Jump to content

scaune sport E46

InSidE

Recommended Posts

Salut. am si eu 2 scaune sport de E46 luate de pe un bmw din 2000 si sunt verzi

Problema este ca vreau sa le retapitez inca nu am gasit pe nimeni care sa le retapiteze. cul care as vrea eu este negru jacquard antracit.. ar mai fi o chestie sunt niste tipi care fac huse auto dupa tiparul digital al masinii, iar pt scaunele mele din 2000 au zis ca nu au tiparul digital si mi-au zis daca vreau sa trimit scaunele in slovacia pe banii lor, sa faca conturu si dupa sa-mi faca husele.. vroiam sa va intreb daca exista vreo diferenta intre niste scaune sport de pe E46 2000 .. comparate cu unele de pe 2001 2002 2003.. sau daca puteti sa-mi recomandati un tapiter care se ocupa cu asa ceva.. sa aiba si materiale .. <_< piele e prea scumpa sa-mi pun plus ca nu am nici un avantaj. in timp se crapa.. vara cand e cald e nasol, iarna e rece.. ca nu am incalzire in scaune. deci nu ma intereseaza pielea.

adica aia in slovacia nu au gasit un e46 cu scaune sport sa faca tipare? cred ca ramai fara ele...

e acelasi scaun '98-'05

un tapiter auto trebuie sa stie sa-ti faca alte huse daca ii dai scaunele tapitate...le scoate pe astea verzi si face tipar dupa ele...big deal

ai grija ce materiale alegi, nu te zgarci ca banii pe manopera sunt aceeasi

Edited by armin

Magazinul este al unui turc sau arab. Asta este site-ul lui:

http://autotex.metsoft.ro

Eu am cumparat de la el material de plafon. Ca exemplu, avea pe negru materialul original textil de E34. Avea si piele intoarsa. Avea multe pe acolo si calitatea parea buna.

Dar Otopeni e cam departe de Timisoara si voi acolo prin vest sunteti mai aproape de Germania, ar trebui sa fie si pe acolo magazine de genul asta ma gandesc.

Edited by Piovra

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.