Jump to content

BMW E36 - V12 5.6 litrii

alex_e36

Recommended Posts

eu am 235 si simt cas lipit de asfalt <_<

Ce jante ai si ce latime au jantele tale, Alex?

eu am jante de 17 toli cu latime de 8J ... cauciucurile sunt de 235/50 ... Eagle F1 :)

Super multumit de ele ... si pe caldura torida cand asfaltu ajunge la temperatura de coacere a oului :bashwall:... tot am aderentza

eu am jante de 17 toli cu latime de 8J ... cauciucurile sunt de 235/50 ... Eagle F1 <_<

Super multumit de ele ... si pe caldura torida cand asfaltu ajunge la temperatura de coacere a oului :)... tot am aderentza

De Eagle F1 sunt si eu multumit si imi place si modelul lor(am si eu). Eram curios cum te descurci cu jantele, daca iti atinge cauciucul la greutate... Eu am de 16" cu talonul 55 si imi atinge la gropi cand am greutate.

eu am jante de 17 toli cu latime de 8J ... cauciucurile sunt de 235/50 ... Eagle F1 :)

Super multumit de ele ... si pe caldura torida cand asfaltu ajunge la temperatura de coacere a oului :bashwall:... tot am aderentza

De Eagle F1 sunt si eu multumit si imi place si modelul lor(am si eu). Eram curios cum te descurci cu jantele, daca iti atinge cauciucul la greutate... Eu am de 16" cu talonul 55 si imi atinge la gropi cand am greutate.

serios ? <_< cum naiba ? ca am incarcato cu 5 oameni si bagaje la drum lung si nu am nici o urma de frecare pe cauciuc ... si tre sa mai zic ca am si distantiere de 10 mm fatza si spate :unsure:

tu ai cumva suspensii sport si ti-e lasata masina ?

serios ? <_< cum naiba ? ca am incarcato cu 5 oameni si bagaje la drum lung si nu am nici o urma de frecare pe cauciuc ... si tre sa mai zic ca am si distantiere de 10 mm fatza si spate :)

tu ai cumva suspensii sport si ti-e lasata masina ?

Cred ca la mine e problema din cauza latimii jantelor... au 270mm si nu se mai incadreaza cum trebuie, atingand de aripa pe spate! Nu stiu ce sa fac... O solutie ar fi sa nu pun greutate pe spate... Jantele arata superb si nu prea as vrea sa le schimb...

pfuuu... is prea inalte.. de aia iti freaca... ai cumva distantieri ?

pai ai putea sa treci pe un balonaj mai mic... sau treci pe 17 ... cu 225 <_<

p.s.

pacat ca nai facut o poza din spate... sa vedem adevarata latime a cauciucurilor

N-am distantieri! Cauciucurile sunt mai inguste: 205/55/16, dar ma gandeam sa pun 225/40/16 - nu ar mai fi asa inalte... Jantele le-am masurat eu si au 270mm, nu mai tin minte ce scrie pe ele... parca 9J...

• 2 years later...