Jump to content

bmw e60

L.E.S.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
nu se mai duce aia ever... am un prieten care are tot asa si e de vreo 7 luni!stiu ca i sa zis sa schimbe farul daca vrea sa dispara aia.la el a aparut ptr ca a umblat in far sa faca angel urile albe! poate a fost si la tine.. cine stie

Salut am si eu acceasi problema...am incercan si feonu sa usuc dar nu prea a dat rezultate ....am incercat sa scot si mufa aia de la leduri numai sa respire un pic sa se evapore dar degeaba....numai suport ce pot face?

vezi daca sunt capacele sunt bine inchise, apoi lasa masina intr-un loc cald (+15c ++) si se va rezolva

te referi la capacele de la far din spate sa fie bine inchise?dar spranceana nu nu comunica cu restul farului....sunt inchise bine dar ca sa se usuce nu trebuie scoase si tinuta la cadura?

vezi daca sunt capacele sunt bine inchise, apoi lasa masina intr-un loc cald (+15c ++) si se va rezolva

te referi la capacele de la far din spate sa fie bine inchise?dar spranceana nu nu comunica cu restul farului....sunt inchise bine dar ca sa se usuce nu trebuie scoase si tinuta la cadura?

Nu stiu ce sa zic, mie nu mi se aburise spranceana, ci tot farul, complet, nu batea deloc lumina prin el. Da, la capacele de la far ma refer, eu le-am strans bine de tot, si am lasat masina in garaj, la caldura, si a disparut

Nu stiu ce sa zic, mie nu mi se aburise spranceana, ci tot farul, complet, nu batea deloc lumina prin el. Da, la capacele de la far ma refer, eu le-am strans bine de tot, si am lasat masina in garaj, la caldura, si a disparut

problema la mine e ca doar spranceana se abureste nu farul....si din cate am vazut eu farul nu comunica cu sparnceana...eu am scos mufa aia de alimenteaza ledurile laterale numai sa se usuce si tot nu vrea... :) nu stiu cum dracu a patruns apa aia acolo si acum nu vrea sa mai iasa...

o ideee va roggggg.......

...scoate tot farul si du-l ĂŽn casĂŁ, apoi pune-l pe calorifer (cu un prosop sub el, evident)...poate dimineațĂŁ e ok.....

nu o sa fie ok nici pe calorifer nici cu foenul. Daca condensul ala (aburul) nu are pe unde sa iasa (si pe sus iese) nu o sa iasa. O sa se depuna in alta parte cat e incalzit farul si pana la urma tot o sa se faca. Eu zic sa astept pana se incalzeste afara +10 grade ca o sa-si revina singura si de atunci evita sa mai speli masina in combinatie cu temp umeda si faruri incinse.

E f. intalnita problema asta la e60. Pana si eu o am :) :lol:

• 2 months later...
E o problema des intalnita la farurile de la mai multe modele BMW. Unele vin cu astfel de probleme din fabrica.

Am rezolvat problema.... :)

Se desigileaza spranceana pe lanaga semnal in partea de sus a farului si se va scoate si mufa de alimenteaza ledurile sa poate sa respire se va usca de la sine sau folositi un feon ...apoi resigilati spranceana cu silicon transparent pe toata lungimea ei...imi pare rau ca nu am avut un aparat foto la indemana ca facem cateva poze sa vedeti....

• 4 months later...

Si la mine se aburesc sprancenele. Problema este ca de la o vreme imi tot dadea eroare de bec ars (parking light - left). Angel eye-ul lumineaza dar spranceana pe stanga s-a stins. La un moment dat luminau doar 2 leduri foarte slab. Acum nu mai lumineaza niciunul.

A mai patit careva asa ceva? Aveti idee ce poate fi?