Jump to content

Cheie e39 facelift

denti_marius

Recommended Posts

Am intrebat la AB daca pentru e39 se poate face la comanda cheie tip briceag. Mi-au raspuns ca pentru nici o masina nu se pot face alt fel de chei decat cele initiale.

Citisem pe undeva pe forum cum ca ar exista totusi o posibilitate cu niste chei "brute" facute de diversi producatori. Din pacate nu am mai gasit acel topic acum, si a trebuit sa fac altul... Stie cineva de unde se pot cumpara aceste chei "brute" si ce manopere si costuri presupune aceasta schimbare ?

Tot eu imi dau raspunsurile, insa le postez poate mai sunt si altii care sunt tentati.

Am sunat la firma respectiva. Ei pot doar sa imi scoata cipul din cheia veche, sa il introduca in cheia noua, si sa taie lama dupa forma de la cheia veche. In acest mod pierd inchiderea centralizata, geamuri, trapa si portbagaj. pentru ca, cheile lor nu au partea electronica pentru inchiderea centralizata; au doar tastele "oarbe".

Deci va fi o cheie simpla doar ca e tip briceag. Personal consider ca nu merita.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.