Jump to content

pro si contra bmw E90

marss

Recommended Posts

Corect. Am vazut masini ingrijite corespunzator, care, la 500.000 km aratau si functionau impecabil, daca ar fi avut 100.000 pe bord nu puteai la indoiala ca nu ar fi reali. Edited by MihaiC

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

oameni buni, nu are legatura cu KM, eu am intrebat de PROBLEME GENERALE, ADICA ALEA CARE LE ARE TOATA LUMEA, indiferent ca are 500.000km sau 10.000km.

Ex:

- cand faci plinu, curge motorina ( multi s-au plans de asta )

- tracanit geamurilor? pe topic-ul care l-am deschis, unii cu e90 s-au plans ca le trancane geamu.. nu stiu daca e problema generala.

- coloana de directie, din ce am mai vazut pe forum si pe e90post, nu mai poti debloca volanu sau ceva de genu

pana acum doar de astea stiu, mai completati si voi lista :twoup:)

Edited by ins1dez

Sistemul audio e praf,chiar si Logic 7,nu se compara cu cele de pe Audi de exemplu.

eu il am pe cel cu 8 boxe + 2 subwoofere(nici acum nu stiu exact) hi-fi parca ..ma rog...toti care au fost in masina si au ascultat au fost foarte incantati. majoritatea ziceau ca e ceva deosebit

- volanul si ambreiajul greu.daca am de mers o zi intreaga prin oras cam obosesc.

+ restul masinii :twoup:

A gasit cineva o explicatie pt faptul ca motorina curge cand faci plinul? Si eu patesc la fel la E90 320d.

Eu nu inteleg la ce va referiti !!!

Am facut plinul de nenumarate ori si nu am observat nicio scurgere ? Voua pe unde va curge motorina ?

Edited by MihaiC

Conducta asta (piesa nr. 16 - vent pipe) cica ar fi problema. O am si eu in garaj, mai trebuie doar schimbata. Din ce am vazut nu e greu.

Eu am dat ceva detalii despre schimbarea conductei aici

Tot topicul aici

pai si care-i cauza? se duce in timp sau e faulty din fabrica?

Exista navigatie business cu harta pe masinile fabricate din 2007 (nu mai stiu exact luna) dar tot nu are Romania.

in afara de faptul ca nu are harta romaniei, mai e vreo diferenta intre professional si business?

Edited by ins1dez

Conducta asta (piesa nr. 16 - vent pipe) cica ar fi problema. O am si eu in garaj, mai trebuie doar schimbata. Din ce am vazut nu e greu.

Eu am dat ceva detalii despre schimbarea conductei aici

Tot topicul aici

pai si care-i cauza? se duce in timp sau e faulty din fabrica?

nu stiu ce sa zic. De dus in timp nu prea cred ca e cazul, e doar o conducta de preaplin.

Cred ca e ceva din fabrica...

Directia este foarte precisa si facuta sa simti soseaua buna,in special autobanda;insa foarte sensibila la denivelarile noastre pentru ca nu a fost conceputa pentru drumurile noastre proaste.La denivelari sau sine de tramvai trebuie sa tii bine volanul cu mainile ca altfel te trezesti pe alta traiectorie,pur si simplu iti sare volanul din maini.Foarte periculos chiar! Un lucru bun la o masina ce se vrea un "sport saloon" insa as puncta-o cu un minus pt. Romania.

"E o chestie obisnuita aceea de atrage volanul la denivelari, pe mine chiar ma enerveaza, parca zici ca nu este stabile, mentionez am 225/17/45 fata, 255/17/40 spate, runflat, am inteles ca e diferenta mare intre acestea si cele normale. "

Pai aceaste masini - BMW ...sunt facute in asa fel incat sa "simti" efectiv masina in volan :) Tocmai asta-i o caracteristica ...speciala, ce-ar trebui sa ne bucure :(

1. Naspa sistemu audio :( stil Dacie - ASTA ASA E...MAI TARE SE AUDE LA OPELU` ASTRA A LU` MAMA :D

2. In loc sa deschid geamul de la sofer il deschid pe ala din spate si asta dupa 6 luni chiar nu e erogonomica treaba acolo :D te mai faci si de ras dreacu :twoup: - MI S-A MAI INTAMPLAT SI MIE...DAR RAREORI...CHIAR NU E O PROBLEMA

3.directia cam sensibila la gropile si deniveralile patriei (la peste 200 pe denivelari pe autostrada cam joaca volanu un pic) - DUPA CUM ZICEAM MAI SUS...E FACUTA SA SIMTI MASINA IN VOLAN...NU-I VINA MASINII CA-S DRUMURILE PRAF...

4.Cauciurcuri run flat = zici ca mergi pe calea ferata :) dar si in curbe sta de rupe cu ele - RUNFLAT SUCKS :D

5.suspensie un pic cam zgomotoasa dar destul de eficienta pt ce drumuri sunt la noi - CAM RIGIDA...DAR ASTA E...DACA VREI O MASINA SUPER STABILA PE CURBE

6. interior relativ banal dar izolat fonic f bine ....nu caraie nu maraie chiar nimic pe acolo...nu exista greieri - SIMPLU...SIMPLY CLEVER:) CE-AI VREA, CULORI MULTE CA LA AUDI ?:punk:

7.la 320d 163cp motoru nu trage deloc sub 2.000 de ture...dar dupa 2.500 de ture e avion pana la 4.700 cand se taie gazu pentru protejarea lui daca tragea si pe la 1.800 de ture chiar era exceptional dar si asa e cam printre primele la diesel - NU E CHIAR ASA...

8.preturi destul de piperate la service si la piese de schimb destul de bine peste Passat nejustificate dupa parearea mea - NU MI SE PARE ASA

9.cosum de exceptie 6,7 % mixt pt 163 cai ......nu ai ce sa comentezi aici - CONSUMUL E DEMENTIAL DE BUN, AM FACUT...3457 KM PARCA CU 248 L ...

10.nu am avut probeleme cu ea pana acum ...fiabilitate pare oke pt o masina de peste 30.000E - DE ACORD

11.greu sa gasesti alternative dupa ce mergi cu un Bmw si totusi ai vrea sa il schimbi are totusi niste plusuri destul de bune - CLAR :P

Una peste alta masina este o reusita insa pretul este un pic piperat pt ce ofera.Ma refer sa o iei de noua.Cred ca puteau sa rezolve niste chestii destul de simple dar totusi enervante pt un pasager obisnuit.Nu sunt fan Bmw chiar daca posed unul acum.Am incercat sa ma nu ma las influentat de sentimente si sa descriu intocmai care e treaba cu masina asta.

care este diferenta intre o navigatie business si una professional?

MARE...din pacate pt mine care n-am...din fericire pentru fericitii posesori

oameni buni, nu are legatura cu KM, eu am intrebat de PROBLEME GENERALE, ADICA ALEA CARE LE ARE TOATA LUMEA, indiferent ca are 500.000km sau 10.000km.

Ex:

- cand faci plinu, curge motorina ( multi s-au plans de asta ) - EU N-AM SESIZAT ASTA...DESI N-AM FACUT DECAT DE CATEVA ORI PLINUL.

- tracanit geamurilor? pe topic-ul care l-am deschis, unii cu e90 s-au plans ca le trancane geamu.. nu stiu daca e problema generala. - CE DRAC DE TRONCANIT ? CAND VIN IN SEVERIN DAM O TURA SA VEZI

- coloana de directie, din ce am mai vazut pe forum si pe e90post, nu mai poti debloca volanu sau ceva de genu - NU STIU LA CE TE REFERI , SINCER...

pana acum doar de astea stiu, mai completati si voi lista

- am ras un litru de ulei si unul de antigel in 18 000 km

- ma enerveaza la culme stergatorele care le simt in pedala de frana la fiecare semafor

- sesatec-ul e frumos, dar vara cere multe tricouri de schimb

- navigatia (pt cine are) e un lucru inutil in RO

RSC-urile sunt ok dar au un dezavantaj: fiecare pana costa de la 200 euro si vine pe comanda :twoup:

+ cutia automata e o bijuterie

- ma enerveaza la culme stergatorele care le simt in pedala de frana la fiecare semafor

RSC-urile sunt ok dar au un dezavantaj: fiecare pana costa de la 200 euro si vine pe comanda :twoup:

Scuza-ma, dar tu la cati km schimbi uleiul ? Eu pun de 15 000 km si-l schimb pe la 10 000 km...

Ce stergatoare simti in pedala de frana?

Sesatec...ce-i ala ?:)

Navigatia...e frumoasa:)

Cum adica simti stergatoarele in pedala de frana ?

Se numeste sensatec, foloseste si tu aerul conditionat si nu o sa mai schimbi asa des tricoul !

Am navigatie si e perfect functionala si in RO, m-a ajutat in si catre multe orase ale patriei, nu e inutila deloc !

Edited by MihaiC

Scuza-ma, dar tu la cati km schimbi uleiul ? Eu pun de 15 000 km si-l schimb pe la 10 000 km...

Ce stergatoare simti in pedala de frana?

Sesatec...ce-i ala ?:)

Navigatia...e frumoasa:)

depinde de sofer, eu am 18 000 parcursi si inca 4 000 pina la revizie.

cind bat stergatoare in capat se simte o usoara bataie in pedala de frana , stau cu piciorul pe frana la semafor din cauza cutiei automate

sensatec e piele artificila cu care e tapitat interiorul si in cazul meu si scaunele.

Edited by Cristi

Cum adica simti stergatoarele in pedala de frana ?

Se numeste sensatec, foloseste si tu aerul conditionat si nu o sa mai schimbi asa des tricoul !

Am navigatie si e perfect functionala si in RO, m-a ajutat in si catre multe orase ale patriei, nu e inutila deloc !

Da ai dreptate se numeste Sensatec , scuze am sarit o litera.

AC-ul nu ajuta cu nimic in cazul asta, eventual scaune ventilate.

Sa o folosesti sanatos, sa te ajute in continuare sunt sigur ca stie sa te duca la orice adresa doresti.

Sunt unele stradute pe care nu le gaseste, dar, nimic nu e perfect !

Pana acum, m-a dus la toate adresele dorite in Tg-Jiu, Hunedoara, Deva, Petrosani, Giurgiu, Sibiu, Valcea, Russe, Varna, Bucuresti, Pitesti !

Edited by MihaiC