Jump to content

Vand 320d

Razvan23

Recommended Posts

Pret: 23,500 EURO ,USOR NEGOCIABIL An Fabricatie:dec 2005 ,prima imatriculare 01.2006 Carburant: Motorina

Rulaj: 68,000 km Capacitate: 1,995 cmc Putere: 163 CP Consum: 9l in oras si 6 in afara ,MODEL: e90

Dotari:

EURO 4; CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ pe 16; PROIECTOARE CEATA; INCHIDERE CENTRALIZATA; UNIC PROPRIETAR,NAVIGATIE PROFESIONALA MARE,DVD PLAYER+MP3+DVD HARTA NAVI,BLUETOOTH,TRAPA STICLA ELECTRICA FUMURIE,INCALZIRE SCAUNE FATA,SENZORI LUMINA-PLOAIE-PARCARE-PRESIUNE,VOLAN M PIELE,DTC,jante IARNA-VARA+CAUCIUCURI PE 16,AUX,COTIERA cu SISTEM DE RACIRE,SOS,FOLIE OMOLOGATA,RULATA PUTIN IN ROM,NU AM CARAT NICIODATA NIMIC CU EA SI NICI NU AM MERS CU MAI MULT DE TREI OAMENI IN EA ,AM TINUT-O DOAR PT PLIMBARI,ADUSA DIN GERMANIA IN FEBRUARIE 2008,MASINA MA COSTAT CU TAXA DE INMATRICULARE 30.000 EURO,O VAND PT CA VREAU CEVA MAI MARE,NU FAC SCHIMB VREAU DECAT BANI..ROG SERIOZITATE.MASINA ESTE CEA DE LA AVATAR

Edited by Razvan23

NU AM CARAT NICIODATA NIMIC CU EA SI NICI NU AM MERS CU MAI MULT DE TREI OAMENI IN EA ,AM TINUT-O DOAR PT PLIMBARI,

Si daca ai fi carat ceva cu ea care era problema ? presupun ca oricum un frigider nu intra in ea si lemne din padure nu prea-ti vine sa cari !de faza cu 3 oameni nu mai zic ! nu prea inteleg care e avantajul ! 3000 din pret e pt asta ? <_< ..succes la vanzare//

Edited by myxage

pai ziceam asa ca poate uni cara cu ele de le vine rau sau se duc la concursuri ,liniute si alte alea eu nu m-am dus si nici nu o sa ma duc vreodata si vreau sa lumea sa stie ca am tinut-o doar pt plimbari si iesiri in oras.ms

exista mica publicitate pe site_??? ca nu stiu

uite o sa pun si poze ,dar daca e cineva interesat vb la telefon daca chiar are bani sa dea pe ea ,ca de vrajala nu am chef ,decat daca e sigura treaba.eu oricum nu ma grabesc sa o dau ,mai ales ca e greu sa o vinzi acum...ms oricum

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.