Jump to content

Merita sa schimb bmw 330xi 2004 cu hummer h3 2006?

osanusa

Recommended Posts

In afara de show-off cu hammerul nu ai nici o satisfactie, asta e mai "masina" decat hammerul, daca te intereseaza showofful - hummerul, daca vrei o masinarie care sa nu iasa in evidenta dar sa fi tu mutumit ca intr-adevar conduci ceva special, bmwul.

Depinde ce vrei ...

Edited by Remus R.

Multumesc pentru raspunsuri...o sa ma mai gandesc...si mai astept pareri.

e mai mult de fite. nu vad utilitatea hardughiei . Presupun ca nici serviceul la ea nu e ceva usor ..de curiozitate intreaba la un mag un schimb de consumabile cat e

masina ta arata bine ...Crezi ca scapi de H3 mai usor ?

Edited by myxage

Poate Hummer-ul il vinzi mai departe mai usor ca 330xi-ul.

Dar ca valoare, e vax, sunt cam 14-15 mii $ in State, cu totul acasa iti iese undeva pe la 17-18 mii euro.

Si plus de asta ...cred ca are un consum....foarte mare.

Poate Hummer-ul il vinzi mai departe mai usor ca 330xi-ul.

Dar ca valoare, e vax, sunt cam 14-15 mii $ in State, cu totul acasa iti iese undeva pe la 17-18 mii euro.

Corect...si mai pui taxa de 4500 Euro..se duce la 20-21000 E.

Ce ziceti? Merita schimbul?

Bmw 330xi steptronic m-paket 2004 90000km cu Hummer H3 2006 inmatriculat 25000km?

parerea mea sa te gandesti ce costuri de exploatare si intretinere are un h3,cam in cat timp itzi vine o piesa si te sfatuiesc sa conduci un "jeep" inainte.mult timp am crezut si eu ca vreau un "jeep" dar dupa am mers cu un patrol de 2 ani 3.0di cu 90km/h nu mi-am mai dorit niciodata.este prea periculos sa incerci sa talpaiesti un "jeep"

Ma da nu va mai ganditi la ce inseamna sa intetii un Hummer, ca doar nu si-l tine pentru el, daca ar fi sa il ia, il da mai departe cu siguranta. Eu zic ca il da mai usor decat E46-le. Au scazut preturile rau de tot la BMW-uri.

Sunt 800 de E46 pe autovit la vanzare. Hummer sunt 20. Daca chiar apare un client, si tu il dai la pretul cel mai bun, ai mai mari sanse sa dai 1 din 20 decat 1 din 800.

Ma da nu va mai ganditi la ce inseamna sa intetii un Hummer, ca doar nu si-l tine pentru el, daca ar fi sa il ia, il da mai departe cu siguranta. Eu zic ca il da mai usor decat E46-le. Au scazut preturile rau de tot la BMW-uri.

Sunt 800 de E46 pe autovit la vanzare. Hummer sunt 20. Daca chiar apare un client, si tu il dai la pretul cel mai bun, ai mai mari sanse sa dai 1 din 20 decat 1 din 800.

DAR OARE TE INTREBI CATI VOR HUMER SI CATI VOR BMW.

Aici e problema mea...Daca il iau il tin sa-mi fac moftul si dupa il dau...deci...credeti ca o sa iau pe hummer mai mult decat pe bmw? Aici e dilema...

Hummer-ul nu il pot tine..nici daca mi-ar placea la nebunie...costa impozitul la el 25mil. pe an...si daca il mai cresc astia....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.