Jump to content

pareri 740d pro si contra

murias e39

Recommended Posts

Au fost cateva experiente neplacute pe aici pe forum cu BMW seria 7 din 2002 - 2003. Probleme mari de fiabilitate, in special electroncia, dar si casete de directie, etc. Nu cred ca merita schimbul. La diesel cad mai multe piese oricum decat la benzina. Edited by treitreizero

Si eu vreau un e65 dar m-am orientat spre benzina. Din cate am citit 2002-2003 sunt ani de evitat la e65, probleme cu softul si erori gramada, mai pica cate o cutie, etc. Mai bine cauti o benzina 2004 sunt mai usor de intretinut si probleme mai putine.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Ce pareri aveti de schimb ? buna treaba? :)

eu unu nu gasesc vreun grad de comparatie intre cele doua e60 - xc90 bun OK. total diferit alta clasa s.u.v. - limuzina dar ma refer la calitatea finisajelor interioare-exterioare ,motorizare unde volvo are multe de invatat

personal sant tare multumit de BMW <_<

Ce pareri aveti de schimb ? buna treaba? :)

eu unu nu gasesc vreun grad de comparatie intre cele doua e60 - xc90 bun OK. total diferit alta clasa s.u.v. - limuzina dar ma refer la calitatea finisajelor interioare-exterioare ,motorizare unde volvo are multe de invatat

personal sant tare multumit de BMW <_<

ce motorizare a avut Volvo ? frumos BMW , eu sa fii fost in locul tau nu stiu sincer ce as fii facut . Imi place foarte mult Volvo XC 90 o masina super dupa parerea mea ca cititor :bashwall: , dar si BMW E60 are plusurile lui .yo as fii ramas la VOLVO ,treaba e ca tu trebuie sa fii multumit . numai bine.

Edited by doruvlad

Da cum zici greu de ales ! :bashwall:

daca era un T6 era alta poveste dar pe atunci vroiam neaparat motorina acum nu conta, D5-ul ma dezamagit cum am spus galagios, puturos l-am fiert odata eu :) si odata fostu proprietar <_< lucru care l-am aflat ulterior aSta eSte fraieru nu moare "EL" se schimba!

si motorizarea de 3000 este f reusita dar cea de v8 mie mi se pare...

am facut recent istoricul uneia cu cca 8.000 de ore de functionare.asta se traduce in cca 400.000 km

oricum sa o stapanesti sanatos

numai bine

• 2 weeks later...

bun ok am primit raspuns :bashwall: sa inteleg ca al meu nu are partikelfilter si afuma.

asa ar fi normal?sau unu din injectoare face figuri?

am observat si o fluctuatie turometru&motor mai exact:

la 1200 de turatii creste si scade in ture des-sacadat da impresia ca nu se alimenteaza si asta numai daca tin motoru turat la fix 1200 turatii peste sau sub aceasta turatie totu-l perfect , variatiile respective se fac simtite si in trafic in timp ce masina ruleaza la viteze mici 30-40Km/h de exemplu inainte de intersectii,sensgiratoriu si asta tot in juru-l a 1200 turatii.

scuze de of topic <_< sant tembel pun intrebari de seria 5 pe topic de seria 7, mutatil pe nebun unde e locul :)

• 9 months later...