Jump to content

curatat tapiterie e36

Recommended Posts

O sa te anunt cand o sa am si eu chef de frecat. Bancheta s-a cam murdarit asta`vara (gagici cu slipi uzi - ce era sa le zic? :)). Am incercat eu intr-un loc cu o solutie, dar dupa ce s-a uscat a ramas contur <_< Deci cred ca tre sa fac toata bancheta cand ma apuc.

LE: am uitat sa mentionez, am interiorul gri deschis.

Edited by chriss

<_<) ce tare.. ma gandeam sa imi bag si eu nasul. Daca ma duc la un tapiter trebuie sa-i duc ceva sa-mi faca nu sa-mi repare.. Nu gasesc material d-ala gri deloc pt plafon.. de unde sa iau oare .. ?!

Existã o firmã lângã McDonald's-ul din Bãneasa, au material textil identic cu cel BMW de pe plafon.

pai de chinuit nu m-am chinuit prea mult, adica sa stau o zi intreaga sa curat tapiteria a fost mai mult superficial, foarte simplu cu un pulverizator + o perie moale sau o carpa care nu lasa scame.

Am pus mereu cu jumatate de capacel mai multa solutie decat scrie, mi-a placut ca nu a albit tapiteria.Apoi 10 min de caldura la max in masina si gata. E placut si mirosul.Eu il recomand si pentru materialul de sub presuri si scaune.

P.S. Am zis-o mai mult in gluma...chiar scrie pe ambalaj ca e ok sa cureti si tapiterii auto!

P.S2: Chestia cu albitu nu e batuta in cuie pentru ca e posibil sa ai mult praf in scaune/bancheta...bate cu palma inainte vezi ce sare <_< (ideea e sa nu cureti numai ce se vede)

Edited by clau18

• 6 months later...
Am citit acest topic si va spun ca am avut un real succes cu VANISH OXIACTION INTELLIGENT PLUS(dilutie 1:5 cu apa). Am procedat la fel ca @ciupanezu cu solutia aceea de la SONAX(ca sa nu mai dau si eu explicatii),fara sa aspir. Cand am luat masina, pe plafonul meu era tiganeala mare, de credeam ca nu mai scot mare lucru din el,dar a iesit impecabil. Eu am tapiseria gri si aveam niste dungi negre ca de smoala...AU DISPARUT TOTAL! Recomand.

• 1 month later...
acum ceva zile am pus plasa cu cumparaturi pe bancheta spate si am avut surpriza sa curga ulei de gatit pe bancheta :) , ce solutie recomandati sa indepartez pata? am fost la o curatatorie chimica dar nu au vrut sa ma ajute...

incearca cu cineva care lucreaza in confectii. Exista un spray profesional cu spuma de scos astfel de pete. E profesional,in comert nu gasesti. Cu ce se gaseste in comert nu prea ai sanse de reusita.

aceasta solutie snoax scoate si pete de ulei ? am o problema mai nasoala era in portbagaj o sticla de ulei de masina pe care mama a deschiso sa vada ce este si nu a inchis bine dopu si sa rasturannat a tras si bancheta ulei am incercat Vanish da nu prea a avut efectu ce recomandati :)