Jump to content

invatatura de minte

baubau

Recommended Posts

acum ma gandeam ce dobitoci sunt unii oameni

deci haideti sa va povestesc ce am pati eu

am cumparat un e36 318 is avand incredere in omul de la care l-am luat shi a mers mashina dar nu ok

ba nu sta la relantiu ba nu incarca ba nu stiu mai cate

ieri am desfacut motorul ca imi baga apa in cilindrul doi

surpriza fisura in _chiuloasa_ asa ca o caruta de bani i reparatii

ce vreau eu sa va spun nu aveti incredere in nimeni si nici un fost proprietar si avioane din astea

cand vreti sa cumparati o mashina verificati cu amanuntul

daca mai sunt patiti va rog sa postati <_<

Edited by baubau

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu nu stiu ce fel de oameni sunt cei care fac asa ceva

din punctul meu de vedere sunt niste gunoaie de oameni si ar trebui calcati in picioare

nu de alta dar isi bat joc de oameni si nu toti suporta cum am suportat eu ar fi bine sa mai aiba si ceva nasi poate ma supar si eu si ma duc cu ceva prieteni pe la ala sal dau cu capu de motor

dar ma gandesc ca nu merita efortul

gunoaie ordinare

Depinde cine plateste acei 2-300 lei,nu cred ca-ti convine sa platesti banii astia doar sa gasesti motive sa nu cumperi masina <_<

cum adica cine plateste ... cumparatorul, normal ... :)

aici nu se pune problema " sa gasesti motive sa nu cumperi masina " ... in fond daca tu nu vrei sa cumperi o masina, pur si simplu nu o cumperi ...

De aceea e potivit ca anterior achizitionarii unui vehicul sa se faca un test complet al acestuia. Pentru 2-300 ron scapi de potentialele ulterioare dureri de cap.

Depinde cine plateste acei 2-300 lei,nu cred ca-ti convine sa platesti banii astia doar sa gasesti motive sa nu cumperi masina <_<

Pai atunci cumperi masina la "ghici" si uite ce patesti.Salvezi 100 de euro la inceput si cheltuiesti cateva mii dupa.

cum adica cine plateste ... cumparatorul, normal ... <_<

eu procedez altcumva cand vand o masinia. facem testul, iar daca apare o problema majora de care n-am mentionat (nu o siguranta, sau alte rahaturi d'astea), platesc eu testul, iar daca masina e curata, apar doar probleme mentionate de mine, sau deloc, plateste cumparatorul testul. :)

Edited by blue6

Prima mea masina, un 520i E34 pe care l-am cumparat in 2001, am luat-o de la un prieten. Nu a vrut sa mi-o vanda, dar eu eram disperat sa o cumpar, eram inebunit sa imi iau BMW. Era chiar momentul cand nu se mai puteau aduce masini sub Euro 3, si n-am apucat sa imi cumpar din Germania, iar in ziare si in targ, nu prea erau BMW-uri de vanzare. Asa ca pana la urma omul mi-a dat-o, fara nici o verificare, am vrut-o, gata am luat-o.

A fost un mega fiasco, mi-a mancat o gramada de bani, cred ca m-a dus cu tot cu ce am reparat la ea (inclusiv motor schimbat dupa vreo 3-4 luni), spre 20 de mii de marci. Saracu amicu asta al meu, ii era atat de jena incat mi-a fost sofer zi de zi cat timp mi-a stat masina in service, cred ca se ruga sa nu se mai strice ca stia ca nu mai are scapare.

cum adica cine plateste ... cumparatorul, normal ... <_<

eu procedez altcumva cand vand o masinia. facem testul, iar daca apare o problema majora de care n-am mentionat (nu o siguranta, sau alte rahaturi d'astea), platesc eu testul, iar daca masina e curata, apar doar probleme mentionate de mine, sau deloc, plateste cumparatorul testul. :)

asa pare cel mai corect. dar n-ai manevra cu aia de la autotest ?! :bashwall: :unsure: :blink:

si eu am cumparat un bmw 316 chiar din targ de la vitan. cred ca e culmea culmilor ca nu am schimbat mare lucru la el decat filtre, ulei, placute, discuri, pompa servo(nu treb schimbata urgent) si cateva maruntisuri in rest masina e tun si am fost cu ea la toate testele posibile inclusiv la reprezentanta si nu are nici o problema. cred ca am avut noroc <_<

mentionez ca masina este din 95 si ma steptam la ceva de schimbat la ea. nu poti sa cumperi o masina de 13 ani fara sa nu aiba defect

Da, s-au mai intalnit tranzactii de astea, nefericite sa spun.....mai ales pe foamea asta, se uita de bunul simt, de tot.

Cum vin clientii din an in pasti, nu se vinde nimic, daca vine un client, ii vinzi si rahat in loc de ciocolata.

Trist dar adevarat, nu as putea face asta, dar sunt altii fara constiinta.

stai linistit, ca si invers e la fel. au mai venit clienti la mine, cu mecanici d'aia super destepti, invatati in prealabil sa gaseasca defecte ca sa mai las la pret.

bineinteles ca gaseau defecte mari, care de fapt nu existau, si imi ziceau sa mai las 500-1000 de exemplu. ii intrebam "pai cum dracu de mai vreti masina asta, daca e asa de coaja?", si normal, nu le-o dadeam. in 2-3 zile, ma sunau inapoi sa ma intrebe daca am vandut-o, sa vina s-o ia.

deci samsari sunt si de partea cealalta. doar tot romani sunt si ei. <_<

Edited by blue6

pai nu stiu... hai sa-ti vand ceva, sa vedem...

Pana mea .. eu stiu cateva lucruri din sursa sigura:

1. Toate masinile (hai sa nu fiu rau si sa zic in proportie de 90%) aduse din Germania si care au fost si sunt pe autovit la mom de fata au kilometrajul dat inapoi.

2. O foarte mare parte din masinile existente pe piata romaneasca aduse in ultima perioada din Germania sunt lovite (masini accidentate, cumparate la preturi foarte mici de afara, facute aici de mantuiala ... stiu si unde se fac... si vandute ca impecabile. Ma refer la masinile vechiute .. pana in 2003 ..