Jump to content

VANZARE E 46 FACE LIFT 320 D

TZZ

Recommended Posts

cam ce pret merge pentru un E 46 face lift 320 D 2004....este cam full masina nu are geamuri spate harman.k si trapa in rest full 6 trepte si arata impecabil are 141k rulata in tara 2 ani...ma intereseaza ce parere aveti de pret 15 mii ultimul pret...

cam ce pret merge pentru un E 46 face lift 320 D 2004....este cam full masina nu are geamuri spate harman.k si trapa in rest full 6 trepte si arata impecabil are 141k rulata in tara 2 ani...ma intereseaza ce parere aveti de pret 15 mii ultimul pret...

daca ar fi sa o dau si as reusi ar fi un pret minunat...daca ar fis a o iau si sa dau...nu prea ar mai fi asa minunat...<_<

Poate ca preturile o sa stagneze daca nu o sa urce un pic in sus.

S-a clarificat cu taxa, acum stie toata lumea la ce sa se astepte.

Multe masini aduse inainte de 15 decembrie o sa aiba preturi o idee mai mari, ca sa justifice cat s-a stat cu ele pe bara.

Nu mai merg smecheriile cu masini fara TVA din Germania, deci nu mai vin masini sa sparga piata.

da e adevarat cam mare pretul dar din cate am vazut se cere 12 13 si nu au asa multe optiunii .....din pacate nu am poze acum

pretul real e cel la care se vinde masina !...tre sa ai mare bulan sa iei un pret OK..Multi nu-si schimba masinile ..merg cu ce au !.Doar cine are ceva cash se uita dupa un chilipir

nu stiu ce sa zic...am observat ca ``cam full`` este privit de catre fiecare in acceptiunea lui desi nu cred ca ar fi cazul

daca full-ul de la a ta are de toate adica piele trapa ,senzori de toate felurile etc,cred ca si cu niste bulan ai putea lua 12500

crede-ma la 15-16000 gasesti e90 cu piele,navi ,etc din 2005-2006.deci mai noua atat ca an cat si ca model,cu 163 de cai...deci alta treaba

deci undeva intre 11000-12500 poti lua in functie de multe aspecte.

Edited by robert77

asa ,si acum sa revin cu ceva mai convingator si mai la subiect

azi am fost cu un prieten bun in targ la autovit sa ne uitam dupa un 320D pe care si-l doreste de ceva timp ,am mai cautat noi si pe net insa am azi am gasit ce cautam,deci l-a cumparat.

masina este 320D an 2004 cutie 6,piele,senzori pl+lum+parcare,scaune incazite,trapa,jante si cauciucuri iarna +vara,neagra foarte curata testata la computest(46o ron:D),a iesit cu 94 din 100 puncte,stare generala foarte buna,interior ca nou,pret final dupa ``tziganeala`` de rigoare 11300 euro,plus taxa care de la 1 martie e 800 euro fiind euro 4 si avand deja scoase carte ,identificare rar.

deci eu zic ca pe-aici se invarte pretul pt o astfel de masina cu foarte multe dotari.

Edited by robert77

este cam full masina nu are geamuri spate harman.k si trapa

ce inseamna "full"? pune aici ce optiuni are masina

piele cu stofa,scaune incalzite,senzori ploaie lumini parcare,plafon negru volan sport cu comenzi,pilot automat,xenon cu spalator faruri si angel,navi mare cu cu cd harta romaniei si europa,proiectoare,banchete rabatabile alarma cu pager,oglinzi electrice heliomate,jante cu gume de vara si iarna,volan si scimbator piele 6 trepte,inchidere si computer este clar nu tre sa mai zic.... <_< sistem audio jbl geamuri fata,cotiera fata plus spate piele,climatronic...cam asta nu stiu daca am ratat ceva

este cam full masina nu are geamuri spate harman.k si trapa

ce inseamna "full"? pune aici ce optiuni are masina

piele cu stofa,scaune incalzite,senzori ploaie lumini parcare,plafon negru volan sport cu comenzi,pilot automat,xenon cu spalator faruri si angel,navi mare cu cu cd harta romaniei si europa,proiectoare,banchete rabatabile alarma cu pager,oglinzi electrice heliomate,jante cu gume de vara si iarna,volan si scimbator piele 6 trepte,inchidere si computer este clar nu tre sa mai zic.... <_< sistem audio jbl geamuri fata,cotiera fata plus spate piele,climatronic...cam asta nu stiu daca am ratat ceva

.ma intereseaza ce parere aveti de pret 15 mii ultimul pret...

eu nu vreau sa spun decat atat: e pe forum un e46 care are in - doar navi din cate am vazut insa e 330 si mai e si xd are de vreo 3 ori mai putin km care ii are masina ta si cere pe ea putin putin mai mult decat ceri tu (sau vrei) ... ah.. e 2003 nu e 2004 ca a ta :bashwall:

sfat: eu zic sa te mai gandesti la pret... asta daca si vrei sa o vinzi!

nu, pe mine nu ma intereseaza :)

Ciudata piata asta <_<, in De masina asta in mintile ei este in jur de 12 mii...cu drum, taxe, inmatriculare plus castigul vanzatorului ajunge la 11-12 mii, se gasesc toate la km psihologici (85, 87,113 mii Km) ...nici nu stiu ce sa cred; daca sunt aduse din De cum naibii ajung la preturile astea :bashwall: sau samsarii nostri sunt profilati pe babute, mosi si prosti :)

Bafta la vanzare ...cand o vinzi o sa vezi si pretul corect

Ciudata piata asta <_<, in De masina asta in mintile ei este in jur de 12 mii...cu drum, taxe, inmatriculare plus castigul vanzatorului ajunge la 11-12 mii, se gasesc toate la km psihologici (85, 87,113 mii Km) ...nici nu stiu ce sa cred; daca sunt aduse din De cum naibii ajung la preturile astea :bashwall: sau samsarii nostri sunt profilati pe babute, mosi si prosti :)

Simplu. Le iau pe SRL, de la dealeri nemti, fara TVA, deci ce costa 12.000 acolo, de fapt se cumpara cu 10.000 euro. Si cand ajung in tara, schimba factura de la neamt cu un contract de vanzare cumparare pe persoana fizica. De asta s-a ajuns la preturi mai mici in Romania decat in Germania.

Simplu. Le iau pe SRL, de la dealeri nemti, fara TVA, deci ce costa 12.000 acolo, de fapt se cumpara cu 10.000 euro. Si cand ajung in tara, schimba factura de la neamt cu un contract de vanzare cumparare pe persoana fizica. De asta s-a ajuns la preturi mai mici in Romania decat in Germania.

Subscriu, doar ca s-au cam prins si nemtii de treaba asta si nu cred ca mai merge la orice autohaus, eu cand mi-am adus masina desi aveam acte la mne nu mi-au vandut-o decat pe persoana fizica, motivul ca bilantul contabil nu era bun, dar actele erau in regula, de unde am dedus ca s-au cam prins si nu mai vor probleme.