Jump to content

Cine are M mana sus... :)

gone4good

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Momentan e prea scump (C4S sau Turbo).

alex_55: uite aici masina de la Vorsteiner. Capota aia e dementiala :)

post-481-1142174102_thumb.jpg

post-481-1142174120_thumb.jpg

post-481-1142174143_thumb.jpg

post-481-1142174153_thumb.jpg

post-481-1142174164_thumb.jpg

post-481-1142174184_thumb.jpg

post-481-1142174206_thumb.jpg

post-481-1142174248_thumb.jpg

73386[/snapback]

:) sunt FUMATE demult :)

PRIORITATE SUNT URAMTOARELE : PORTBAGAJUL SI DIFUZORUL DE CSL :blink:

ASA TREBUIE SA ARATE MASINA MEA

post-954-1142177372_thumb.jpg

post-954-1142177434_thumb.jpg

Edited by alex_55

alea sunt baracuda si masina are tot spatele de CSL, prelungirea din fata este AC S si ornamentele de la proiectoare Hamann  :blink:

73404[/snapback]

Corect!!! Add-on lip ACS, spate csl si difuzor dar credeam ca alea sunt jantele style 101 dar m-am uitat mai cu atentie si difera la prezoane. :) arata similar rau mai ales din unghiu ala.

Alex. Tot respect pt gusturile tale. O modificare subtila dar totusi cu prezenta pe sosea...si care nu schimba mult looku de m3. Fara prostii de pleoape si alte chichuri ieftine.

Daca esti din buc poate aranjam o data o intalnire ori cand e urmatorul greet and meet local ori pur si simplu ne intalnim. Se pare ca am cu cine sa discut mai multe lucruri. :)

Edited by M-technik

Corect!!! Add-on lip ACS, spate csl si difuzor dar credeam ca alea sunt jantele style 101 dar m-am uitat mai cu atentie si difera la prezoane. :) arata similar rau mai ales din unghiu ala.

Alex. Tot respect pt gusturile tale. O modificare subtila dar totusi cu prezenta pe sosea...si care nu schimba mult looku de m3. Fara prostii de pleoape si alte chichuri ieftine.

Daca esti din buc poate aranjam o data o intalnire ori cand e urmatorul greet and meet local ori pur si simplu ne intalnim. Se pare ca am cu cine sa discut mai multe lucruri. :)

73435[/snapback]

da sunt din bucuresti, poate iesim intr-o zi :)

p.s. daca am ploape se mai poate :blink:

da sunt din bucuresti, poate iesim intr-o zi  :)

p.s. daca am ploape se mai poate  :blink:

73496[/snapback]

Bineinteles...pana la urma fiecare face ce vrea cu masin lui...e o chestiune de gusturi. Dar parca (din punctul meu de vedere) pleoapele (daca tot vb de ele, ca modificare) rar sunt necesare, doar in anumite situatii ca sa completeze forma capotei sau ca sa dea un look ceva mai agresiv. Din pacate am vazut la toata lumea de la dacii pana la mert si bmwuri ca se poarta forma asta de "tuning". Nu stiu...mie mi se pare mai mult ca e o froma de a arata ca ai ceva modificat pe masina..ca esti cool...cand adevaratele modificari sunt cele subtile, in aromonie cu forma masinii si care nu sar in ochi sa iti scoata ochii. Poza aia cu m3-u ala alb e perfect si arata dupa parerea mea inseamna o modificare de exterior de calitate...Poate e doar gustul meu....poate altii doresc looku fast and furious...poate altii nu au in cap decat stickere cu nos sau alte nebunii....poate am eu fixatii, dar am vazut si pe afara ce se poarta si nu am ramas dezamagit. Corect nu putem noi oarecum sa ne comparam cu cei din afara care cheltuiesc 1000 euro pe un eleron sa zicem...dar care pana la urma face toti banii. Dar nici sa ne apucam sa dam gauri prin capote sau stickere pe masina si cat mai mult crom doar ca sa iesim in evidenta. Obrazu subtire cu cheltuiala se tine... :)

Edited by M-technik

Bineinteles...pana la urma fiecare face ce vrea cu masin lui...e o chestiune de gusturi. Dar parca (din punctul meu de vedere) pleoapele (daca tot vb de ele, ca modificare) rar sunt necesare, doar in anumite situatii ca sa completeze forma capotei sau ca sa dea un look ceva mai agresiv. Din pacate am vazut la toata lumea de la dacii pana la mert si bmwuri ca se poarta forma asta de "tuning". Nu stiu...mie mi se pare mai mult ca e o froma de a arata ca ai ceva modificat pe masina..ca esti cool...cand adevaratele modificari sunt cele  subtile, in aromonie cu forma masinii si care nu sar in ochi sa iti scoata ochii. Poza aia cu m3-u ala alb e perfect si arata dupa parerea mea inseamna o modificare de exterior de calitate...Poate e doar gustul meu....poate altii doresc looku fast and furious...poate altii nu au in cap decat stickere cu nos sau alte nebunii....poate am eu fixatii, dar am vazut si pe afara ce se poarta si nu am ramas dezamagit. Corect nu putem noi oarecum sa ne comparam cu cei din afara care cheltuiesc 1000 euro pe un eleron sa zicem...dar care pana la urma face toti banii. Dar nici sa ne apucam sa dam gauri prin capote sau stickere pe masina si cat mai mult crom doar ca sa iesim in evidenta. Obrazu subtire cu cheltuiala se tine... :)

73577[/snapback]

:) te-ai cam enervat... eu la exterior am decat ploapele si un ornament de la hamann care duce undeva :blink: dar urmeaza sa-l cumpar si pe celalat ca arata cam aiurea :) . REPET MASINA AIA ALBA ESTE VISUL MEU ESTE IDEALUL MEU ( CULOAREA IMI PLACE DAR MAI ALES SPATELE, POATE AS RENUNTA LA PRELUNGIREA DIN FATA DAR CAM ATA) IN REST SUUUUUPER TARE POATE INTR-O ZI VOI REUSI :)

M3, fata de 645 ???!?!?! E o jucarica mica si amarita M3-ul fata de 645! De-as avea 645-ul, nu l-as da pe M3 nici sa ma batsi!!!! Poate pe M6, dar pe M3...

Faci downgrade....

74057[/snapback]

postu era pt M... si daca ai avea 645 ai fi tot cu mana jos...

Edited by bunilla