Jump to content

Upgrade faruri XENON E46 nFL

X X L

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am cautat, dar sunt foarte scumpe... stii bine, eu am xenon aftermarket, e drept, deci mi-ar trebui doar corpul farului cu lupa...

o sa incerc si pe la dezmembrari, dar sansele sunt minime...

in final, cred ca ma rezum doar la cele cu LED... DEPO, FK sau ce-or fi ele...

am cautat, dar sunt foarte scumpe... stii bine, eu am xenon aftermarket, e drept, deci mi-ar trebui doar corpul farului cu lupa...

o sa incerc si pe la dezmembrari, dar sansele sunt minime...

in final, cred ca ma rezum doar la cele cu LED... DEPO, FK sau ce-or fi ele...

Cam intr-o saptamana o sa primesc farul stanga original cu xenon complet. Sper sa-l gasesc si pe dreptul maine.

ia-ti faruri cu lupa si angel de care or fi si dupa aia da jos angelu si iti pui de care vrei

Eu nu am angel la masina da' daca imi pun o sa adaptez inelele de la un e39 (alea cu fibra optica). Fac eu cumva sa le pun peste oglinzile de la faruri. Dupa parerea mea cele cu fibra optica si cu bec clasic se vad cel mai frumos.

Edited by Calin78

XXL, eu zic sa nu te prostesti. mai bine stai pe ebay, si iti iei pe rand de acolo faruri originale. daca le iei pe bucati, de obicei e mai ieftin. dupa ce le-ai luat alea originale (care au si ridicator si bec in ele), renunti la instalatia ta after, si cu mai 100 ron, iti pui angel-uri CCFL. eu zic ca-i cel mai sanatos. iesi doar putinmai scump, doar ca tre' sa ai mai multa rabdare.

@calin: cred ca angelurile alea fac parte din far, nu sunt atasate...

@blue6: m-am gandit si la asta, dar sa fie mama lor de nemti ca nu gasesc decat faruri pe stanga... cred ca astia le lovesc numai pe dreapta <_>

iar partea cea mai naspa e ca faruri cu lupa NFL, nu gasesti decat pe variantele cu dotari extra (crompachet, etc...)

o sa vad care dintre variante e de preferat...

multumesc tuturor...

daca aveti vreun pont bun de faruri cu lupa E46 NFL, dati-mi si mie de stire... 10X!

ia-ti faruri cu lupa si angel de care or fi si dupa aia da jos angelu si iti pui de care vrei

Eu nu am angel la masina da' daca imi pun o sa adaptez inelele de la un e39 (alea cu fibra optica). Fac eu cumva sa le pun peste oglinzile de la faruri. Dupa parerea mea cele cu fibra optica si cu bec clasic se vad cel mai frumos.

Au Âşi altĂŁ mĂŁrime, vor arĂŁta aiurea.

daca am ridicator la farurile care le am eu acum, imi pot pune fara griji xenoane pe masina? nu de alta dar astia de la "RAR" de aici sunt destul de rough, in ceea ce priveste instalatia de lumini... mi-e sa nu ma puna sa le dau jos. Deocamdata iese destul de costisitor daca iau farurile originale cu totul... Inca ma mai gandesc care alternativa e cea mai optima, insa daca intr-adevar e sa am probleme la control, mai bine dau 7-800 euro pe o instalatie originala <_<

pt ca nu merita investitia doar pt RAR... pana in momentul asta nu am prea auzit de respingeri la RAR pt faruri cu xenon fara lupa, spalator si autoleveling...

afara, in special in Germania, TUV nu accepta decat modelele de faruri asa-zise "E-omolgate"... si am vazut un reportaj in care si cei de la politie afirmau ca, din punctul lor de vedere, instalatiile luminoase neomologate de TUV ar fi ilegale...

iar eu circul destul de mult in acea zona, si nu prea am chef sa-mi fur vreo amenda...

la ei sistemul de alerta 110 - Polizei functioneaza foarte bine, iar opinia publica semnaleaza foarte des diverse nereguli...

mai ales la regimul circulatiei... dar cei care mergeti frecvent pe-acolo cred ca stiti cat de prompti sunt die Polizei la sesizarile civililor.

• 4 weeks later...
XXL, eu zic sa nu te prostesti. mai bine stai pe ebay, si iti iei pe rand de acolo faruri originale. daca le iei pe bucati, de obicei e mai ieftin. dupa ce le-ai luat alea originale (care au si ridicator si bec in ele), renunti la instalatia ta after, si cu mai 100 ron, iti pui angel-uri CCFL. eu zic ca-i cel mai sanatos. iesi doar putinmai scump, doar ca tre' sa ai mai multa rabdare.

cam asta o sa fac...

sau sa imi caut faruri stricate/sparte, de la care sa iau doar oglinzile...

pe topicu de la masina mea, am la un moment dat un far desfacut, inelele, sunt separat, si se prind prin ceva urechi de plasticu ala negrucare vine "peste" lupa si olginda de la faza mare, le caut prin garaj, daca trebuiesc la careva le donez.. dar am doar pentru 1 far. pot dona si sistemu de fibra optica...ramanandu-va doar sa puneti bec... de pozitie...