Jump to content

primul meu accident

MIHAI N

Recommended Posts

Azi am avut primul meu accident , am lovit in spate pe unul cu o solenza...Rezultaul capota usor indoita deasupra farului, aripa dreapta la fel, far spart , bara sparta. Ce ma sfatuiti sa fac cu capota si aripa pt ca farul si bara evident le inlocuiesc adica ma refer daca merita sa le repare in service sau trebuie cumparate altele noi.Lovitura a fost fix pe coltul dreapta asa incat a afectat tot coltul dar nu grav.In legatura cu vopsirea...sa ma duc la vreun service mai special?....Astept parerile voastre cu interes.

Multumesc..!

Azi am avut primul meu accident , am lovit in spate pe unul cu o solenza...Rezultaul capota usor indoita deasupra farului, aripa dreapta la fel, far spart , bara sparta. Ce ma sfatuiti sa fac cu capota si aripa pt ca farul si bara evident le inlocuiesc adica ma refer daca merita sa le repare in service sau trebuie cumparate altele noi.Lovitura a fost fix pe coltul dreapta asa incat a afectat tot coltul dar nu grav.In legatura cu vopsirea...sa ma duc la vreun service mai special?....Astept parerile voastre cu interes.

Multumesc..!

Pune poze ca sã vedem cât de lovitã este maºina.

Am incercat sa pun niste poze dar nu am reusit sa le transfer in pc-ul meu pt ca am aparatul acasa si eu sunt plecat la serviciu in cursul sapt...Cei care au mai vazut isprava au zis ca aripa si capota se indreapta usor acestea nefiind indoite decat putin..Acum ma gandeam totusi sa iau alta aripa dreapta de la grozadan (de pe acest forum) el avand un pret foarte bun si sa renunt la reparatia celei lovite dar nu stiu daca o fi bine in sensul ca una e aripa originala alta e de la furnizor (unii zic ca nu s-ar ,,pupa,, perfect pe masina), capota o pastrez pt ca e mai costisitor sa o inlocuiesc; cat despre vopsire am inteles clar un lucru:nu merita sa platesc putin ptr o calitate slaba.....Ar mai fi o alternativa sa caut piesele din dezmembrari...