Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar jante E60 pe 19 model M172

Recommended Posts

incearca aici

astea sunt replici, dar parerea mea este ca merita, ca la o adica, si alea originale le zgarii de borduri, se indoiaie cand lovesti puternic in gropi, si la o adica nu te doare asa tare cand rupi sau indoi vreo janta tare ca iti iei alta noua , chiar nu sunt foarte scumpe comparabil cu originalul, asta este parerea mea... vizavi de replica si original

bafta,

Edited by sergiulean

merci sergiulean!

Stiam de replici... am vazut un set de curand si nu prea ma incanta cele replica.. se vede destul de clar ca nu e ce trebuie (finisaje, cum sunt turnate si sigur se cunoaste la greutate) iar cele originale nu sunt chiar o avere, daca nu gasesc weekendul asta SH imi comand noi.

Nu stiu ce sa zic despre replici e vorba totusi de o anumita siguranta pe care o ai garantat la OEM pe cand la replici ce garantie am ca nu se sparge janta in 2 la 100km/h ?? mai nici una....

Merci mult oricum!

nu lua replici , dupa ce ca au un pret destul de mare pentru niste replici ... calitatea lor e indoielnica mai ales cand e vb de o masina ca E60 ... puternica , eu unul nu mi-as lua never ever Replici pentru ca e vb de siguranta mea si a pasagerilor de care sunt responsabil !

nu lua replici , dupa ce ca au un pret destul de mare pentru niste replici ... calitatea lor e indoielnica mai ales cand e vb de o masina ca E60 ... puternica , eu unul nu mi-as lua never ever Replici pentru ca e vb de siguranta mea si a pasagerilor de care sunt responsabil !

am circulat un an de zile cu replici, made in italy, modelul M6, credema, nu faci nicio diferenta, diferenta o face doar cauciucul, acolo, clar nu merita sa mergi pe gume lowcost,

merci sergiulean!

Stiam de replici... am vazut un set de curand si nu prea ma incanta cele replica.. se vede destul de clar ca nu e ce trebuie (finisaje, cum sunt turnate si sigur se cunoaste la greutate) iar cele originale nu sunt chiar o avere, daca nu gasesc weekendul asta SH imi comand noi.

Nu stiu ce sa zic despre replici e vorba totusi de o anumita siguranta pe care o ai garantat la OEM pe cand la replici ce garantie am ca nu se sparge janta in 2 la 100km/h ?? mai nici una....

Merci mult oricum!

eu nu am avut deloc probleme cu replicile de m6, si sincer de aia o sa iau tot replici, garantie.... ma abtin,

se poate sa ai dreptate nu te contrazic ... la gume nici vorba de resapate sau etc !

vreau sa spun ca rotile de iarna sunt jante originale si cauciucuri continental, cred ca modelul jantelor este identic cu ce ai tu, si le-am echilibrat de 3 ori in 2 luni, si cred ca la sfarsitul ierni o sa fie necesar sa ma duc cu ele la roluit ca altfel o sa trebuiasca sa imi puna cate un kil de plumb pe roata ca sa nu mai bata

este un domn din Bacau care aduce jante din Germania. L-am rugat sa se uite si dupa ceva tip M pe 19" si, norocul tau, a adus doua seturi M172 miercurea asta. Eu ma duc maine sa-l iau pe al meu. Suna-l si poate nu a gasit client pentru al doilea set:

Succes!

PS daca o rezolvi dai si tu o bere?

ai link-ul mai jos

Jante m172 Pozitia 91

Edited by Vampiroiul535

este un domn din Bacau care aduce jante din Germania. L-am rugat sa se uite si dupa ceva tip M pe 19" si, norocul tau, a adus doua seturi M172 miercurea asta. Eu ma duc maine sa-l iau pe al meu. Suna-l si poate nu a gasit client pentru al doilea set:

Succes!

PS daca o rezolvi dai si tu o bere?

ai link-ul mai jos

Jante m172 Pozitia 91

Am vb si eu cu domnul din bacau ieri :) dar mi-a zis ca vine cineva sa le ridice sambata <_< sa le stapanesti sanatos...

Daca nu gasesc si nu gasesc, luni dau comanda :bashwall:

Merci mult oricum

Edited by zagato

Eu am vb si azi cu el, si mi-a zis asa, am un set dar a zis un baiat ca vine sa le ridice sambata. Acum nu stiu daca e vorba de tine sau de un client la al doilea set.

A ramas sa ne auzim duminica dimineata sau maine seara, daca nu le-a dat luni le am <_<

Poate ne face un pret bun si le luam noi pe amandoua :) sa-ti faca si tie si mie un pret ok... zic si eu...

Edited by zagato

lasa-mi telefonul tau in PM si maine cand ajung la el te sun si iti spun clar care e treaba. Eu stiu sigur ca a adus doua seturi ca eu l-am pus sa caute.

Unul il iau eu maine, iar celalalt e pus la vanzare pe autovit si pe 4tunning.

Oricum, chiar daca nu mai are omul face Germania de doua ori pe luna si poti sa-i dai comanda cum am facut eu.

Din cate am vazut e foarte serios. Mai multe detalii maine de la fata locului.