Jump to content

Iubita mea E46

Alex Iulian

Recommended Posts

e pe vatra luminoasa , e cimitir ce sa fac stau vis-a-vis si parchez pe unde apuc, m-am obisnuit :hyper:

Arata ..."frumos" masina cu cruce (deja!!) la ...cap! (sau la "bot"). E prima poza pe care o vad cu masina cu ...crucea la cap!:laugh: Fireste ca nu si-a dat seama cand a pozat-o!

alti au pe parbriz , sau sint tatuati, pana la urma o cruce e un simbol crestin :thumbsup:

• 3 weeks later...

frumusica masina si imi place cum sta cu suspensia asta :).

P.S. - si tu trebuie sa te treci usor la "jantele" de iarna, cu adidasi s-ar putea sa intri la apa :)

suspensia e aia de dianinte , sport OEM, doar ca s-a mai lasat pe fata de cand cu 2.8-u

Ai schimbat pana la urma si suspensia ?

Cauciucurile de iarna parca de la 1 nov sunt obligatorii, oricum parca e cald inca, peste 20 de grade, eu le mai tin si luna asta.

stiu ca de la 1, da am zis sa nu astept pana in ultima zi, cauciucurile le aveam cumparte, si daca tot am avut timp liber.

da, stiam ca este suspensia sport stock, dar arata foarte bine, s-a lasat exact cat trebuia :). Ce jante pui de iarna? 16 sau 17?

le-am pus pe cele de dinainte, pe 16 , star spoke 43 ,205/55/16 Yokohama , f bune 6-7 mm, intradevar se simte parca merg pe baloane fata de cele pe 18, da e k pentru iarna.

Ati inceput si aici, mai sainz sa apara si e echipa completa .. :hyper:

on: nu-i prea devreme pentru gumele de iarna ?

Pilotul automat l-ai facut functional ?

P.S. am vb cu mihaita , dupa 20 luna rezolv si eu problema ..donatorul e deja in tara :yahoo:

edit : a aparut si sainz ...

Edited by sax1987

Ati inceput si aici, mai sainz sa apara si e echipa completa .. :hyper:

on: nu-i prea devreme pentru gumele de iarna ?

Pilotul automat l-ai facut functional ?

P.S. am vb cu mihaita , dupa 20 luna rezolv si eu problema ..donatorul e deja in tara :yahoo:

edit : a aparut si sainz ...

:goodjob: stiu 528i, joi a ajuns, a mai ajuns si un 330i tot pt un prieten de-al meu, cu pilotul din pacate nu am reusit, trebuie sa mai investighez, cel mai bine era sa ma fi uitat la masina donatoare exact cun sint firele.

eu am avut instalatia inainte pe 318 , aia era cu modul cu actuator, alta mancare de peste, la tine nu e problema ca la M52 instalatia e deja acolo, mai trebuie pus doar firul de la calculator la comenzi.

e cam cald , in principiu cu franarea sunt probleme la temperaturile alea .

am vazut multe masini echipate deja, probabil ca nu asteapta pana in ultima zi, daca nu mergi raliu nu sint probleme.

Edited by Alex Iulian