Jump to content

Jante

user008

Recommended Posts

Poate s-a mai discutat , n-am gasit ceea ce doream iar in plus trebuie sa aflu destul de repede raspunsul la intrebare : Ce ET trebuie sa aiba o janta 7 x 16" pentru a se potrivi pe E46 ? Momentan am jante cu ET47 , dar am gasit modele frumoase , am primit oferte bune , cu discount considerabil . Acestea au ET cuprins intre 35 -41 .Se potrivesc ?

Cu cat e mai mic ET-ul cu atat sta janta mai in afara , sau invers ?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acestea au ET cuprins intre 35 -41 .Se potrivesc ?

Da.

Cu cat e mai mic ET-ul cu atat sta janta mai in afara , sau invers ?

Prima afirmatie este corecta.

Mersi pentru raspunsuri. Inca ceva : e diferenta mare intre Et 35 si Et 41 ? Cifrele respective sunt dimensiuni in milimetrii sau nu ?

In milimetri?Nu reprezinta distanta de la fata exterioara a jantei la suprafata de prindere?

nu, ET reprezinta distanta de la suprafata de prindere pana la mijlocul jantei, exact cum se vede in atasamentul lui BoBo

Pozele 2 si 3 i-mi plac mie...dar aici e vorba de gusturi...doar tu poti sa decizi <_<

P.S. ce pret are o janta din poza 2?

in jur de 120-130 euro pe 16" , mai ofera discount daca esti intradevar interesat..

Pozele 2 si 3 i-mi plac mie...dar aici e vorba de gusturi...doar tu poti sa decizi :)

P.S. ce pret are o janta din poza 2?

Modelul 2 definitiv....unde si cat? Exista si 17"?

Desigur......astea au fost singurele pe 16" , pe 17" sunt modele si mai frumoase.......vezi foto pt provenienta.

ce de jante acolo.wow e plin de cutii cu jante! sa ne dai si noua locatia sa venim cu camionul <_<

Si eu vreau sa cumpar de acolo....nu vand nimic

aveti asa ceva si la ce pret?

Da erau si alea , dar asa in poza fara a fi pe masina nu pareau frumoase....oricum nu erau pe 16" doar de la 18" in sus.....si intradevar e modelul M3 din 2009...

Stau in cumpana intre poza 2 si 3....

ce de jante acolo.wow e plin de cutii cu jante! sa ne dai si noua locatia sa venim cu camionul :)

Si eu vreau sa cumpar de acolo....nu vand nimic

aveti asa ceva si la ce pret?

Da erau si alea , dar asa in poza fara a fi pe masina nu pareau frumoase....oricum nu erau pe 16" doar de la 18" in sus.....si intradevar e modelul M3 din 2009...

Stau in cumpana intre poza 2 si 3....

ca sa imi pun asa ceva pe 18 tre sa imi skimb suspensia si nu prea vreau pe 18 vreau daca se poate pe 17 maxim ? si un pret te rog????? <_<