Jump to content

Aripa dematizata

icetrance

Recommended Posts

Pe aripa din spate mi-a sarit lacul pe o suprafata destul de mare si are vopseaua un aspect dematizat,pe scurt ce as putea sa fac...exista un lac care pot sa il aplic peste sau trebuie vopsita toata aripa si daca da at nu va avea un aspect urat aripa in comparatie cu restul caroseriei...astept raspunsurile voastre.

Culoarea e neagra ,am atasat o poza unde se vede aripa din spate(cu zoom se vede un pic partea dematizata) si inca o poza unde se vede cum arata vopseaua per ansamblu.

Ei da si inca ceva...sa inteleg de la Paul ca totusi trebuie sa o vopsesc,as mai avea niste puncte albe foarte mici de la pietricele...ac daca dau cu pensula cu vopseaua originala se va vedea diferenta...pentru cei care sunt din Timisoara ii rog sa imi spuna un service unde as putea sa vopsesc aripa si cam care ar fi costurile.

Multumesc tuturor celor care posteaza

post-19199-1235599443_thumb.jpg

post-19199-1235599498_thumb.jpg

ca sa nu-ti iasa diferenta de culoare cand o vopsesti si unde o vopsesti vezi sa nu fie vopsea pe baza de apa ca sa r putea sa aibe vreo 4 variante ....sti codu daca e ma uit maine si iti zic?

pur si simplu a fost vopsita prost .. poate fi din pregatire sau materiale f slabe ...Bafta cu noua vopsire !..CAuta un service serios la care sa ai si o garantie chiar daca dai 20-30 E in plus

pe scurt pe parte aia unde ti a sarit lacu nu a fost matuita

pur si simplu a fost vopsita prost .. poate fi din pregatire sau materiale f slabe ...Bafta cu noua vopsire !..CAuta un service serios la care sa ai si o garantie chiar daca dai 20-30 E in plus

nu s-ar exfolia si vopseaua atunci? <_<

nu s-ar exfolia si vopseaua atunci? :)

<_< esti tare .........sau vb serios???

da mi te rog codu de vopsea???

baga un smirghel de 2000 si apoi dai doar cu lac toata masina.

Cica asta ar fi un mic truc auzit de mine. Asa mai fac astia cu masinile care vor sa le dea si arata bestial.

Teoretic ar functiona. Practic.... ramane de vazut <_<

Culoarea este Cosmos SCHWARZ,codul era parca 303...dar trebuie sa ma uit cand ajung acasa in cartea service..am trecut ac,mi-ar fi de mare folos daca stiti in Timisoara un service bun(tot am auzit de Carlos) unde as putea sa vopsesc aripa si sa retusez cateva puncte albe(un pret aproximativ).

Multumesc

Culoarea este Cosmos SCHWARZ,codul era parca 303...dar trebuie sa ma uit cand ajung acasa in cartea service..am trecut ac,mi-ar fi de mare folos daca stiti in Timisoara un service bun(tot am auzit de Carlos) unde as putea sa vopsesc aripa si sa retusez cateva puncte albe(un pret aproximativ).

Multumesc

Banat Car

n-are nici o treaba polish-ul,albeste unde s-a luat lacul.la fel cu vopseaua in baza de apa,acum se gasesc 99% in baza acrilica,foarte rar se mai vand cele in baza de xylen sau buthanol,cum erau toate pana acum.ideea e ca in nici un caz nu s ridica vopseaua noua daca cea dinainte avea alta componenta,dupa uscare nu mai conteaza,diferenta sta in timpul de uscare(se usuca mai greu cea in baza acrilica) si in faptul ca e mai putin toxica.deci sng motiv pt care s-a ridicat este pt ca nu a fost matuita bine si lacul dat la mul timp dupa vopsea si nu a mai prins asa d bine.

Da ma rog.. intreb si eu... daca sa nu aplice vopsea pe baza de apa.. ce vopsea ar trebui sa aplice ? pe baza de ulei ?

Masina din fabrica nu este vopsita cu vopsea pe baza de apa ?

cu aia pe baza de uleipoti sa iti vopsesti gardu daca ai(hihihi) ma refer ca pana acu era vopsea pe baza de diluant si nu aveai 4-5 variante de unde sa alegi cum e acu la asta pe baza de apa-(ECOLOGICA) :unsure: <_< :) :bashwall:

baga un smirghel de 2000 si apoi dai doar cu lac toata masina.

Cica asta ar fi un mic truc auzit de mine. Asa mai fac astia cu masinile care vor sa le dea si arata bestial.

Teoretic ar functiona. Practic.... ramane de vazut <_<

Chiar existĂŁ metoda asta, am vĂŁzut maÂşinĂŁ facutĂŁ aÂşa Âşi arĂŁta chiar bine.

cu aia pe baza de uleipoti sa iti vopsesti gardu daca ai(hihihi) ma refer ca pana acu era vopsea pe baza de diluant si nu aveai 4-5 variante de unde sa alegi cum e acu la asta pe baza de apa-(ECOLOGICA) :unsure: <_< :) :bashwall:

Mai e o chestie..

MulÞi vopsitori dau vina pe vopseaua pe bazã de apã atunci când un reper nu iese la culoare..

Ăn realitate nu este vopseaua de vinĂŁ ci lĂŁcomia lor..

CumpĂŁrĂŁ vopsea proastĂŁ Âşi din acest motiv nu iese la culoare.

Mai e o chestie..

MulÞi vopsitori dau vina pe vopseaua pe bazã de apã atunci când un reper nu iese la culoare..

Ăn realitate nu este vopseaua de vinĂŁ ci lĂŁcomia lor..

CumpĂŁrĂŁ vopsea proastĂŁ Âşi din acest motiv nu iese la culoare.

E foarte posibil, dar din moment ce masina are 5 ani si tu faci revopsire partiala e normal oricat de buna ar fi vopseaua si vopsitorul sa existe o diferenta.

Solutii de remediat problema sunt, se pot da cu lac suprafetele nevopsite proaspat, sau o polishare pt improspatarea luciului vopselei.

Eu am reusit sa reduc diferenta la o masina la care am vopsit capota, aripile si bara dupa ce am polisat restul caroseriei dar un ochi avizat si-ar fi dat usor seama de diferente.

Depinde de maşină.

Maşina mea are 10 ani şi vopseaua nu este mătuită şi am vopsit la culoare mai mult repere.

Problema este că mulţi vopsitori bagă scuza asta pentru că folosesc materiale proaste.

Edited by Ciupanezu