Jump to content

Spatiu interior la 3-ari

cipus

Recommended Posts

hai ca nu e asa de mic...portbagajul are 440l. o berlina din acelasi segment are cam 500 (opel vectra si alte balene de genul asta), deci cam 10% mai putin nu cred sa fie o asa mare problema. cu spatiul din spate, 4 persoane pot merge ok.(eu oricum nu merg cu 5 in masina ca murdaresc tunelul de la transmisie cu picioarele) :blink:

hai ca nu e asa de mic...portbagajul are 440l. o berlina din acelasi segment are cam 500 (opel vectra si alte balene de genul asta), deci cam 10% mai putin nu cred sa fie o asa mare problema. cu spatiul din spate, 4 persoane pot merge ok.(eu oricum nu merg cu 5 in masina ca murdaresc tunelul de la transmisie cu picioarele) :blink:

73707[/snapback]

si aia 2 din spate merg cu picioarele in gura ? :)

Edited by cipus

si aia 2 din spate merg cu picioarele in gura ?  :blink:

73708[/snapback]

hmm...let's put it this way...eu am 1.90 si merg cu scaunul la maxim in spate. in spatele meu poate sta super lejer cineva de 1.70, normal cineva de 1.80 si f nasol cineva de 1.90

oricum, fa o proba, dar in nici un caz nu e o masina mica...mult mai ok ca o octavia mi s-a parut...

hmm...let's put it this way...eu am 1.90 si merg cu scaunul la maxim in spate. in spatele meu poate sta super lejer cineva de 1.70, normal cineva de 1.80 si f nasol cineva de 1.90

oricum, fa o proba, dar in nici un caz nu e o masina mica...mult mai ok ca o octavia mi s-a parut...

73712[/snapback]

exact asta vreau...comparatii cu alte masini....cum e pe langa un cielo ?

Portbagajul este OK, dupa parerea mea, nu mare, dar destul, si sa nu uitam ca eu am trecut de la Espero (560L portbagajul) la E46. Oricum portbagajul este mic in comparatie cu Espero, dar nu cred ca va deranja, acum depinde ce ai de gand sa faci... In spate este loc destul, putin mai mult ca la Cielo, dar mai mic ca la Espero. In Octavia parca e mai mult spatiu in spate, mie asa mi s-a parut.

a mers cineva cu Golf 5 ? poate sa faca o comparatie referitor la spatiul pt locurile din spate ?

73704[/snapback]

Prietena mea a avut Golf 5. Por sa iti spun ca este o diferenta de la cer la pamant in ceea ce priveste spatiul interior, mai ales in spate. Cu toate astea, prefer E46! Los amigos saben porque! :blink:

Prietena mea a avut Golf 5. Por sa iti spun ca este o diferenta de la cer la pamant in ceea ce priveste spatiul interior, mai ales in spate. Cu toate astea, prefer E46! Los amigos saben porque! :)

73764[/snapback]

deci este mai mult spatiu in G5... :blink:

whatever...mai bine un BmW mai mic....... :) ....macar e masina :)