Jump to content

Schimb Angel eyes CCFL 7000k pt.E46 2D(facelift 2004)

red&bluestar

Recommended Posts

<_< Deoarece am comandat gresit Kitul vreau sa le schimb cu ceva ce mi se potriveste,deci dau Kit Angel eyes cu tehnologie CCFL culoare 7000k alb aprins pt E46 2D 2004 facelift la schimb cu similar dar pt E46 2002 (cu faruri mari,fara lupe deci simple).Produsul e nou,in cutie.Kitul contine 4 inele,2 invertoare,sistem de prindere si instructiuni de montare.

<_< Deoarece am comandat gresit Kitul vreau sa le schimb cu ceva ce mi se potriveste,deci dau Kit Angel eyes cu tehnologie CCFL culoare 7000k alb aprins pt E46 2D 2004 facelift la schimb cu similar dar pt E46 2002 (cu faruri mari,fara lupe deci simple).Produsul e nou,in cutie.Kitul contine 4 inele,2 invertoare,sistem de prindere si instructiuni de montare.

De unde le-ai cumparat si cat ai dat pe ele ca si eu vreau pt un E36 316i...

De unde le-ai cumparat si cat ai dat pe ele ca si eu vreau pt un E36 316i...

Soringolf3cabrio sau MAS cred ca au asa ceva!

Nu mai e valabil si cer inchiderea topicului. Mersi

Ce ziceti dupa poze sunt de e46?Eu n-as crede, cele de e46 nu formeaza un cerc complet, lipseste o parte in partea superioara...le-am cumparat eu de la red&bluestar...dar se pare ca m-a tras...

Pai omu a scris acolo ca sunt de COUPE facelift, cum sa se potriveasca la tine

Ce ziceti dupa poze sunt de e46?Eu n-as crede, cele de e46 nu formeaza un cerc complet, lipseste o parte in partea superioara...le-am cumparat eu de la red&bluestar...dar se pare ca m-a tras...

el pt ce ti-a spus ca sunt ?

Pai omu a scris acolo ca sunt de COUPE facelift, cum sa se potriveasca la tine

nu vad unde a scris ..M-ai facut sa citesc anuntul de 10 ori <_<

Edited by myxage

2D = 2 doors

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.