Jump to content

VANZARE E 46 FACE LIFT 320 D

TZZ

Recommended Posts

in germania nu trebuie prezentat nici un act contabil. au ei softul care verifica daca firma ta din RO este platitoare de TVA si punct. Nu trebuie dus nici un act aditional din Romania. AI fost pe la arabi sau unde?

Am cumparat 1 masina din germania + alte lucruri la firma, pe factura fiscala pe firma, si nu am platit tva.

Deci?

in germania nu trebuie prezentat nici un act contabil. au ei softul care verifica daca firma ta din RO este platitoare de TVA si punct. Nu trebuie dus nici un act aditional din Romania. AI fost pe la arabi sau unde?

Am cumparat 1 masina din germania + alte lucruri la firma, pe factura fiscala pe firma, si nu am platit tva.

Deci?

asa zic si eu. adik am facut

toata lumea face la fel, poate nu era firma ta platitoare de tva si de aia ti-o fi cerut acte suplimentare, dar atunci trebuia sa le platesti tva-ul

Nu stiu motivul, dupa cum v-am zis cu ceva timp inainte am mai cuparat masina din germania exact ca voi fara sa platesc tva ultima data nu o vrut, cum eu ma intelegeam in engleza cu neamtu care nu stia prea multe nu am inteles care o fost baiul dar se prea poate ca pur si simplu nu o vrut sa o dea decat cu tva achitat. Sigur nu era arab sau turc.

Poate nu aveau softul acela de care zici.

Chiar m-am certat cu ei da nu o vrut si pace. Masina am cumparat-o pt ca mi-a placut si orcum pretul era destul de jos fata de ce gasisem pe piata.

Firma plateste TVA.

Si apropos de alte lucruri la magazinele astea mari de hobby fata tva am cumparat.

Edited by ionatan

Complicata treaba asta cu tva...eu unu' nu prea inteleg... <_< Eu cand mi-am luat masina era cineva care avea actele de la firma...dar a zis ca daca o ia pe firma lui trebuie sa o tina o perioada ca nu are cum s-o treaca direct pe numele meu...nu stiu ce vrajeli...iar ideea este tentanta te scoti de vre-o mie doua...

din pacate pt tine vanzatorule, piata e blocata si de crescut preturile eu zic ca nici nu poate fi vorba... un pret corect ar fi undeva intre 12.000 si 13.000 (desi sunt si eu cam in aceasi postura... am una cam la fel<poate ceva in plus> pe care am luat-o in vara cu 15.000(cand duduia economia... <_< ). Noroc ca nu am de gand s-o dau prea repede, dar totusi....

Complicata treaba asta cu tva...eu unu' nu prea inteleg... <_< Eu cand mi-am luat masina era cineva care avea actele de la firma...dar a zis ca daca o ia pe firma lui trebuie sa o tina o perioada ca nu are cum s-o treaca direct pe numele meu...nu stiu ce vrajeli...iar ideea este tentanta te scoti de vre-o mie doua...

asta era din privinta firmei lui sau a contabilei lui, fiindca o masina luata pe firma are o perioada fixa de amortizare(2 sau 3 ani)

Sa-ti dau un exemplu: eu mi-am vandut masina ( E46-2004,320d,150cp,6+1),cu ceva dotari cu 11500 acum 5 luni si functiona impecabil . Pretul tau mi se pare un pic piperat dar daca ne luam dupa celebrul dicton ,,nu e prost ala care cere ci acela care ofera" succes la vanzare!

Prietene narcis_adi daca tu ai fost disperat sa o vinzi si ai dat-o la banii aia.... ori avea ceva probleme ascunse ori esti cam "grabit" de felul tau(mai ales de 5 luni cand inca nu erau cazute preturile, poate ai prevazut tu criza...). Oricum lasa omu' sa viseze ca poate o da pana la urma cu cat cere, mai stii...