Jump to content

BMW mai mult decat o masina

pitonul

Recommended Posts

Salut,

De curand am reusit sa imi inscriu un BMW adus din Germania. Pretul a fost destul de ok 3000 de euro cu toate taxele incluse. Masina este asa cum am zis un 316i pisicuta compact , modelul in 2 usi. Masina are 200.000 de mii de KM si sincer nici nu se simte. De cand am luat-o am mai facut circa 3500 si nu am facut altceva decat sa ii schimb uleiul filtrele si cateva mici alte reparatii.Pot spune ca desi am condus ceva masini pana acum aceasta masina ma facut sa inteleg ca pana nu mergi cu un BMW nu poti spune ca ai condus.Nu vreau sa se inteleaga ca BMW e singura masina performanta dar cu siguranta este pe primele locuri.Ce ma impresionat cel mai mult este faptul ca o masina din 94 pate merge cel putin la fel de bine ca un C4 nou. In momentul de fata am pus C4 la vanzare(pe Autovit si club citoren) cu gandul sa achit leasingul la el si sa imi iau o pisicuta cabrio cu motor de 2000 sau 2500 cm3 sper sa reusesc pt ca efectiv de cand am luat 316i numai la asta ma gandescProblema e ca nu am unde sa ii fac o verificare computerizata am incercat si la BMW si m-au lalait ca e sub 2000 si e alta mufa nu mai stiu daca au softul sa intrebe bla bla... vb.Ce e cel mai trist e faptul ca nici de acest 316i nu o sa ma bucur rea mult pt ca il voi lasa sa il conduca pe tata. Vroia sa isi cumpere o masina si s-a ivit ocazia cu masina asta care si-o luase cumnatul meu vazand, ca e o masina ok iar el ne mai avand bani sa o inscrie plus ca a avut probleme cu noxele(asta ar fi si motivul pt care as vrea sa o pun pe un calculator) chiar daca am schimbat finala am pus si catalizatorul pt ca nu il mai avea tot nu scotea noxele pt euro 2. Pana la uram s-a rezolvat dar tot as vrea o verifiacare amanuntita am cumparat-o eu. Dupa ce am mers pe ici pe colo cu ea am inceput sa o ingragesc tare mai ales ca are 200 000 de km si merge perfectMotiv pt care m-am decis sa dau C4 si sa iau o pisicuta cabrio de 2500 sau 2000.

Cam atat despre masina dar cu siguranta povestea va continua pt ca e o masina care cred ca nu iti poate aduce decat bucurii si atunci cand o privesti dar mai ales cand o conduci.

P.S. Voi pune si poze , nu ca nu ati sti cum arata dar imi este f draga si asa cum este si ideea topicul vreau sa ma laud cu ea <_<