Jump to content

nu mai stiu ce sa fac

baubau

Recommended Posts

asa cum spune si titlulnu mai stiu ce sa fac

deci nu imi sta la relanti mashina si nu merge aliniat

am schimbat toate furtunele ,alternatorul inarca 14 si astazi l-am facut sa fie perfect sonda lmbda este noua

regulatorul de relanti este nou shi tot cand schimb vitezele scade foarte mult in ture sau chiar moare motorul

specific ca masina a fost pusa pe tester shi nu mia gasit decat sonda care am schimbato

oare ce ,mai poate fi?

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma numai pompa de benzina nu am schimbato dar din spusele mecanicului daca ar fi pompa nu ar trage mashina dar sa termin cu inscrisul shi o schimb shi pe aia

shi tocmai ma sunat mecanicul shi mia zis ca se mai poate face un reglaj al axelor cu came

scuze mashina este un e36 1.8 is din 93

ma numai pompa de benzina nu am schimbato dar din spusele mecanicului daca ar fi pompa nu ar trage mashina dar sa termin cu inscrisul shi o schimb shi pe aia

shi tocmai ma sunat mecanicul shi mia zis ca se mai poate face un reglaj al axelor cu came

scuze mashina este un e36 1.8 is din 93

itii recomand sa nu il lasi sa se atinga de axe, nu are ce sa regleze la ele ca sa-ti mearga relantiul

defazarea axelor se face doar daca o vrei un pic mai sportiva, dar nu se merita

da tu ai dreptate dar tocmai am schimbat sonda

ca aco aia arata

la mine nu face asa

la mine pur shi simplu nu merge rotund nu sunt asa mari oscilatiile

nu merg rotund motorul

este cand sta perfect shi merge alniat apoi iar nu merge aliniat shi tot asa intelegi

urmeaza sa mai masor presiunea la pompa ca filtrele sunt toate noi

shi cum naiba sa verific bobinele?

Cel mai simplu este sa pui altele de proba.

Mai este o metoda de a verifica bobinele: scoti pe rind fisele de la bujii si vezi daca motorul merge mai prost. Daca nu se schimba nimic atunci cind scoti o fisa si bujiile sunt noi ai gasit bobina cu probleme. Atentie insa, atunci cind scoti fisa bujia nu mai functioneaza si benzina o sa iti inunde cilindul respectiv deci ar fi bine sa tii fisa scoasa cit mai putin posibil. Pentru a da timp bujiei sa se usuce dupa ce conectezi fisa la loc si sondei lambda sa se stabilizeze asteapta vreo 10 - 20 de secunde pina sa scoti urmatoarea fisa. Nu e o metoda foarte eleganta dar cu putina atentie poti sa gasesti o bobina defecta.

asa cum spune si titlulnu mai stiu ce sa fac

deci nu imi sta la relanti mashina si nu merge aliniat

am schimbat toate furtunele ,alternatorul inarca 14 si astazi l-am facut sa fie perfect sonda lmbda este noua

regulatorul de relanti este nou shi tot cand schimb vitezele scade foarte mult in ture sau chiar moare motorul

specific ca masina a fost pusa pe tester shi nu mia gasit decat sonda care am schimbato

oare ce ,mai poate fi?

EXISTA UN FILTRU EPURATOR CARE DA SIMPTOME DE ASTEA .VERIFICA DACA A FOST SCHIMBAT VREODATA.

poate fi si din debitmetru chiar daca nu mia dat la tester

nu de alta dar am incercat asa cum miau mai zis unii sa scot mufa shi sa vad ce se intimpla

eu daca scot mufa moare motorul

oare sa fie debitmetrul?

ca daca este debitmreul ma duc shi tot in cap le dau la aia cu testerul