Jump to content

Ulei motor

ktL745

Recommended Posts

As vrea sa stiu ce ulei ar fi indicat pentru un E46 318i din 2000 cu aproximativ 200.000 de km.Fostul proprietar a bagat Mobil 1,insa mai mult m-ar interesa cifrele.Stilul meu de condus nu este deloc unul agresiv,si pargurg pana in 10.000 de km pe an.Un prieten mi-a spus ca ar trebui sa bag 10-w40.Ce recomandati?

P.S. stiu ca mai sunt topicuri cu subiectul acesta insa as vrea sa aflu niste pareri in legatura cu tipul acesta de motor si nr.asta de km

As vrea sa stiu ce ulei ar fi indicat pentru un E46 318i din 2000 cu aproximativ 200.000 de km.Fostul proprietar a bagat Mobil 1,insa mai mult m-ar interesa cifrele.Stilul meu de condus nu este deloc unul agresiv,si pargurg pana in 10.000 de km pe an.Un prieten mi-a spus ca ar trebui sa bag 10-w40.Ce recomandati?

P.S. stiu ca mai sunt topicuri cu subiectul acesta insa as vrea sa aflu niste pareri in legatura cu tipul acesta de motor si nr.asta de km

Lasa vrajeala ... zii cand faci topic la Masina mea :) ... si mai ales cand vii cu J&B ala ... <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.