Jump to content

Cum se face un Burnout?

tupeu

Recommended Posts

Am o nelamurire...

Sper sa nu se supere admini ca am facut un topic pentru asa ceva... dar nu a fost un asa topic :) si mama gandit sa fac eu unul..

Deci: cum faci un burnout? sau cum poti sa opresti rotile din fata pentru a-ti aluneca pe loc rotile din spate.. banuiesc ca nu ai frana de mana pe fata :)

in topic se pot lega discutii si despre orice (intoarcere 360, 180, donut) va dau idei...

si va rog sa aglomerati topicu asta de asa ceva :blink:

va multumesc

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La alea automate cu un picior ti frana si cu celalalt ii dai blana(asa se fac ala cand sta pe loc)

La una manuala e mai greu sa faci asta

66712[/snapback]

ai incercat tu si a mers la automata sa-i dai burnout am oarece indoeli pentruca la automata daca calci frana decuplezi si cutia si poti tu sa-i dai blana pana iese fum din motor.

parerea mea

burnout poti sa faci doar cu manuala cu automata doar sa aplici una din metotele de mai sus

la manuala ti frana cu jumatate de talpa de la piciorul drept si accelerezi mai mult cu degetul mic de la acelasi picior dupa care ambreiajul il folosesti in acelasi mod cum il folosesti cand frei sa o scartai prin semafoare

Se poate face burnout cu orice fel de cutie (am facut si cu una si cu alta,mai usor la automata binenteles)ideea este ca frina calcata usor frineaza doar mai mult fatza,iar in spate motorul invinge frina mai slaba  de pe roti.Am un prieten care face la orice ora de-astea cu o chiftea de E30 318i,

66753[/snapback]

asa ma gandeam si eu dar frana cu ce o tii?.. cu stangul? :)... tii amandoua picioarele pe acceleratie si pe ambreiaj, si lasi brusc ambreiajul si calci frana cu stangul? :blink:

e miscare delicata :).... si merge chiaar si cu un motor mai mic? un 318..? :)

dar la astea cu tractiune fata ?????.......cum se face

66768[/snapback]

la tractiune fata 'cred' ca e simplu, acolo ai frana de mana.. :)

tragi frana de mana... si ii dai turatie f mare, astfel incat sa nu prinda rotile din fata bine asfaltul.. am vazut la unii ca isi pun apa sub roti sa alunece mai usor... :blink:

goliti si voi 2 bidoane de ulei si intindeti-le frumos pe asfalt si puneti-va sa accelerati dupa aia peste.....o sa mearga frumos....atat la tractiune fatza cat si spate...conteaza si sa ai cauciucuri de proasta calitate...o firma fantoma ceva

ai incercat tu si a mers la automata sa-i dai burnout am oarece indoeli pentruca la automata daca calci frana decuplezi si cutia si poti tu sa-i dai blana pana iese fum din motor.

parerea mea

burnout poti sa faci doar cu manuala cu automata doar sa aplici una din metotele de mai sus

la manuala ti frana cu jumatate de talpa de la piciorul drept si accelerezi mai mult cu degetul mic de la acelasi picior dupa care ambreiajul il folosesti in acelasi mod cum il folosesti cand frei sa o scartai prin semafoare

66720[/snapback]

Pai frana o ti usor nu pana in fund,cat sa nu plece,

oricum e o porcarie,nici o senzatie tare(poate prima data),la urma urmei stai pe loc

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
eu am vazut la un m3 SMG. ca am pus pe s6 sau s5 nu mai tin minte.. este setarea care i-ti scoate asc -ul. turezi masina in blana.. si trebuie sa pui si piciurusul pe frana atat cat sa stea pe loc.. din ce am vazut eu.. :blink:) am facut si cu a mea.. cutine manuala.. cu motor de 2000.. si nu face:))))) am rupt vreo 10 minite si dupa o luna mi sa rupt planetara in panta.. de am luato cu spatele pe calea turzii in cluj.. toti cu fata numai eu cu spatele.. trebuia sa ma filmeze cineva atunci.. ca era show..:))

• 3 weeks later...

Cred ca este topic pe tema asta. Folositi functia de search pentru ca sigur gasiti cateva idei.

73407[/snapback]

[/quo

cred ca ai nevoie de autoblocant pt a face cerculete

75823[/snapback]

nu ai neaparat nevoie de autoblocant pt cerculetze...crede-ma, le fac cu al meu antic E-12...tot ce ai nevoie e turatie si ambreiaj...si ceva control...daca vrei burnout pe loc, pune varful piciorului drept pe frana(nu apasa prea tare) si calcaiu' pe acceleratie, concomitent cu actionarea ambreiajului...rupe aderenta si-ai sa vezi cum faci burnout cu masina stand pe loc...BAFTAH !:blink:

• 1 month later...
nu ai neaparat nevoie de autoblocant pt cerculetze...crede-ma, le fac cu al meu antic E-12...tot ce ai nevoie e turatie si ambreiaj...si ceva control...daca vrei burnout pe loc, pune varful piciorului drept pe frana(nu apasa prea tare) si calcaiu' pe acceleratie, concomitent cu actionarea ambreiajului...rupe aderenta si-ai sa vezi cum faci burnout cu masina stand pe loc...BAFTAH !:blink:

87809[/snapback]

cu un 5-ar se pot face cerculete,burnout:D ?? si spuneti-mi o motorizare....de ex cu un 520 mai vechi sau mai nou sau cu un 530 ?