Jump to content

KM reali

Guest

Recommended Posts

Dupa cum v-am mai scris as vrea sa-mi cumpar un E39 525D automata,daca stie cineva sa-mi zica cum pot sa vad kilometrii reali sau cat de cat reali(am auzit de o varianta cu KM in cheie si ca doar cei de la reprezentanta pot sa citreasca cheia).

Daca ati putea sa-mi ziceti cum sa fac sa vad KM reali v-as fii recunoscator.... :blink:

simplu s-a mai discutat pe aici , nu poti afla cu certitudine km reali decat daca ai o carte de service la ea si o iei eventual dintr-o reprezentanta ... toate se manresc, chei, carti de service, bordul masinii etc, dar asta cu reprezentanta si sa fi fost luata de noua ai o mica garantie totusi !

caut topicul si revin ca s-a mai vorbit despre numarul kilometrilor

74070[/snapback]

OK,merci deocamdata....astept raspuns....

nu. ce te face sa crezi ca cei de la CompuTest au aparatura de testare mai buna ca Bavaria ? probabil l-a computest ii dau inapoi unii din samsari ca e chiar in targ :blink:

74191[/snapback]

la computest nu iti verifica chestia asta cu km (reali sau nu), nici nu este trecuta in test de fapt, am vrut eu sa fac un test complet la ei si mi-au spus ca nu pot verifica acest lucru pt. ca nu pot spune cu certitudine nr. km si deci nu se baga!

Edited by sarpe74

de pe siteul lor oficial citez :

"Masuram uzura, comparand datele tehnice constructive cu stare actuala a motorului, verificand cele doua caracteristici: puterea si cuplul motor. Verificam scurgerile. "

asta m-a facut sa cred ca iti spune cam cati km reali are masina....

Edited by cipus

de pe siteul lor oficial citez :

"Masuram uzura, comparand datele tehnice constructive cu stare actuala a motorului, verificand cele doua caracteristici: puterea si cuplul motor. Verificam scurgerile. "

asta m-a facut sa cred ca iti spune cam cati km reali are masina....

74363[/snapback]

Am facut un test cu un scorpio (al unui amic) care avea 130.000 KM pe bord si nu au zis nici "da sunt reali" nici "nu, nu sunt reali" cu toate ca baiatu' i-a intrebat despre chestia asta. Inginerul de acolo nu-ti poate da decat raspunsuri concrete dupa expertiza pt. ca d'asta e platit.

gratis dak iei masina de la ei probabil..... :blink:

75226[/snapback]

nu conteaza de unde aduci masina, pentru km. e gratis pentru ca dureaza 30sec., baga cheia intr-un dispozitiv si citeste pe monitor cati km. are masina.

dar trebuie macar sa ai toate cheile.

daca vrei alte verificari normal ca alea costa.

nu conteaza de unde aduci masina, pentru km. e gratis pentru ca dureaza 30sec., baga cheia intr-un dispozitiv si citeste pe monitor cati km. are masina.

dar trebuie macar sa ai toate cheile.

daca vrei alte verificari normal ca alea costa.

75234[/snapback]

Pai normal ca e gratis, ca daca vrei sa comanzi o piesa, ei oricum iti baga cheia ca sa ia codul de caroserie, si cand vede seria caroseriei, apare si kilometrii inregistrati in cheie. Te poti duce chipurile sa vezi cat costa ceva piesa, si automat tragi un ochi si la km. Eu asa am facut. :blink:

eu am 245 000km din 1995 e34 525td(rulat in tara din 1998 cu 160 000km atunci)....am auzit pe cineva care a vandut un e34 ..nush exact ce motor cu motor original la 470 000....dar schimb de ulei la reprezentante rulat numai in germania in Romania ocazional.acum cica masina mai circula inca in timisoara

eu am 245 000km din 1995 e34 525td(rulat in tara din 1998 cu 160 000km atunci)....am auzit pe cineva care a vandut un e34 ..nush exact ce motor cu motor original la 470 000....dar schimb de ulei la reprezentante rulat numai in germania in Romania ocazional.acum cica masina mai circula inca in timisoara

76629[/snapback]

:) sper ca nu e a mea :)

a cutreierat ceva masina asta

inca un punct + pt bmw :blink: