Jump to content

Pareri stopuri led

scorpion

Recommended Posts

Buna, as vrea sa-mi cumpar niste stopuri smoked cu led pentru un BMW E46 din 2000 si as vrea sa va intreb care marca ar fi mai buna intre DEPO si DECTANE?...n-as vrea sa le iau si sa ma trezesc ca nu-s bune de nimic, ca se aburesc sau ca se ard ledurile...va multumesc si sper sa ma ajutati:)

• 7 months later...
  • 2 years later...

Salutare

Vroiam si eu o parere sunt pe cale sa investesc in niste triple led. In principal oscilez intre cele doua variante :

http://images2.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/12/07/5/1/655084999056603617223972-1976147-700_700.jpg

La varianta asta nu stiu mai nimic despre ele. Fiabilitate, calitate si nu in ultimul rand cum ARATA pe masina pentru ca nu gasesc mai nimica

astea le-am vazut la vaznare la colegul veyron1000cp poate ma ajuta el cu ceva detalii/aspect dupa montare

Sau varianta bine cunoscuta:

http://images2.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/05/8/a/248121142-2032932-700_700.jpg

Prima varianta arata destul de interesant insa nu as vrea sa o dau prea in kitch si imi pare a fi la limita, va rog daca cineva stie ceva despre modelul acela sau are poze cu el montat sa postati si pentru noi :D

Ms

Salutare

Vroiam si eu o parere sunt pe cale sa investesc in niste triple led. In principal oscilez intre cele doua variante :

http://images2.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/12/07/5/1/655084999056603617223972-1976147-700_700.jpg

La varianta asta nu stiu mai nimic despre ele. Fiabilitate, calitate si nu in ultimul rand cum ARATA pe masina pentru ca nu gasesc mai nimica

astea le-am vazut la vaznare la colegul veyron1000cp poate ma ajuta el cu ceva detalii/aspect dupa montare

Sau varianta bine cunoscuta:

http://images2.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/11/05/8/a/248121142-2032932-700_700.jpg

Prima varianta arata destul de interesant insa nu as vrea sa o dau prea in kitch si imi pare a fi la limita, va rog daca cineva stie ceva despre modelul acela sau are poze cu el montat sa postati si pentru noi :D

Ms

ia varianta a doua arata mai OE

ia varianta a doua arata mai OE

Asa ma gandeam si eu dar totusi nu par foarte urate nici cele de mai sus...cert e ca astea simple led stiu sigur ca arata bine pt ca sunt pe multe masini si le-am vazut dar primele nu stiu deloc si arata interesant dar mie sa nu dea ca nuca in perete :) deasta ma gandeam ca ar fi ok ceva poze cu ele pe masina ......daca exista :) ca eu nu am reusit sa gasesc pe nicaieri !

Pacat ca nu gasesc deloc informatii/poze cu modelul respectiv. Nu imi vine sa cred ca nimeni nu a montat asa ceva avand in vedere ca arata destul de ok. Imi place ca aspectul general este cat de cat acelasi OEM dar acele lumini de pozitie cu tub celis dau o nota moderna si aparte. As fi vrut sa vad cum dau pe masina. Dar daca e sa fac eu primul experimentul o sa postez ceva poze :D

Dupa indelungi cautari am gasit ceva despre producator care ar fi SPYDER nu stiu daca cele comercializate de veyron1000cp sunt cele spyder dar banuiesc. Tot nu gasesc insa alte poze sau informatii

• 4 weeks later...