Jump to content

schimb AstraG

m.ad67

Recommended Posts

am un Opel Astra G din 2003 - 1,7cdti adus de mine din Belgia anul trecut, inmatriculata Ro, si m-ar interesa un schimb cu un BMW 316 sau 318 + dif. de la mine (functie de ce se ofera). cat am stat in Belgia (2 sapt) am cautat un Audi sau un BMW, dar nu am gasit ceva pe plac, iar acum intrand in acest club, m-am gandit sa incerc un schimb. cine stie?! - regret dar nu pot incarca poze cu masina!

Reguli suplimentare pentru Mica Publicitate

...

c. Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Atat. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto. Vrem sa ne limitam doar la ce are legatura cu marca BMW.

d. Urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci de masini sau moto decat BMW nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate.

in plus, nu stiu cine si-ar da BMW-ul pe Opel, si asta tocmai aici... <_>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.