Jump to content

320dA M-Technik II

cipus

Recommended Posts

Multi dintre voi stiu deja masina ...

An : 2002

Motor : 1995 cc, 180 CP (chiptuning scandy acum 20k km)

Dotari :

PACHET SPORT M TEHNIK II

SUSPENSIE SPORT

CUTIE STEPTRONIC;

4 GEAMURI ELECTRICE (PE SPATE LE-AM PUS ULTERIOR);

OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE;

VOLAN SPORT M

ELERON M

STOPURI LED

XENON ;

JANTE ALIAJ 17 M3 EVO;

PROIECTOARE + XENON;

TAPISERIE PIELE INTOARSA;

SCAUNE SPORT INCALZITE;

ALARMA OEM;

CD BUSINESS + PROCESOR SUNET JL CLEANSWEEP + DIFURI SPATE MAC CFX 2.16 + SUBWOOWER JBL + 4 difuri medii in toate usile

Senzori parcare

In fiecare saptamana am o zi dedicata special pentru masina, tin la ea ca la ochii din cap... <_<

Astept opinii ce sa mai schimb/modific la ea....

Multi dintre voi stiu deja masina ...

An : 2002

Motor : 1995 cc, 180 CP (chiptuning scandy acum 20k km)

Dotari :

PACHET SPORT M TEHNIK II

SUSPENSIE SPORT

CUTIE STEPTRONIC;

4 GEAMURI ELECTRICE (PE SPATE LE-AM PUS ULTERIOR);

OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE;

VOLAN SPORT M

ELERON M

STOPURI LED

XENON ;

JANTE ALIAJ 17 M3 EVO;

PROIECTOARE + XENON;

TAPISERIE PIELE INTOARSA;

SCAUNE SPORT INCALZITE;

ALARMA OEM;

CD BUSINESS + PROCESOR SUNET JL CLEANSWEEP + DIFURI SPATE MAC CFX 2.16 + SUBWOOWER JBL + 4 difuri medii in toate usile

Senzori parcare

In fiecare saptamana am o zi dedicata special pentru masina, tin la ea ca la ochii din cap... <_<

Astept opinii ce sa mai schimb/modific la ea....

Imi place masina ta, e o masina ingrijita dupa cum se vede din poze... de unde ai cumparat masina, la cati KM si cat te-a costat? :)

mersi pentru aprecieri baieti. <_< Am cumparat masina din Belgia, in aprilie 2006 la 138000 km . Acum am 163000. Sta mai mult la caldurica in garaj. Eu am serviciul in aceeasi locatie cu locuinta. Masina e numai pt diferite treburi prin oras si muulte plimbari. Edited by cipus

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos, dar schimba jantele, nu se vad frumos modelul de M3 pe 17".

Mersi frumos :)

Jantele sunt , zic eu, compromisul perfect pentru soselele din Iasi care sunt dezastru capital in momentul asta. Nici nu imi mai vine sa ies la plimbare, pur si simplu rup masina in doua. <_<

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos, dar schimba jantele, nu se vad frumos modelul de M3 pe 17".

Jantele sunt , zic eu, compromisul perfect pentru soselele din Iasi care sunt dezastru capital in momentul asta. Nici nu imi mai vine sa ies la plimbare, pur si simplu rup masina in doua. <_<

Nu ti-am spus sa pui mai mari, am spus doar ca modelul tau pe 17" nu se vad bine, sunt alte modele pe 17" mult mai frumoase, asta e parerea mea, sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

Nu ti-am spus sa pui mai mari, am spus doar ca modelul tau pe 17" nu se vad bine, sunt alte modele pe 17" mult mai frumoase, asta e parerea mea, sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

Baga niste poze poate imi dai niste idei :bashwall:

Intre timp mai pun 2 poze :

Edited by cipus

masina e foarte frumoasa, exceptie facand ornamentele vopsite. poate sunt eu de vina, am o cunostinta ce atunci cand isi ia o masina, o baga la vopsit bandouri, si toate ornamentele din interior le face argintii.

trebuia sa vopsesti doar trimurile, si sa le faci cat mai aproape de original, adica sa le faci cu lac mat peste vopsea.

in rest, n-ai ce sa-i reprosezi. <_<

trebuia sa vopsesti doar trimurile, si sa le faci cat mai aproape de original, adica sa le faci cu lac mat peste vopsea.

in rest, n-ai ce sa-i reprosezi. <_<

Cu lac mat sunt lacuite Âşi ale mele Âşi sunt aproape identice cu cele OEM.

Nu aratĂŁ bine deloc dacĂŁ sunt lucioase.

Mie chiar imi place mult interiorul....foarte frumoasa jucaria.Te-am mai vazut ca esti destul de activ pe forum da n-am observat ca esti din Iasi :) Poate ma dai si pe mine odata cu ea sa vad cum merge chiptuningu ca a mea e cam lenesa si ma gandeam si eu la asa ceva.S-o porti sanatos si fara incidente <_<

Mie chiar imi place mult interiorul....foarte frumoasa jucaria.Te-am mai vazut ca esti destul de activ pe forum da n-am observat ca esti din Iasi :) Poate ma dai si pe mine odata cu ea sa vad cum merge chiptuningu ca a mea e cam lenesa si ma gandeam si eu la asa ceva.S-o porti sanatos si fara incidente <_<

fara probleme, anytime

• 4 weeks later...

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.

Imi plac foarte mult jantele pe care le ai acum, eu zic sa nu le schimbi. Eu le am pe cele M pe care le-ai avut tu, dar eu zic ca iti vin mai bine astea pe care le ai acum pe masina argintie.

Imi plac si trimurile, si grilele de la radiator all black. Grilele ti le-ai facut tu/cumparat tu sau asa ai luat-o ?

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.

Imi plac foarte mult jantele pe care le ai acum, eu zic sa nu le schimbi. Eu le am pe cele M pe care le-ai avut tu, dar eu zic ca iti vin mai bine astea pe care le ai acum pe masina argintie.

Imi plac si trimurile, si grilele de la radiator all black. Grilele ti le-ai facut tu/cumparat tu sau asa ai luat-o ?

Multumesc frumos de aprecieri

Grilele de radiator le-am cumparat negre. Eu am avut full chrome