Jump to content

projekt e46 coupe

Calin325

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu vreau sa aiba neaparat scaunele sport si sa aiba piele....si xenon :blink:  si ornamentele alea pe gri..si volan sport :)  ....

72506[/snapback]

volan sport si scaune electrice au standard... restu tre sa astepti si sa cauti cu rabdare...

PS: semnalizatoare albe neaparat

incearca sa pui mana pe un cabrio, nu se compara la capitolul 'placere'.

sa iei si hardtop neaparat (chiar daca nu are masina sa cauti in germania eventual). oricum un cabrio cu hardtop arata foarte misto neavand stalpii si ai 'the best of both worlds'.

trim gri au majoritatea iar volan sport au toate. xenon au multe mai ales daca iei ceva mai nou. si iarasi nu-mi amintesc sa fi vazut vreun cabrio fara piele. pe coupe am mai vazut dar pe cabrio nu.

incearca sa-ti iei cabrio :blink:

volan sport si scaune electrice au standard... restu tre sa astepti si sa cauti cu rabdare...

PS: semnalizatoare albe neaparat

72508[/snapback]

Vrei sa spui geamuri electrice standard. Scaunele electrice nu sunt standard.

ma bucur ca nu-ti iei ceva gen 320Cd sau 316Ci. am vazut la multi figuranti fara succes. daca motoarele mici pe benzina la astfel de masini ar fi pentru femei, sa zicem... diesel pe coupe/cabrio e penibil.

72625[/snapback]

sa ma anunti si p mine cand gasesti un 316ci... ok?chiar as fi interesat..imi cumpar si eu unu...

am vazut ca pe www.realoem.com se pot comanda piese pt 316ci..da` am cautat pe mobile.de si nu am gasit nici un coupe..numa compact..si nici p google nu am gasit..cine stie!?!

72758[/snapback]

In concluzie, daca nu este pe mobile.de , nu exista ! :blink:

Desi sigur a fost produs si 316ci ar fi fost pacat sa dai banii pe o masina sport doar ca aspect nu si ca motorizare. Cred ca toti au preferat sa mai dea cateva mii de dolari in plus si sa aleaga o varianta cu un motor mai generos.

Probabil ca nici nu au facut prea multe 316 si ca a fost facuta mai mult ca sa poata sa faca si o reclama de genul : "preturi incepand cu 15.000 euro" :blink:.

Cum e si reclama actuala la seria 1 : preturi incepand cu 145 Euro pe luna, si putere de pana la 265 de cp. Ce mai conteaza ca la rata de 145 primesti 115 CP si ca la masina de 265 cp rata e probabil de vreo 500 pe luna :). Reclama suna bine :)

As vrea sa ma ajutati cu sfaturi sa cumpar un e46 coupe sau cabrio chiar....325 e de ajuns....vreau sa merg in Germania dupa el..... :blink:

care ar fi cea mai buna varianta....la extrase...etc.....chestii de astea...sfaturi......MERSI :)

72503[/snapback]

In primul rand sa ne spui cati bani esti dispus sa dai pe masina ... ca idei de optiuni au multzi :) numa sa itzi poti si permite. Parerea mea ca daca ai prinde una ushor lovita ai iesi mai castigat .. asta tu decizi.