Jump to content

Upgrade faruri XENON E46 nFL

X X L

Recommended Posts

as vrea cand vin in Ro sa am masina gata aranjata... sa arate un pic altfel si sa iasa din multime, asta era ideea. Cea mai mare problema a mea este montajul ca de cumparat vad ca se gasesc mai peste tot. Montajul insa ma sperie destul de tare <_<

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@PityWPN: ai nevoie de sticle de far?

ce model? facelift sau prefacelift? noi sau sh...

eu am o pereche de geamuri far pt e46 nFL... nu m-am gandit nicio clipa sa le dau... nu sunt noi, dar daca ai nevoie, baga o oferta...

pe PM ! :bashwall:

Am facelift <_< si nu as vrea sa schimb farurile ( originale de altfel ) doar de dragul sticlelor :)

Te sfatuiesc sa mergi pe DEPO, sunt cele mai bune (FK, In Pro, Dectane etc nu sunt bune de nimic). Nu cauta sa iei cu angel pe led sau pe neon cum sunt cele din poza cu spatele pt ca o sa ai eroare in bord.

cele mai bune dintre alea enumerate..

Mie mi se par slabe calitativ

Mi-am cumparat faruri de E36 cu lupa, exact ca cele originale.

Nici nu am apucat sa le reglez ca s-au rupt zimtii de la 2 rotite de reglaj. Acum trebuie sa le reglez cu patentul si e f. greu de bagat patentul acolo.

Sa nu mai zic ca unul se si abureste cateodata..

Ce-i drept am dat pe 2 bucati mai putin decat era unul ZKV (original)

Edited by florin83

as vrea cand vin in Ro sa am masina gata aranjata... sa arate un pic altfel si sa iasa din multime, asta era ideea.

Pai iese oricum din multime deoarece are alte numere de inmatriculare.

pai nu prea iese.. pe din afara ar arata ca oricare alt e46 adus din strainataturi si neinmatriculat <_<

am vorbit cu mai multi furnizori de pe ebay.de... majoritatea produselor sunt cu AngelEyes pe LED... adica, ce nu prea ma atrage...

aveti cunostinta sa existe si faruri cu lupa cu AE CCFL integrat? <_<

Pai Brandex parca are asa ceva.... stiu ca am vb eu cu el azi.

Care ar fi diferenta intre cele pe led si cele din neon? In afara faptului ca alea de neon se sparg mai usor dar se vizualizeaza mai bine...?

Eu as vrea sa fac ca dupa ce am AE sa pot sa - vazui pe youtube la multi care au AE care se aprind atunci cand deschizi si inchizi masina, foarte tare, mult mai fain decat cu semnalele ale galbene. Are careva de forum asa?

vezi:

Edited by dumi

in concluzie, are cineva idee daca, unde se gasesc si cat costa farurile cu lupa, cat mai apropiate de calitatea OEM, cu angel-eyes pe CCFL? adica nu as vrea pe LED...

pe ebay am vazut ce se vinde, m-ar interesa sa vad si ce alte variante exista pe piata aftermarket...

sfaturile de gen "da-i cu search pe google" ma lasa rece...

am incercat deja varianta asta, inclusiv in Romania... am ametit din cauza preturilor <_>

ar fi interesante si oferte de faruri OEM SH...

:)

am incercat deja varianta asta, inclusiv in Romania... am ametit din cauza preturilor <_<

tot OEm e mama lor ..Pune un anunt la MP ..la abundenta de vanzatori piese din ultimul timp imposibil sa nu gasesti !

in concluzie, are cineva idee daca, unde se gasesc si cat costa farurile cu lupa, cat mai apropiate de calitatea OEM, cu angel-eyes pe CCFL? adica nu as vrea pe LED...

pe ebay am vazut ce se vinde, m-ar interesa sa vad si ce alte variante exista pe piata aftermarket...

am incercat deja varianta asta, inclusiv in Romania... am ametit din cauza preturilor <_<

E greu sa gasesti faruri cu xenon mai ales OEM, pentru fara xenon posibilitatile sunt mai mari, cei care trec pe xenon le schimba si ca sa recupereze din bani le vand.

LA dezmembrari, cred ca farurile sunt deja stricate iar cand gasesti pretul e pe masura.

M-ar interesa si pe mine operatiunea, am cautat pe e-bay anglia si nu am gasit pana acum nimic oem cu xenon.

Deja sunt resemnat la BMW farurile astea standard isi fac treaba binisor.

Eu am cumparat de la carparts.de, dar recent am vazut ca are si Calin pe ejante.ro, la acelasi pret, 250 euro.

Daca pun unul langa altul, E46 cu faruri bixenon si E46 cu faruri cu lupa si angels eyes, in afara de faptul ca nu scrie XENON pe lupa ca la cele OEM, nu e nici o diferenta.

Fata de cele simple care le aveam, nici nu se compara, sunt super.

@ionatan: nu am spus faruri cu xenon, ci doar faruri cu lupa si angel-eyes...

@WLF: merci de sugestie!

despre cei de la carparts-online auzisem mai multe zvonuri si aprecieri, majoritatea pozitive, insa nu stiam daca au angel-eyes pe CCFL sau pe LED... <_>

am vazut pe LED si sincer, parca mi-ar placea ca acel contur al cerculetului sa fie uniform, ca cele cu CCFL...

la farurile cu LED, parca sunt anumite zone mai putin luminate...

sau doar mi se pare mie ?! :)

Ma sincer sa fiu habarnam ce fel de angels am, LED sau CCFL, dar se vad puternic si ziua, inclin sa cred ca or fi CCFL.

Fac azi alte poze la masina si iti pun sa vezi, e cam intunecat afara si o sa fie edificator.

LE: acum vad ca nu e un cerc complet, parca sus e intrerupt.

post-116-1235986122_thumb.jpg

post-116-1235986137_thumb.jpg

post-116-1235986149_thumb.jpg

Edited by WLF

pai de-alea vreau si eu sa-mi iau... ai CCFL, adica tub cu neon in el...

cele cu LED au lumini in 4 puncte ale cerculetului (care oricum nu e cerc, ci sector de cerc) care transmit lumina prin acei catadioptri/striatii ale inelului...

am intrat si pe site-ul lui calin, dar acolo TOATE farurile pt NFL sunt cu LED... <_>

Am impresia ca numai cele de FL sunt cu CCFL, nFL-ul are LED-uri.

http://img337.imageshack.us/img337/9629/img0733os5.jpghttp://img244.imageshack.us/img244/7669/img0734fo2.jpghttp://img370.imageshack.us/img370/4333/img0713ih3.jpg

@BoBo: dupa atatea cautari am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine... se pare ca pe nFL exista doar cu LED... oricum pe alb, se vad mult mai bine...

http://www.xenonwhite.de/images/bmw.jpg

http://www.bmw-syndikat.de/cgi-bin/bmwuploaded/Diggi_Dag/Angel%20Eyes.JPG

de ex. colegii Acelover si Brandex au amandoi tot LED, dar pe galben, si sincer ma asteptam sa se vada foarte bine (nu chiar ca la E70, dar oricum...)

no offence, insa lumina galbena mi se pare ca ar fi trebuit sa fie mai intensa... <_>

de-aia ma tot framanta ideea de a-mi schimba farurile, dar cu ceva competitiv...