti... pe-a mea am cumparat-o fara... direct de la neamt, mama lui de hot ! <_<

pai si ala iti aduce masina de 15000 de afara si tu ii zici : "frate, esti nebun? tu nu vezi ca nu are surubelnita? du-o inapoi!"