Jump to content

My new car...

florin_cta

Recommended Posts

va solicitasem ajutorul zilele trecute in vederea achizitionarii unui 330xi, dar intre timp, din diverse motive m-am reorientat catre un 318i, pe care l-am si achizitionat astazi

verificat la bavaria, 125.000 km, trebuie schimbat amortizor pe dreapta fata, evident voi skimba ambele in viitorul apropiat

masina e in stare foarte buna, 1 prop in germania, unu in ro, decent echipata: climatronic, radio-cd, scaune incalzite, volan multifunctional, roti de 16 (bmw)

cam asta e, miine revin si cu niste poze!

Bine ai venit si cu suportul fizic printre noi, nu numai cu sperante... te asteptam sambata la 13:00 la bariera de la intrarea pe plaja Modern cu noua achizitie sa o vedem si noi :blink:

Am presupus bine? Esti din Constanta sau... :) am facut invitatia gresit? :)...oricum, de oriunde ai fi, esti binevenit :)

va solicitasem ajutorul zilele trecute in vederea achizitionarii unui 330xi, dar intre timp, din diverse motive m-am reorientat catre un 318i, pe care l-am si achizitionat astazi

dc ai optat pana la urma la 318i, cred ca un 330xi suna mai interesant, poate ne spui ce te-a facut sa renunti la acesta din urma?!

da sint din constanta, din tomis nord mai exact....dupa cum am scris si pe topicul de intilniri, 99% vin simbata la 13 in portul tomis

crazydriver a vazut-o in "avanpremira" in seara asta si s-a declarat incintat, simbata mai astept pareri si cel mai mult astept niste drumuri ceva mai lungi ce urmeaza sa le fac la tulcea, iasi, galati, bucuresti

sa fie intr-un ceas bun

SARPE74: am renuntat la 330xi din mai multe motive, inflexibilitatea combinata pe alocuri cu bunavointa excesiva a vinzatorului (samsar), pretul suspect de mic, un comportament foarte ciudat al directiei, pina acum nu am mai intilnit asa ceva la nici o masina, cei 4 proprietari ai masinii, 5 ani si 140.000 km rulati in ro

era foarte foarte grea si "directa", promta adica...am mers cu max 150, da cred ca la mai mult incepeam sa am probleme de control...miscam 1mm volanul si skimbam banda...(n-am mai mers pina acum cu 330)...in timp cu siguranta ma acomodam, ca baiatu ala mergea bine cu ea...in fine, sint multumit si de asta, se misca decent, consuma la fel...azi i-am facut plinul, fac vreo 200km si-l fac iar de la aceeasi pompa sa am un verdict clar