Jump to content

530 D

GONZO

Recommended Posts

salut, imi permiteti sa-mi prezint si eu masina mea un 530 D din 2000 cutie steptronic, proaspat achizitionata si proaspat vopsita si sper sa ramana asa <_< , imi e cam mila sa o scot in jungla asta in care vecinul iti trage o portiera de invidie cand coboara din masina lui. Imi e mila pentru munca depusa de altii sa o faca asa frumoasa. Cu ajutorul patronului de la Perceli din Constanta, Tani si a unui vopsitor bun , Gabi, si cu o culoare aleasa de mine ( nu comentati daca nu va place :) ) am reusit sa o fac asa frumusica. Sper sa nu ma acuzati de raclama gratuita dar au facut treaba buna si e pacat. Mai am nevoie pentru ea de niste faruri originale de facelift, stopuri care sunt pe drum si un volan cu comenzi ca sa pot folosi pilotul automat, in rest merge perfect.

post-23783-1234887008_thumb.jpg

post-23783-1234887028_thumb.jpg

post-23783-1234887128_thumb.jpg

culoarea n-ar fi rea dar problema e ca in poze pare tocmai invers - ca nu e vopsita deloc bine.

crede-ma ca sunt foarte ciufut la detalii, vopseaua e mai bine ca in fabrica, pozele sunt cu telefonul, poate deaia. Serios este foarte bine facuta, nu riscam daca nu vedeam ce fac. Am schimbat culoare pt ca nu-mi placea cea originala , albastru inchis, si era si matuita de spalat.

foarte misto culoarea...<_< nu esti cumva din bucuresti?

constanta

te asteptam duminica la intalnire sa ii vedem culoarea in soare :bashwall: duminica ora 14:00 aqua magic :)

daca e soare <_< ok !

S-o stãpâneºti sãnãtos!

Ar fi fost mai miÂşto dacĂŁ era un pic mai maro sau poate aÂşa pare ĂŽn poze.

E39 Âşi E60 aratĂŁ foarte elegant pe maro.

Ce modificĂŁri urmeazĂŁ?

nu stiu sincer, are chip, stopurile imi vin , vreau faruri originale de facelift, jantele trebuiesc reconditionate putin si cam atat. Poate o folie discreta pe toate geamurile - astept propuneri

nu stiu sincer, are chip, stopurile imi vin , vreau faruri originale de facelift, jantele trebuiesc reconditionate putin si cam atat. Poate o folie discreta pe toate geamurile - astept propuneri

Faruri ºi stopuri de facelift cu semnal alb, barã faÞã de facelift / pachet M. <_<

Faruri ºi stopuri de facelift cu semnal alb, barã faÞã de facelift / pachet M. <_<

nu pun M vreau sa pastrez cromul de pe bandouri

frumos! ceva deosebit. nu-i mai trebuie decat stopuri, faruri si alte jante care nu ca nu sunt frumoase dar nu se potrivesc. ii trebuie ceva mai elegant. unei astfel de culori nu ii sta bine sport, de asta nu ar da bine nici kitul m pe ea. eu as tine-o cat mai simpla si mai eleganta. folia la fel, cat mai discreta ... ar putea iesi ceva de bun gust. totul e sa nu ameseteci elemente din mai multe categorii. Edited by sos