Jump to content

Masina Mea

Valentin_LMB

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Foarte frumoasa,imi place!

Mie imi place culoarea mult si masina arata intretinuta.Sa bai noroc de ea

Multumesc de aprecieri .

De ce?Sa aiba loc de iconita?

Iconita ce are?

se pare ca mai nou doar cocalari mai au iconite sau cruciutite in masina . Oricum eu le am pe amandoua . :)

• 2 weeks later...
sau mai repede asa

asa ma gandeam si eu sa fac , dar era prea mult zapada si am considerat ca ar fi mult prea usor pentru mine :) !

cu asa ceva se ocupa baieti de pe patrutuning , sau as ar fi trebuit facut un filmulet cu drumurile din sectorul 5 :lol: !

Glumeam. :)

Stiu :)

Edited by Valentin_LMB

Pai asa trebuie sa arate un e36,in fine cine stie ce-i baga unii si altii in cap cum s-o ''transforme'' in Ferarri Mondial,asa trebuia sa arate e36 al meu,exact asa,gata ca deja ma enervez si iar spun anumite chestii,salut,bafta.

in primavara vreau sa ii pun suspensie sport si jante pe 17 :) :lol: ! Ce parere ai despre asta ? :)

Foarte,foarte interesant si cu ce te ajuta asta?i-ti da putere in plus la motor?te duci cu ea la circuit?crezi ca o sa fie diferita de celelalte masini?foarte interesant proiectul de transformare si la scurt timp dupa o s-o vinzi,tipic,ok,multa bafta si ai luat o decizie inteleapta Valentine,ma bucur,excelent,salut.

Foarte,foarte interesant si cu ce te ajuta asta?i-ti da putere in plus la motor?te duci cu ea la circuit?crezi ca o sa fie diferita de celelalte masini?foarte interesant proiectul de transformare si la scurt timp dupa o s-o vinzi,tipic,ok,multa bafta si ai luat o decizie inteleapta Valentine,ma bucur,excelent,salut.

http://www.funnyforumpics.com/forums/flame-insults/1/1_1158096118_KILL_Y.jpg

E usor sa comentezi de pe margine Ciupanezu...,dar fa si tu un test cu un e36 din acela stil''plug dezapezire'',frumos prin Militari,Drumu Taberei,Salajan,dar pe acolo pe stradute,chestii,zapada si dupa mai vorbim,ca asa e usor a scrie versuri........,bai bai bai.....nu mai gasesc si eu unu cerebral pe aici sa ma sfatuiesc cu el in anumite chestii ce tin de starea masini,inlocuierea anumitor piese,in afara de 2-3 useri nu ma inteleg,majoritatea de aici talpa,talpa,talpa si imi pare asa rau ca daca eu aveam masina ok asa cum imi doream sincer ma durea in ''cot'' putea sa le lase si pe discuri,sa-si creieze probleme cu mana lor si tot ei sa si le rezolve,eu sa fi stat frumos la caldura in masina,confortabil,muzicuta,calm,linistit si cei cu idei din astea putea sa le puna si aripi la masini,salut.

... si imi pare asa rau ca daca eu aveam masina ok asa cum imi doream sincer ma durea in ''cot'' putea sa le lase si pe discuri,sa-si creieze probleme cu mana lor si tot ei sa si le rezolve,eu sa fi stat frumos la caldura in masina,confortabil,muzicuta,calm,linistit si cei cu idei din astea putea sa le puna si aripi la masini,salut.

Bai @bogdy, tot asa ai ramas? De asta vara si pana acum nu ai reusit sa schimbi si tu suspensiile ? Astepti primarul sa vina sa ti le schimbe? Cat draq sa coste 4 arcuri+4 amortizoare SH, nu cred ca o avere. Pe bune, nu mi-o lua in nume de rau, dar esti exact ca in povestea lui Creanga - "Prostia omeneasca" - cu drobul de sare; te vaicaresti ca nu esti multumit de suspensie de 7 luni de zile, dar nu te duci sa o schimbi...

am de gand sa o bag la drift :) ! si dupa o sa o pun la vanzare ca "masina de forja" , spre sa imi scot banii pe ea !

• 1 month later...
Vezi ca diseara ninge :) ...frumoase jantele :)

ghinion de nesansa , am zis ca e alta masina cand am vazuto cu jentile puse :lol:

Foarte bine-i sta cu ele ,sa sti ca este alta masina ..Mai povesteste ceva ,ca ai tot intrebat in stanga si dreapta despre monatarea acestor jante..Cum se comporta masina cu ele etc...Nu de alta dar si la mine urmeaza un set pe 17'' :) ...