Jump to content

problema deschidere usita de la buson benzina

Recommended Posts

azidimineata, am deschis masina, aveam ceva treaba, si m-am dus direct in benzinarie. acolo, dau sa deschid usita de la rezervor, si canci. inchid, si deschid din telecomanda, tot degeaba. usile se inchid/deschid, usita de la buson, nu.

in fine, n-aveam chef sa ma enervez, ca inghetam de frig, si am dus masina acasa.

acasa am observat, ca si din telecomanda se inchidea/deshidea masina, tot mai greu. pana nu s-a mai incis/deschis deloc. ciudat e ca daca vreau sa deschid portbagajul din telecomanda, merge, deci nu cred ca se pune problema ca nu mai am baterie.

1. stie cineva ce ar putea fi, ma gandesc ca n-are legatura cu frigul/inghetul? (era un frig, de te c****i pe tine)

2. sa zicem ca s-a stricat de tot, acum: stie cineva cum se poate dschide usita de la rezervor, manual, pana o repar?

am cautat alt topic, si n-am gasit, daca exista dublura, rog sa se uneasca. merci.

actuatorul e stricat.

aceeasi problema o am si eu. am un actuator nou, de aprox un an, dar nici pana acum nu m-am invrednicit sa-l schimb, pentru ca accesul e destul de dificil daca n-ai scule...

tija aia e actionata de un motoras care oboseste in timp. sau, garnitura de cauciuc care ghideaza tija in orificiu e rupta si culisarea e ingreunata. sau pozitia in care culiseaza tija nu mai este cea initiala (tija nefiind dreapta ci cu anume curbura)

probabil ai dreptate, dar atunci de ce nici usile nu mi se mai deschid din telecomanda din cheie? ciudat, daca apas pe butonul de portbagaj, ala se deschide... sau sa fie coincidenta, sa se fi stricat si actuatorul ala de care zici tu, si ceva modul de la inchiderea centralizata/telecomanda deodata? Edited by blue6

posibil acumulatorul din cheie sa fie descarcat.

conform regulii de trei simpla, ca sa deschizi 6 elemente ai nevoie de mai mult curent decat daca actionezi doar un element :)

totusi, cu usita aia e destul de tricky, pentru ca mi s-a intamplat ca la benzinarii, pana sa ma dau eu jos, sa traga angajatii aia de usita aia mai tare.... un sentiment nu prea placut sa-ti sara din arcuri... <_<

ce ciudat. dupa ce ieri m-am chinuit sa deschid usita de la rezervor, intr-un final mi-am bagat picioarele-n ea, mi-am facut treaba cu alta masina. desi am citit de cablul verde, mi-a fost lene sa mai cobor la masina sa vad. in schimb, azi dimineata, am coborat la masina, si surpriza, usita era deschisa.... <_< deci deschisa fizic, nu deblocata... Edited by blue6