Jump to content

Telefon E46

Recommended Posts

La E46, daca vreau sa-mi montez telefon (acela care vine langa frana de mana, original BMW) rog pe cineva sa-mi spuna ce alte piese ar trebui sa iau de pe masina de pe care iau telefonul. Am volan in 4 spite cu comenzi, iar sub comenzile pentru radio apare un buton care ma gandesc ca ar fi pentru telefon (nu stiu sigur). Mersi

Bogdan

Eu am telefon din fabrica dar este complet nefolositor ...in schimb folosesc bluetooh_ul si daca gasesti un telefon full compatibil cu masina este chiar alta viata sa intri in masina sa se conecteze automat telefonul la masina si cand te apelezeaza cineva sa raspunzi direct de pe volan si telefonul sa-l ti in buzunar ...si asta fara adaptari totul fiind din fabrica ....(sa nu uiti daca faci rost de jucarie sa iti dea acel cod din 4 cifre pe care trebuie sa-l introduci in telefon cand adaugi new device in telefon, altfel te chinui degeaba oricum e foarte costisitor dar .....BAFTA )

P.S. am testat mai multe modele de telefoane noi si mai vechi si se pare ca unele sunt comaptibile , altele nu, sau mai exista si o alta varianta cu care se conecteaza dar nu vede agenda in bord.( telefoane compatibile : sony ericsson k800i, motorola V3i,v8, nokia e65, e51 si multe altele )

Edited by edy1092

• 1 month later...
La E46, daca vreau sa-mi montez telefon (acela care vine langa frana de mana, original BMW) rog pe cineva sa-mi spuna ce alte piese ar trebui sa iau de pe masina de pe care iau telefonul. Am volan in 4 spite cu comenzi, iar sub comenzile pentru radio apare un buton care ma gandesc ca ar fi pentru telefon (nu stiu sigur). Mersi

Bogdan

Daca esti interesat, tocmai am dat eu jos de pe un e46 din 2004 un dispozitiv pt telefon. new_alexu e idul meu de mess

ai aici o lista orientativa cu modulele bt vs generatie

84 21 6 934 552 end of life 06/03 1st generation

84 21 6 938 610 end of life 10/03 2nd generation

84 21 6 934 961 end of life 03/04 3rd generation

84 21 6 950 089 end of life 06/04 4th generation

84 21 6 945 387 end of life 01/05 5th generation

84 10 6 955 522 end of life 10/05 6th generation

84 10 6 969 268 end of life 04/06 7th generation

84 21 6 958 358 end of life 05/06 8th generation

84 10 6 987 546 end of life 9/06 9th generation

84 10 6 980 130 end of life 11/06 10th generation

84 10 9 133 329 end of life 01/07 11th generation

84 10 9 145 007 end of life 05/07 12th generation

84 10 9 154 358 current production 13th generation

succes!

• 3 weeks later...

Bogdan

Daca esti interesat, tocmai am dat eu jos de pe un e46 din 2004 un dispozitiv pt telefon. new_alexu e idul meu de mess

te rog sa mi spui ca marca e telefonul pe care tocmao l-ai scos de pe masina.si daca poti sa postezi o poza cu suportul si mufa de intra in el.Ma intereseaza.Mercy

Salut! Azi mi-am cumparat telefon(Nokia 6310) ptr. masina (E 46/2004) si nu reusesc sa il imperechez cu bluethoohul de pe masina.Instalatia merge ca am imperecheat si alte telefoane si merge chiar foarte bine, insa cu asta nu vrea si ar trebui sa se imperecheze, culmea este ca se potriveste in suport si este exact modelul ptr. instalatia masinii. Problema este la telefon, cred ca din seteri, dar nu reusesc sa-mi dau seama ce anume, mai precis nu-mi cere codul din patru cifre.Ma poate ajuta cineva?

Salut! Azi mi-am cumparat telefon(Nokia 6310) ptr. masina (E 46/2004) si nu reusesc sa il imperechez cu bluethoohul de pe masina.Instalatia merge ca am imperecheat si alte telefoane si merge chiar foarte bine, insa cu asta nu vrea si ar trebui sa se imperecheze, culmea este ca se potriveste in suport si este exact modelul ptr. instalatia masinii. Problema este la telefon, cred ca din seteri, dar nu reusesc sa-mi dau seama ce anume, mai precis nu-mi cere codul din patru cifre.Ma poate ajuta cineva?

Revin, dupa ce activez bluetooth la telefon in spune urmatorul mesaj: CONTROLEAZA SETARILE BLUETOOTH SI LISTA DE DISPOZITIVE SI CONEXIUNI, nu mai stiu ce sa-i fac.astept sfaturile voastre. <_<

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.