Jump to content

Cumpar OBC full e36

Guest mar33

Recommended Posts

Guest mar33
Cumpar OBC pt e36, sa fie acela mare, si il vreau cu toate mufele din spate. Ca doar il iau sa-l montez pe masina nu sa il pun de forma. Conditia sa fie de pe un 316 ar fi perfect!

Iti dau eu <_< daca vrei.

Vezi ca trebuie sa fie de 4 cilndrii, de 6 a mai gasit si el dar e bun. Nu indica corect.

Si eu am de m3 indica gresit cand l-am luat, insa se poate modifica coeficientul....

gaseste pe net info cum sa faca.

Nu conteaza de la cati cilindrii e. In meniul ascuns poti sa modifici. in functie de masina.

:)

Mie imi arata 23 % consumul la 320i :bashwall:))

Am modificat acolo si acum am normal, 12-13 :unsure:

Iti dau eu :) daca vrei.

Vezi ca trebuie sa fie de 4 cilndrii, de 6 a mai gasit si el dar e bun. Nu indica corect.

Si eu am de m3 indica gresit cand l-am luat, insa se poate modifica coeficientul....

gaseste pe net info cum sa faca.

Nu conteaza de la cati cilindrii e. In meniul ascuns poti sa modifici. in functie de masina.

:bashwall:

Mie imi arata 23 % consumul la 320i :unsure:))

Am modificat acolo si acum am normal, 12-13 :blink:

Si eu am de pe un 320i si merge bine. Stiu ca se poate modifica din meniul ascuns, dar nu merge de la 4 la 6 cilindrii. Sunt altfel si ceasurile de bord si de acolo ia informatia obc-ul.

M3-ul are tot 6 cilndrii cum are si 320-ul tau <_<

am intzeles si eu acum ce e un obc...deci la cat duce o instalatzie d-asta functionala?

~100€ OBC-ul, 100-150ron montajul la un electrician.

Acum depinde ce ai tu.. daca ai ceas o sa fie mai complicat, daca ai OBC cu 11 butoane e mai usor.

In jur de 100 e e modulul, apoi cineva care se stie la legat fire, (eu am facut singur, cu rabdare) iti ia sigur mai 250-300 ron <_<

Mie mi-au cerut 2 aici, 100 e..... pentru acest job, intradevar e naspa, la lipit atatea fire, prin bord etc.... daca nu ai senzor de temp, trebuie tras fir,etc...

In jur de 100 e e modulul, apoi cineva care se stie la legat fire, (eu am facut singur, cu rabdare) iti ia sigur mai 250-300 ron <_<

Mie mi-au cerut 2 aici, 100 e..... pentru acest job, intradevar e naspa, la lipit atatea fire, prin bord etc.... daca nu ai senzor de temp, trebuie tras fir,etc...

Cam mult.. :)

250-300ron poate daca nu ai modulul de check control.

n am asa ceva cine are sus cu ele. da la ce foloseste?

Este computer de bord.. iti arata viteza medie, consum, cati km mai mergi cu benzina din rezervor, temperatura exterioara, etc..

Indica consumul instant, distanta pana la pompa, consumul average, temperatura, cod(pt alarma) timer, pentru 0-100 de ex, check control, indica viteza electronic.... distanta ramasa pana la destinatie, viteza average... litrii de combustibil ramas in rezervor.....

E superb

Indica consumul instant, distanta pana la pompa, consumul average, temperatura, cod(pt alarma) timer, pentru 0-100 de ex, check control, indica viteza electronic.... distanta ramasa pana la destinatie, viteza average... litrii de combustibil ramas in rezervor.....

E superb

Voltajul din instalatia electrica...<_<

Edited by Cosm1n

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.