Jump to content

cat costa o sonda lambda?

baubau

Recommended Posts

ma eu am vb cu mai multa lume shi zice ca hella este firma mult mai buna decat bosch

shi nu iau universala e pe tip motor cu mufa tot

numai o pun sus ca a mea e dusa la nebuni am vazut iewri pe tester cum lucra mai bine zis cum nu lucra shi eu voiam sa stea la relanti

da na

acu tre sa mai cumpar un set de tacheti sa ii schimb shi aia ca bate unu cand e cald motorul shi numai ce am inchis motorul ca am facut _chiulasa_ da na asta este sa vedem cat or mai costa shi aia

ma grabesc sa schimb sonda ca o bag la rar saptaman viitoare

Taci dom'ne ca Hella produce si senzori. <_<

Un exemplu simplu care imi vine in minte e senzorul de nivel din baie.

Produce dar nu cred cã este o firmã mai bunã decât Bosch.

Produsele unor firme atât de mari sunt În general la fel din punct de vedere calitativ.

ma fratilor eu am fost sfatutit de cei care mi-au facut testul la mashina sa nu iau bosch pt ca bosch nu mai este ce a fost in acest domeniu shi credema sunt baieti de incredere

apoi o sonda bosch etse mai scumpa decat una hella sau ngk

din cate am inteles cele mai bune sunt ngk dar eu nu am gasit asa repede shi am preferat hella care din ce am vorbit shi cu groza dan sunt egale cu ngk

shi mai o chestie care am auzito la sonde exista doua variante functioneaza sau nu functioneaza nu exista merge cand cum

eu la a mea am vazut pe tester ca um functiona ,ea trebuia sa oscileze exact ca un ekg shi la mine inima se oprise adica linie dreapta <_< asa consum mare nu sta la relanti shi merge aiurea

ma fratilor eu am fost sfatutit de cei care mi-au facut testul la mashina sa nu iau bosch pt ca bosch nu mai este ce a fost in acest domeniu shi credema sunt baieti de incredere

apoi o sonda bosch etse mai scumpa decat una hella sau ngk

din cate am inteles cele mai bune sunt ngk dar eu nu am gasit asa repede shi am preferat hella care din ce am vorbit shi cu groza dan sunt egale cu ngk

Cei care te-au sfĂŁtuit sunt niÂşte bĂŁgĂŁtori de seamĂŁ.

Eu am comandat o sondã NGK ºi a venit stricatã, În plus arãta diferit faÞã de cea originalã BMW pe care o aveam pe maºinã.

Dupã o sãptãmânã au ajuns alte douã sonde, una Bosch ºi una originalã BMW.

Erau identice Însã am ales sã o montez pe cea BMW pentru un plus de siguranÞã.