Jump to content

M6 vs CL

bknight73

Recommended Posts

eu nu cred ca cineva de aici...ar alege m6 in locul CL 63 amg...daca le-ar avea in fata pe aman2 <_<...m6 e o gluma proasta

Hmm!

Pai "gluma asta proasta" da clasa la Mercedes oricand privitor la feeling si tinuta de drum!

Edited by Tien

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu nu cred ca cineva de aici...ar alege m6 in locul CL 63 amg...daca le-ar avea in fata pe aman2 :)...m6 e o gluma proasta

De ce este M6 o glumĂŁ proastĂŁ? E greu sĂŁ faci o machetĂŁ din bani cu formĂŁ de M6? <_<

pai masinile astea sunt conduse de oameni normali (agarici) nu de piloti profesionisti....nu cred ca ai vrea o masina care sa nu iti poata ierta greselile facute....si cand o calci mai tare sa te arunce in prapastie...

ªi M6-le ÎÞi iartã greºelile dacã mergi cu toate sistemele de siguranÞã activate.

eu nu cred ca cineva de aici...ar alege m6 in locul CL 63 amg...daca le-ar avea in fata pe aman2 :bashwall:...m6 e o gluma proasta

De ce este M6 o glumĂŁ proastĂŁ? E greu sĂŁ faci o machetĂŁ din bani cu formĂŁ de M6? <_<

pai masinile astea sunt conduse de oameni normali (agarici) nu de piloti profesionisti....nu cred ca ai vrea o masina care sa nu iti poata ierta greselile facute....si cand o calci mai tare sa te arunce in prapastie...

ªi M6-le ÎÞi iartã greºelile dacã mergi cu toate sistemele de siguranÞã activate.

da...e greu cu proeminetele alea de la stopuri la modelul cu facelift :) ma incurca :unsure:

neee pe mercedes nu e o comunitate asa frumoasa

lol! :) :bashwall:

La niste masini asa "perfecte" posesorii nu sunt perfecti?? <_<

nu stau pe forum probabil....cred ca se plimba...nu stau cu ele in service :unsure:)

trecand peste glume....sincer serviciile de la mercedes nu se compara cu cele de la bmw...ma refer la dealeri...service...cate povesti am citit aici pe forum despre dealerii bmw.....asa ceva la mercedes nu prea se intampla

Edited by verssatu

....sincer serviciile de la mercedes nu se compara cu cele de la bmw...ma refer la dealeri...service...cate povesti am citit aici pe forum despre dealerii bmw.....asa ceva la mercedes nu prea se intampla

la ce te referi / ? ...ce nu se intampla ..?Adica ei nu au ca noi (bmw) fosti mecanici la Dacia sau cum ?

Asta a lui sebie probabil ca vine din sufletul de galatean: mercedes are service serios la noi, daca ai bmw te duci la reparat pe sub poduri. Cei care-i stiu si au mercedes au spus numai cuvinte de lauda despre servisul asta.

....sincer serviciile de la mercedes nu se compara cu cele de la bmw...ma refer la dealeri...service...cate povesti am citit aici pe forum despre dealerii bmw.....asa ceva la mercedes nu prea se intampla

la ce te referi / ? ...ce nu se intampla ..?Adica ei nu au ca noi (bmw) fosti mecanici la Dacia sau cum ?

fura piese....te tin 3 saptamani pentru ceva ce ar trebui sa dureze 2 zile....eee maruntisuri <_<

fura piese....te tin 3 saptamani pentru ceva ce ar trebui sa dureze 2 zile....eee maruntisuri <_<

Stai linistit ca se fura si la Mercedes intr-o veselie rara. Un prieten cu un S500 si-a cumparat un amortizor de la mecanicii de la Mercedes...ghici de unde provenea acel amortizor ?

Eu nu cred cã existã reprezentanÞe serioase În România.

AceeaÂşi atitudine este peste tot.

probabil e o problema in orasele mari....la bmw m-au sunat pt lansare seriei 7 e de treaba baiatul de acolo...pacat ca nu avem service....iar la mercedes la fel mi-au facut invitatie la testdrive la GLK...iar pe taicamiu il mai cheama din cand in cand la o cafea ceva....se poarta foarte frumos nu cred sa fure..ca sunt relativ putine masini care vin in service...

nu stiu....dar cred ca e mai bine in "boschetareala mea de oras" cum spuneati voi...decat sa ma duc in service si sa nu ma bage aia in seama si sa imi tranteasca autfiletanta pe plafon...e mai bine parca sa iti prezinte tot ce vrei si sa stea de vorba cu tine pentru orice chiar patronul reprezetantei

Edited by sebie65

e mai bine parca sa iti prezinte tot ce vrei si sa stea de vorba cu tine pentru orice chiar patronul reprezetantei

haide bre ...ma lesi....de unde pana unde patronu reprezentantei mercedes in Romania  ..!?poate sef de filiala...sau altceva

ba e patronului de la SF TEX galati e filiala lui.....nu e mercedes romania....adica toate masinile de acolo sunt ale SF TEX nu mercedes romania...nu are nici o treaba cu tiriac si alte showroomuri mercedes si la BMW e la fel e ATLAS MOTORS nu AUTOMOBILE BAVARIA....fac ce vor cu masinile le pot vinde si ce 2 $ daca vor .....daca tot va tineti de mistouri de 2lei veniti cu mine sa vedeti situatia...nu am zis eu ca vine tiriac ci patronul reprezenantei Edited by sebie65

ce o fii e mai bine decat la jegosii de la voi din bucuresti <_< poate de aceea vin din mai multe orase aici :) si nu se duc la bucuresti....se zgariau unii de la iasi pe gat ca am luat eu ml 10 edtion...cand la bucuresti gaseai sa iti pui si in cap cred :bashwall: Edited by sebie65

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.