Jump to content

E36 full sau e46 chel?

Guest mar33

Ce ati alege ?  

263 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ti-am zis "ba" in sensul prietenesc nu am intentionat sa sune a taranism....Scuze daca a parut altfel!Si iti dau dreptate dar cand ai o anumita suma intotdeauna tinzi spre ceva mai mult chiar daca nu te incadrezi in bani....Am un prieten care si-a dat o bijuterie de golf 4 din 99,doar ca sa-si ia bmw si gasise unu din 99(un 316i) frumusel foc da slab ca dotari dar nu ia placut si a dat 6000 pe un cazan de 318 din 2000 cu multe dotari intr-adevar,dar nu cred ca mi-ar ajunge o ora sa insir cate defecte are si asta doar ce am vazut eu care nu sunt mecanic.....Da si-a luat omu BMW!!!!.Dupa mine mai baga cel putin 2000 de euro in ea doar ca reparatii nu ca tuning sau facelifturi...Asa ca revin la parerea mea,decat una cu dotari si cazuta mai bine una mai slab dotata si bine intretinuta....

Nici o problemĂŁ! <_<

Aici este Âşi o problemĂŁ de mentalitate..

MulĂži se uitĂŁ la cum aratĂŁ maÂşina nu la cum merge.

Eu zic cã este mai uºor sã faci o maºinã sã arate bine decât sã o faci sã meargã bine.

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aici este Âşi o problemĂŁ de mentalitate..

MulĂži se uitĂŁ la cum aratĂŁ maÂşina nu la cum merge.

Eu zic cã este mai uºor sã faci o maºinã sã arate bine decât sã o faci sã meargã bine.

si aici e cu dus intors ..Compromisul e pe la mijloc dar trebuie sa predomine starea tehnica ..Nici caazuta fizic nu e bine sa fie ...

Cheia sa nu fie pe langa masina in caz ca masina e cu senzor de prezenta a cheii.

Exista asa ceva?

La mine se deschid uºile din interior dacã tragi de 2 ori de mânerul interior al uºii.

la majoritatea masinilor e asa, tragi o data debochezi, tragi a doua oara, deschizi. altele au un buton mic negru/rosu de unde poti debloca. Credca japonezele au asa

si aici e cu dus intors ..Compromisul e pe la mijloc dar trebuie sa predomine starea tehnica ..Nici caazuta fizic nu e bine sa fie ...

Categoric.

Dar nici sĂŁ cumperi o maÂşinĂŁ orbeÂşte fiind impresionat de felul ĂŽn care aratĂŁ.

AfarĂŁ-i vopsit gardul, ĂŽnauntru leopardul. <_<

Pt Ciupanezu, incearca sa incui pe cineva in masina sa vezi daca se mai deschid usile....

Cheia sa nu fie pe langa masina in caz ca masina e cu senzor de prezenta a cheii.

Se deschid sigur, ĂŽĂži garantez.

Deci fa testul, inchide masina cu cineva inauntru si pleaca de langa ea, vezi daca cel din masina poate iesi. Nu te inchide tu cu cheia si sta in masina, pur si simplu sa inchizi si sa pleci de langa masina cu tot cu cheie lasand pe cineva inauntru.

La masinile din grupul VAG nu se putea am incercat la VW, Audi si Skoda. Odata blocat un pasager acolo ramanea.

am votat e46 , avand in vedere ca am avut ambele modele si sincer acuma ( mai exact am avut si e36 , actualmente e46 ) , e46 mi se pare superior din multe puncte de vedere

Scuza-ma dar e46 non facelift nu e cu nimic mai sus decat un e36 facelift, adica dupa 1995. Mai ales un e46 nfl CHEL.

Tin sa-ti reamintesc, ca un facelift e36 are pe langa altele, asc, trapa el, scaune el. geamuri el, obc full, cruise control, alarma, harman kardon, 4 airbags, incalzire in scaune, senzori parcare,oglinda interioara cu senzor de dimming... o masina cu optiunile astea, comparata cu un e46 chel, adica doar geamuri fata electrice si oglinzi......

Eu m-as mai gandi in locul tau daca e46 e mai bun <_<

Defapt sa vorbesc de mine, eu am si e36 si e46,

Iarna, la e36 am incalzire in scaune, m-am obisnuit, ma urc in masina, scaunele calde, chiar daca in masina e rece, cum e normal, cand e motorul rece, am scaunele fierbinti la spate...

Hopa, cand ma urc in e46 desi facelift, n-am la el incalzire... imediat simt la spate rece ca gheata.... desi pe e46 n-am piele ca pe e36...

s.a.m.d.

Deci conteaza optiunile, conteaza mult de tot.

La e36 am dublu climatronic, nu o data au fost discutii cu prietena mea cand statea in dreapta, ca ba ii baga prea rece aer, ba prea cald, in functie de anotimp....

La e36 setez individual stanga/dreapta fluxul de aer..... 16 grade daca vreau la mine si 32 in dreapta...

La e46 nu exista asa ceva.....

Una si buna, trebuie sa las de la mine pentru ea, sau sa ne certam :)

Sunt mai multe chestii...

Un lucru ce-mi place mie la e46 mult de tot, e cand aprind farurile, senzorul acela de autoleveling, ridica farurile la nivel.....desi nu am xenon....

As vrea sa am chestia aia pe e36....

Si la condus... e 46 se simte, mai nou...mai fin, acceleratia electronica, mai multe chestii, fac condusul mai placut....feedbackul dat de masina, mai placut...

Insa pozitia la volan, pentru mine, e mai incomoda la e46 decat la e36....datorita consolei ce la e46 vine spre picior.....

cam astea am de spus eu de cele 2 masini....

As alege oricand un e46 full in fata unui e36 full....

dar sa aleg un e46 chel, sa transpir ca un caine vara fara clima.... si sa am butoane de aragaz in bord....ar trebui sa fiu nebun....cand un e36 full, e si mai ieftin de intretinut si satisface mai bine decat o masina fara dotari....

Deci la E36... Intri in masina... Incui masina, bagi cheile in buzunar, sau unde vrei, tragi prima data, se deschid toate 4 usile... Tragi a doua oara, si se deschide usa. Sigur 100% . <_<

Si la mine e la fel cum zicea Ciupanezu,si am un e46...adica chiar daca incui masina cu cineva inauntru si ala trage de 2 ori de maner se deschide...Si am probato de o gramada de ori ca mai fac glume cu prietenii....

Am verificat.

Este exact cum am zis eu.

Oricum nu aveam nici un dubiu, sistemul este mecanic.

OK! Dar la masina mea, cea din semnatura nu merge deschis. Chiar si cu cheia in masina, odata inchisa masina din butonul de pe cheie pace poti sa tragi de maner pana il rupi de cate ori vrei inchisa ramane, o fi fost modelul pentru politie <_< .

Guest mar33
Alooooo!!! Lasati cheile si usile...e36 full sau e46 chel ! Scuze de mesaj, dar de fiecare data cand primesc mail sar repede sa vad ce argumente mai au baietii..si cand colo...off topic! <_<

Am verificat.

Ai probat gresit.Intra in masina si inchide usile cu telecomanda masinii, nu cu butonul din consola.

Daca vrei altfel, iesi din masina si lasa geamul deschis.Inchide masina cu telecomanda.Incearca sa deschizi usa.

Sa vezi cum iti revin la loc dubiile. <_<

on topic

E36 e bun.Merge si E46.Ce vrea el...

Edited by Bavaria

Am verificat.

Ai probat gresit.Intra in masina si inchide usile cu telecomanda masinii, nu cu butonul din consola.

Daca vrei altfel, iesi din masina si lasa geamul deschis.Inchide masina cu telecomanda.Incearca sa deschizi usa.

La E36 se deschid. Doar daca incui cu cheia si activezi dead lock-ul (sau cum se cheama) nu mai poti sa le descui, dar la o inchidere normala poti.

Poate la cele cu facelift sa fie asa cum zici tu. Eu n-am telecomanda la inchidere. O incui/descui din alarma.

Am verificat.

La E36 se deschid. Doar daca incui cu cheia si activezi dead lock-ul (sau cum se cheama) nu mai poti sa le descui, dar la o inchidere normala poti.

Poate la cele cu facelift sa fie asa cum zici tu. Eu n-am telecomanda la inchidere. O incui/descui din alarma.

Si la E36 functioneaza, nu stiu exact insa din ce an.Incearca insa altfel.Inchide usile, lasa geamul deschis de la sofer si inchide usa insa cu cheia(trebuie sa invarti cheia la maxim in butuc), nu cu telecomanda de la alarma.Incearca dupa aia sa deschizi usa.

De cele mai multe ori nu este legata bine.La mine asa a fost, au legat prost alarma si se descuiau usile, a trebuit sa o modific.

Este o chestie clasica la BMW-uri, de E46 si E39 nu mai vorbesc ca toate au.

Edited by Bavaria

Ia zice-ti o parere de asta din link...Omul meu a vorbit cu proprietarul, a negociat pana la 5.200 ultimul banut, spune ca masina e ok, nu se deschide geamul din dreapta, si are o mica bataie in partea stanga..un pivot, bucsa ceva...merita?

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+Cauta+!+++

pretul e f bun, pentru o masina inmatriculata.. parca prea mic, desi nu cunosc piata acum..

sunt topicuri in care se povesteste de la a-z ce trebuie verificat la o masina second, oricum masina merita vazuta.. cu mai multi ca sa isi dea fiecare o parere

Edited by increatul