Jump to content

Masina Mea

Valentin_LMB

Recommended Posts

Foarte bine-i sta cu ele ,sa sti ca este alta masina ..Mai povesteste ceva ,ca ai tot intrebat in stanga si dreapta despre monatarea acestor jante..Cum se comporta masina cu ele etc...Nu de alta dar si la mine urmeaza un set pe 17''

Pai la ce vijelie ma aprins in seara asta , nu prea pot sa imi dau cu parerea , dar cat am mers cu ea mai devreme nu mi se parut o diferenta atat de mare pe cat ma amenintau unii si alti , doar un pic mai rigida se simte .

Cam cocotata, trebuie sa o lasi mai jos, si sincer, nu prea o prind modelul asta, mai bine cautai unele de M3 E36 sau unele cu buza mai lata pe spate.

urmeaza alte arcuri , cel mai probabil in primavara . Cat despre model , eu chiar am cautat modelul asta si sunt foarte multumit de cum pica pe masina , dar astea sunt gusturi si gusturi :lol:

Vezi ca diseara ninge

Am avut nevoie de 15 min sa bag masina in garaj :)

Edited by Valentin_LMB

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arata bine masina, pare mai robusta. Eu prefer pe E36 ceva mai oldies, in trend cu anii din care provine masina, si modelele de la BBS mi se par ca vin bine, in special Styling 29.

Spune-mi te rog ce cauciucuri ai pus pana la urma, fata - spate. Din cate stiu pe spate este 8,5j si pe fata 7,5j

Iti doresc sa ai parte numai de bucuriI alaturi de masina, arata bine si intretinuta!

Edited by mihai_antony

Masina e din 97 , nu cred ca poate intra la oldies :) , am considerat ca dau mult mai bine jantele astea decat alte modele mai vechi , am ales chiar in dauna unor de M3 E36 , care imi par cam prea pline , dar cum am zis si mai sus gusturile nu se discuta . Oricum cred ca va arata mult mai bine dupa ce ii voi schimba si arcurile .

Cauciucuri am : 225/45 fata , 255/40 spate . ma mai gandesc pe spate daca le las pe astea , depinde cand de mult imi va afecta consumul . daca nu sare prea mult le voi lasa pe astea pt ca se vad foarte bine.

Mersi de urari .

In alta ordine de idei , astazi am incercat sa fac un mic retus de vopsea , nu a iesit el chiar perfect , dar scopul lui principal era evitarea coroziunii , deci ma declar multumit .

Edited by Valentin_LMB

• 2 weeks later...
este frumoasa si imi place la ea ca nu ai tiganito cu tot felu de chesti

sa ai grija de ea si sa o stapanesti usor pysss

mersi .

Intre timp au sosit si noile chei , urmeaza sa ma duc sa le tai in zilele urmatoare si sa montez inchiderea :) .

post-23665-1268069550_thumb.jpg

Edited by Valentin_LMB

Sunt alea de pe eBay? :)

A fost totul ok?

da , mersi inca odata .

Sunt chiar foarte bune la calitate .

Nu au fost nici un fel de probleme , foarte serios vanzatorul , foarte bine impachetat coletul si a sosit exact in durata de timp spusa de el .

Daca se dau calificative sau ceva pe e-bay poti sa ii dai un mare pozitiv .

Acum astept sa le montez , daca imi puteti recomanda pe cineva care sa ma ajute la montaj :) !

Edited by Valentin_LMB

Sunt alea de pe eBay? :(

A fost totul ok?

da , mersi inca odata .

Sunt chiar foarte bune la calitate .

Nu au fost nici un fel de probleme , foarte serios vanzatorul , foarte bine impachetat coletul si a sosit exact in durata de timp spusa de el .

Daca se dau calificative sau ceva pe e-bay poti sa ii dai un mare pozitiv .

Acum astept sa le montez , daca imi puteti recomanda pe cineva care sa ma ajute la montaj :) !

Sa ma anunti si pe mine unde le-ai taiat, foarte misto sunt chiar nu ma asteptam :) :twoup: mi-au sosit si mie astazi , multumiri lui Ciupanezu' :D

• 4 weeks later...

Dupa un incident , mai putin fericit si extrem de prostesc (adica am fost un idiot) , am fost nevoit sa revopsesc o aripa . Daca tot am ajuns la vopsit am facut si pragurile si barile .

http://img511.imageshack.us/img511/4990/cimg6159.jpg

http://img532.imageshack.us/img532/3082/cimg6147.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/756/cimg6151n.jpg

Edited by Valentin_LMB

Arata mai bine cu barile complet vopsite.. :D

Dar cu aripa totusi ce sa intamplat...??

Aripa sa intalnit cu un Jeep :twoup: !

acu' 1 an cand am vazut masina am zis: pfoa ce pisoi criminal, acum trebuie sa zic: dublu criminal :( super frumoasa masina si culoarea de invidiat .

Ms de aprecieri , nu mai are rost sa zic ca E46-le tau este criminal :) .

Mai am de rezolvat problema cu caseta de directie si nu cred sa mai investesc ceva anul acesta . Totusi mai trebuie sa investesc si in mine :) !