Jump to content

Alcoolul la volan...

paf

Recommended Posts

ExistĂŁ alternative condusului, nu ai de ce sĂŁ conduci dacĂŁ ai bĂŁut.

PoĂži lua un taxi, poĂži merge cu un prieten care nu a bĂŁut.

ViaĂža altora poate depinde de acest lucru.

Asta e faza cu lupul moralist.

Cand depasesti cu mult viteza in localitati poti periclita viata altora.

.... mult mai riscant decat sa bei o bere. parerea mea...hac <_<

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si asta inseamna ca poti face orice tampenie cat timp exista tampenii mai mari care pot fii facute? <_<

si asta inseamna ca poti face orice tampenie cat timp exista tampenii mai mari care pot fii facute? <_<

Inseamna ca fiecare poate face ce doreste.

Probabilitatea de accident În cazul În care eºti beat mult mai mare decât atunci când circuli cu vitezã dar eºti treaz.

Daca bei o bere nu inseamna ca esti beat.Ma rog, poate unii se imbata dupa o bere...

Cine a stabilit asta?Poate daca esti baut mergi incet.Mi se pare la fel de condamnabil, sa fii baut la volan sau sa mergi cu viteza mare in localitati.Doar pentru simplul fapt ca tu nu bei la volan nu inseamna ca este ok sa mergi cu viteza mare in localitati.

stiu ca e legal la ei pana la 0.8. spuneam doar ca daca ai incalcat aceasta limita dai direct in penal, nu au zona de contraventie cum e la noi.

Si ce?Inseamna ca la noi poti sa bei deoarece exista limita de demarcatie?

Edited by Bavaria

Probabilitatea de accident În cazul În care eºti beat mult mai mare decât atunci când circuli cu vitezã dar eºti treaz.

Uite, dupa un pic de google.

2008

"Ăn primele Âşase luni ale anului ĂŽn curs, ĂŽn România au avut loc 1850 de accidente ĂŽn urma cĂŁrora au decedat 349 persoane alte 3250 fiind rĂŁnite. Patricularitatea cifrelor de mai sus constĂŁ ĂŽn aceea cĂŁ totalitatea evenimentelor rutiere Âşi a consecinĂželor acestora sunt datorate unei singure cauze Âşi aceasta este viteza excesivĂŁ sau neadaptatĂŁ la condiĂžiile concrete de naturĂŁ meteorologicĂŁ, de aderenÞã la suprafaĂža de rulare Âşi la geometria drumului public! "

Aia e treaba, majoritatea accidentelor se petrec datorita vitezei excesive.Probabil tot ca tine au gandit, depasesc si eu viteza ca 99% dintre soferi asa procedeaza."Am masina puternica, cu toate sistemele de control, si mai sunt si sofer pe deasupra..."

De ce? <_<

Mie imi place sa conduc cand beau......

Si sa fac misto de orice garce care ma opreste.....

Faza cu viata altora e un nonsens , parerea mea! Ce treaba ai tu cu viata altora? Daca ai ghinion sa se intample un accident se poate intampla bine mersi si cand esti treaz....

Ce culoare are cascheta de padurar? Poate seamana cu vreuna de ceva gradat, il si saluta respectuos.

Daca il opreste e cam nasol.Vad aia ceva pamant, pomisori,un Winchester cu repetitie, animale in portbagaj la Ferrari, il leaga pe loc.Pana se afla ca nu e masina furata trece ceva timp.

Da' nu prea se mai opreste aiurea.

Edited by Bavaria

De ce? <_<

Mie imi place sa conduc cand beau......

Si sa fac misto de orice garce care ma opreste.....

Faza cu viata altora e un nonsens , parerea mea! Ce treaba ai tu cu viata altora? Daca ai ghinion sa se intample un accident se poate intampla bine mersi si cand esti treaz....

Sa fii sanatos desi nu te cred.

Stiu ca te crezi deosebit de important dar daca incepi sa faci misto de ei, nu prea cred ca ramai cu permisul in buzunar.

Cine se lauda ca face misto de politistii de la rutiera abereaza, e cea mai usoara metoda de a ramane fara permis.

Nu e nici un nonsens.

Pe strada nu esti singur, esti responsabil de ceea ce faci.

Unii oameni au ceva ceea ce se numeste constiinta.

Nu face ma din astea, iti dai seama ca nu isi permite, dar aici pe forum are libertate sa se abereze cu tot ce nu poate in viata reala . Gandeste-te de ce nu isi tine Ferrari pe numele lui, a doua zi ar fi prin ziare, o avea oameni in varsta care vin la servici cu Logan, ar mirosi a coruptie, mai ales fiind in administratia publica. Edited by WLF

Stiu ca te crezi deosebit de important dar daca incepi sa faci misto de ei, nu prea cred ca ramai cu permisul in buzunar.

Cine se lauda ca face misto de politistii de la rutiera abereaza, e cea mai usoara metoda de a ramane fara permis.

Watch me! :)

Nu face ma din astea, iti dai seama ca nu isi permite, dar aici pe forum are libertate sa se abereze cu tot ce nu poate in viata reala . Gandeste-te de ce nu isi tine Ferrari pe numele lui, a doua zi ar fi prin ziare, o avea oameni in varsta care vin la servici cu Logan, ar mirosi a coruptie, mai ales fiind in administratia publica.

Oftica e mare pe acest forum!

Cred ca nu poti dormi de grija mea!

Verde de invidie vreau sa te vad mereu! <_<

Asa! :bashwall: :unsure:

Mai Teo, pe forum mai radem, mai glumim.Da' tu ai fost in stare sa dai bani pentru a aduce la masa la tine niste fete.Jenat, penibil.

Mi-am schimbat parerea despre tine.

Asa, si?

Crezi ca asta a fost faza ?

Mai intereseaza-te cine, ce, si cum ....

Nu mai pune botu' asa la orice vezi ca scrie unul pe forum.

PS: eu unul oricum nu ma "injosesc" la sume de astea ( 1000 euro_)

Cred ca nu poti dormi de grija mea!

Verde de invidie vreau sa te vad mereu! :)

Asa! :bashwall: :unsure:

Pai noi dormim bine, slabe sanse sa ajungem la DNA cu bratari.

Altii au multe nopti nedormite. <_<

Ultima oara ai disparut 2 luni dupa ce s-a scris cum te cheama si unde lucrezi. :blink:

Nu spun ca a fost corect insa te-ai cam panicat.

Nu face ma din astea, iti dai seama ca nu isi permite, dar aici pe forum are libertate sa se abereze cu tot ce nu poate in viata reala . Gandeste-te de ce nu isi tine Ferrari pe numele lui, a doua zi ar fi prin ziare, o avea oameni in varsta care vin la servici cu Logan, ar mirosi a coruptie, mai ales fiind in administratia publica.

Clar. :blink: