Jump to content

318i e90 facelift

crisjohn

Recommended Posts

Poate e cam mult spus OZN (BMW are multe masini peste a mea ca performante si design) dar pentru mine este o masina superba... Nu prea stiu ce sa spun deci atasez pozele si o sa detaliez mai incolo parametrii tehnici <_<

LE-

Vopsea uni Black

Tapiterie Sensatec Beige (va recomand totusi piele cu stofa neagra, tine mult mai bine)

Volan multifundtional imbracat in piele

Packet Advantage Plus (bixenon, aprindere automata lumini, senzori ploaie, senzori parcare PDC, tempomat, lumini in manere usi si altele)

Ornamente lemn de nuc (inchis la culoare)

Aer conditionat automat

Faruri de ceata

Pachet spatiu depozitare

enjoy :)

post-453-1234558068_thumb.jpg

post-453-1234558116_thumb.jpg

post-453-1234558128_thumb.jpg

Edited by crisjohn

Da... ce sa zic... va multumesc mult... o sa mai pun poze si sper sa vin si la o intalnire... v-am vazut weekendul asta la Academie dar eram in viteza si nu m-am putut opri... sper ca la urmatoarea intalnire sa pot veni si sa ne mai salutam...

PS-apropos, tipul care a cumparat de la mine primul meu BMW o sa-si cumpere acum un seria 3 Coupe :) se pare ca masina aceea e cu norocul la upgradeuri mai ales ca este foarte bine ingrijita <_< acum e pe Autovit ptr ca omul vrea sa isi ia coupeul :bashwall:

Edited by crisjohn

Iti recomand cu caldura Mr. Leather:

http://www.formula1polish.co.nz/images/products/m_leather.jpg

Se gaseste cam la toate benzinariile MOL la 20 ron. Dai un pic pe piele si stergi cu o laveta. Garantat o sa iasa si petele de la blugi si protejeaza si pielea. O folosesc de 1 an <_<

felicitari. combinatia negru - crem merita toti banii

asa e... mai ales cei de la spalatorie :) negru de afara se umple de praf imediat si pe crem iese culoarea blugilor :bashwall: totusi imi place combinatia :unsure:

+1 si la mine e tot crem, cu nuante albastrui de la blugi <_<

btw unde se spala bine tapiteria?

On topic: sa o stapanesti sanatos, e foarte frumoasa!!!

vezi ca are SENSATEC nu piele.....deci nu stiu daca merge ala de piele pt imitatie de piele . Se intretine mai greu beju ala mai ales daca porti blugi

OOPS... asta n-am observat. Deci imi retrag recomandarea cu Mr. Leather. Banuiesc ca exista la bmw ceva pt sensatec.

Iti recomand cu caldura Mr. Leather:

http://www.formula1polish.co.nz/images/products/m_leather.jpg

Se gaseste cam la toate benzinariile MOL la 20 ron. Dai un pic pe piele si stergi cu o laveta. Garantat o sa iasa si petele de la blugi si protejeaza si pielea. O folosesc de 1 an <_<

o sa-ti urmez sfatul... oricum eu am imitatie de piele, celebrul Sensatec :)