Jump to content

E36 full sau e46 chel?

Guest mar33

Ce ati alege ?  

263 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai fratilor eu chiar nu va mai inteleg, voi ii spuneti la om sa isi ia e46 ca e mai faina la exterior, ca daca o vinde dupa un timp ia un pret mai bun, ca daca vrea poate sa ii faca retrofituri, voi nu a-ti prins ideea, personajul nostru vrea o masina ok, cu dotari gata puse, ieftina la intretinere si care sa-l tina ceva timp...

Nu cred ca vrea masina care imediat dupa un timp sa o si vand sau sa bage bani in ea pt optiuni si alea alea, adevarul e ca e greu sa iti dai seama e36 316 "full" sau e46 316 "chel" ambele la 5000euro, greu de tot mai bine isi ia M3 ...

Oricum in situatia de fata e36 e cel mai rentabil

Edited by Dan_316i

fratilor omul intreaba care este mai buna nu care este mai frumoasa sau care are optiuni mai multe ca pe astea le vede si singur.cred ca nici nu mai stie ce sa ia dupa atatea indicatii pe care le-a primit aiurea gen "sa uitam de e46" sau "e46 e mai frumoasa".eu nu am avut e36 asa ca nu pot sa ma pronunt asupra acestui model .cred ca cel mai indreptatit sa-si dea cu parerea este cineva care a avut ambele modele sa-i spuna care este mai fiabila,care este mai scumpa la intretinere(functie de defecte).

eu unul pot sa spun atat:eu am un e46 316I de 1 an si merge impecabil iar costurile de intretinere si reparatii nu sunt chiar de speriat si nici nu sunt vre-un baiat de bani gata.

eu sunt foarte multumit de ea in ciuda cailor putini.

merg normal nu fac raliuri si cam 80% merg in oras.

mergi cu amandoua masinile si vezi care merge mai bine si care este mai intretinuta cred ca asta conteaza cel mai mult nu care are optiuni sau care este mai frumoasa ca daca are vreo problema mai grava ramai cu frumusetea sau cu optiunile.

bafta la alegere important este sa-ti iei BMW <_<

offtopic :

cine spune ca daca un bmw are mai putin de 150 cp ala nu este bmw , atunci respectivul nu are nici o legatura cu aceasta marca de automobile

fratilor omul intreaba care este mai buna nu care este mai frumoasa sau care are optiuni mai multe ca pe astea le vede si singur.cred ca nici nu mai stie ce sa ia dupa atatea indicatii pe care le-a primit aiurea gen "sa uitam de e46" sau "e46 e mai frumoasa".eu nu am avut e36 asa ca nu pot sa ma pronunt asupra acestui model .cred ca cel mai indreptatit sa-si dea cu parerea este cineva care a avut ambele modele sa-i spuna care este mai fiabila,care este mai scumpa la intretinere(functie de defecte).

eu unul pot sa spun atat:eu am un e46 316I de 1 an si merge impecabil iar costurile de intretinere si reparatii nu sunt chiar de speriat si nici nu sunt vre-un baiat de bani gata.

mergi cu amandoua masinile si vezi care merge mai bine si care este mai intretinuta cred ca asta conteaza cel mai mult nu care are optiuni sau care este mai frumoasa ca daca are vreo problema mai grava ramai cu frumusetea sau cu optiunile.

offtopic :

cine spune ca daca un bmw are mai putin de 150 cp ala nu este bmw , atunci respectivul nu are nici o legatura cu aceasta marca de automobile

sorine eu am dat un e46 316i chel pe un e36 320 coupe aproape cu toate optiunile pe el, si intretinerea unui e36 nu e chiar asa de ieftina,eu am preferat sa pun numai piese originale si tot ceea ce era defect am pus numai pe original. Un schimb de placute de frana cu tot cu senzori si cu 2 discuri fata m-a ajuns la 1000 de lei cu tot cu manopera, un schimb de ulei + 4 filtre cu tot cu manopera 550 de lei, pentru unii poate insemna mult pentru unii putin, asta fara ce am mai facut la ea faruri,jante, polish,etc. Daca cumperi un E36 nu inseamna ca il poti repara sau ii face schimbul de ulei in fata blocului.

Edited by Cosm1n

offtopic :

sorine eu am dat un e46 316i chel pe un e36 320 coupe aproape cu toate optiunile pe el, si intretinerea unui e36 nu e chiar asa de ieftina,eu am preferat sa pun numai piese originale si tot ceea ce era defect am pus numai pe original. Un schimb de placute de frana cu tot cu senzori si cu 2 discuri fata m-a ajuns la 1000 de lei cu tot cu manopera, un schimb de ulei + 4 filtre cu tot cu manopera 550 de lei, pentru unii poate insemna mult pentru unii putin, asta fara ce am mai facut la ea faruri,jante, polish,etc. Daca cumperi un E36 nu inseamna ca il poti repara sau ii face schimbul de ulei in fata blocului.

si eu tot ce am pus pe masina mea am pus piese originale si le-am pus la reprezentanta.si schimbul de piese poti sa-l faci la reprezentanta si cu piesele tale dar sa fie originale.ca daca le cumperi de la ei te rup, dar asa este la orice reprezentanta.

eu nu am spus ca este ieftina intretinerea dar mie mi-i se pare oarecum normala.acum depinde si cum exploatezi masina ca daca te apuci sa faci curse si drifturi cu ea trebuie sa te astepti si la stricaciuni mai mari si implicit costuri crescute pentru reparatii.

Colegii, era undeva un topic(sau articol pe net, nu mai tin minte) cu cele mai des intalnite probleme la E36. Poate ca este si pt E46 asa ceva. Se poate sa puneti aici linkuri catre asa ceva? I-ar fi mai de folos omului decat parerile unor ciori care isi lauda puiii.. <_<

Daca cumperi un E36 nu inseamna ca il poti repara sau ii face schimbul de ulei in fata blocului.

De ce asa mare filozofie sa schimbi uleiul la un e36? Vorba aia, avion nu e.

Uite de asta suntem asa "romani" de ce sa il schimb in fata blocului cand pentru 20 de lei il pot schimba la un service.