Jump to content

becuri xenon pt e 46

330 diesel

Recommended Posts

Bine mã, tu sã fii mulÞumit de ale tale care sunt furate din reprezentanÞã.

Sunt foarte bune, lumineazĂŁ bine, sunt fiabile.

Nu Âştiu ce doreÂşti mai mult.

Bine, ma, cum zici tu!

Ontopic: becuri ORIGINALE D2S gasiti aici..

• 2 months later...
Deci din fabrica vin de 4300K nu de 6000K?Am si eu de gand sa dau comanda pe bluexenon de 2 becuri D2S de 8000k deoarece mi s-a ars azi cel de pe dreapta.Stie cineva daca este vre-o problema de compatibilitate cu instalatia masinii?Este oare prea exagerat 8000K?Eu am zis ca daca astea care le am sunt de 6000K 8000K este ok adica putin mai albastrui.... Edited by dextercos320d

Daca ar fi doar fite n-ar fi problema...dar am citit chiar pe site la ei ca cu cat creste temperatura culorii scade eficienta si gradul de vizibilitate...deci nu cred ca renteaza...ar fi bine totusi daca as primi niste pareri de la posesori de astfel de becuri....

Da, intradevar scade vizibilitatea, nu poti sa compari la eficienta becurile de 4300 sau 6000 cu unul de 8000. Cum am zis mai sus, sunt doar de fite, la showuri etc.Iar daca mergi mai mult noaptea, o sa te deranjeze un pic. Edited by Alecsandrel

momentan am pe masina un bec original Philips de 4300 pe stanga si o chinezarie de 6000 pe dreapta. Ambele D2S.

Parca pe partea dreapta vad mai bine noaptea cu ala de 6000k. Oricum vreau sa-mi iau doua becuri de 6000 noi

Edited by Calin78

Salutare!

Va pot ajuta in caz ca sunteti interesati de acest model de bec xenon D2S sau D2R cu temepratura de culoare 4300k, 6000k sau 8000k

Pretul unui bec este de 100 ron!

Oferim garantie 1 an cu stampila si datele firmei

Date de contact:

0722.792.444 / 0766.435.444

sparepartstuning@yahoo.com

Pe bluexenon le iau cu 40 setul de euro tot cu garantie....

Calin, deci alea din fabrica care lumineaza alb sunt de 4300....cam ce tenta are cel de 6000?E albastru tare?sau doar din anumite unghiuri are tenta albastra?

Am inteles ! Si sper ca nu am deranjat ca am incercat sa ajut!

Vroiam sa dau o mana de ajutor, nicidecum sa pacalesc lumea asa cum fac cei de la bluexenon , acum ca sa iti spun drept, ei folosesc becuri cu norma de productie Low!

Atata dai, atata face! Asta este raspunsul unei mari dileme pe care am aflat de la aceasi clienti pe care ii avea, deaceea aceste becuri se ard in mai putin de un 1 an de zile!

Le poti adresa o intrebare chiar te rog:

"Care este calitatea produsului de la producatorul de la care le cumparati?"

Iar respectivul va trebuii sa iti dea un raspuns corect, si daca ofera garantie produsului cel putin 1 an!

Calitatea produsului meu este de 18 luni in caz normal ( cel putin 3200 ore de functionare ) Nu incerc sa pacalesc lumea cum fac altii.

Un kit xenon Thunder la noi este 250 Ron. Eu pot spune ca avem cele mai joase preturi, daca exista ceva mai jos decat pretul nostru, acea calitate este low!

Asa pot recomanda D2S Philips care le puteti gasii la 400 Ron becul si aveti garantat 3 ani de zile de functionare!

Va salut si va urez mult succes!

Edited by Raul25

Aha...deci in concluzie clar 8000 e aiurea, 6000 e moft dar merge iar 4300 e cel mai bun...nu degeaba vine masina din fabrica cu asa ceva...Acuma bine ca merge din nou cel original.Am sa iau pe halogene un 6000 pt ca alea si asa nu te ajuta prea mult.

Am mai observat ceva insa: becul de pe dreapta lumineaza mai albastru iar cel de pe stanga ceva mai galben.Dupa interschimbarea becurilor nu s-a schimbat nimic.E posibil saq fie din balasturi?

Nu se supara nimeni.Ai dreptul sa ceri si 200 de euro pe bec...iar eu am dreptul sa cumpar de unde vreau <_< Si oricum am fost jos si le-am schimbat de pe stanga pe dreapta si invers si merg amandoua :| Nu stiu ce a fost cu ele.... :)

Se pare ca nu sti ce valoare are 40 de euro / setul! Valoarea in lei noi este de 170 ron! Si pretul eu l-am facut in lei ca sa nu induc lumea in eroare, pretul este fix, asta a fost parerea ta de a arunca pretul de 200 euro/ becul, eu am cerut numai 100 de ron de bec! Nu cred ca cei de la bluexenon iti schimba si becul cand il cumperi... Iar cei de la reprezentanta iti cer in jur de 400 euro un bec si schimbul lui inca 100 euro! Din cate stiu cei de la bluexenon transportul este facut printr-o firma de curierat! Nu vreti sa aflati cum se distribuie un pachet printr-o firma de curierat! Nu-mi place sa fiu pacalit, deaceea incerc sa ajut orice om de rand cumparand un produs bun, si inca ceva, nu induc lumea in eroare cu preturi foarte mari cum fac alti comercianti, sunt foarte sigur de ceea ce fac!

Multa bafta iti urez!

Nu stiu, mi se pare mie sau am impresia ca esti putin cam frustrat?Lasa-ma omule in pace!Nu ma intereseaza oferta ta!Ti-am zis si frumos!Ce nu intelegi?!Daca vrei sa-ti faci reclama in primul rand fa-ti un anunt la mp nu plictisi lumea aici, iar in al doilea rand rezuma-te strict la produsele tale, nu critica produsele altora!!!