Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cum se monteaza inele cromate la ceasurile din bord?

Recommended Posts

<_<

1) il suni pe BRANDEX

2) cumperi inele de ALUMINIU de la el ( nu plastic cromat )

3) le si monteaza

P.S. eu asa am facut si am avut linistea ca "pun tot ce dau jos ...la loc...si mai si functioneaza" :)

Edited by PityWPN

<_<

1) il suni pe BRANDEX

3) le si monteaza

P.S. eu asa am facut si am avut linistea ca "pun tot ce dau jos ...la loc...si mai si functioneaza" :bashwall:

arata mai bine plasticul cromat decat aluminiul mat ....de ce ? pt ca cromat in interior ai manerele usilor si usitele din bord in rest nimic nu este aluminiu mat .... initial am vrut sa-mi pun si eu inele din aluminiu mate dar am vazut diferenta la un prieten si am renuntat la cele MATE

pe langa asta noaptea cele cromate iti lasa impresia ca ar fii pline cu apa .... :)

daca nu am voie se poate sterge

...eu le-am luat cu 120 ron + transport , dupa am gasit cu 99 ron transportul gratis ...

http://www.proxenon.ro/inele_detalii.php?id=5

mi se pare aberant sa dai zeci chiar sute de euro pe niste CHINEZARII ( in fond astea sunt) pe 4 inele cromate, 4 angel eyes, 4 xenoane care se ard droserele sau becurile .....cineva trebuie sa castige bani pe spinarea noastra ....

Dece spun asta: am cumparat niste angel eyes de pe siteul www.bmw-shop.ro crazand ca sunt baieti seriosi, cineva ma informat gresit cum ca imi trebuiesc 2 inele mai mari si alte 2 mai mici si i-am rugat pe baietii astia de pe renumitul site sa mi le schimbe cu niste angel pt coupe facelift ...pe cutie era o poza cu un M3 ...aveam factura, garantie, produsul, tot ...mi-au cerut 50 ron + transportul sa mi le schimbe ...si atentie chinezismele astea costa 270 ron la ei pe site .... ulterior am aflat ca cele pe care le cumparasem deja se potrivesc pe farurile mele ....

Edited by edy1092

<_<

1) il suni pe BRANDEX

3) le si monteaza

P.S. eu asa am facut si am avut linistea ca "pun tot ce dau jos ...la loc...si mai si functioneaza" :unsure:

arata mai bine plasticul cromat decat aluminiul mat ....de ce ? pt ca cromat in interior ai manerele usilor si usitele din bord in rest nimic nu este aluminiu mat .... initial am vrut sa-mi pun si eu inele din aluminiu mate dar am vazut diferenta la un prieten si am renuntat la cele MATE

pe langa asta noaptea cele cromate iti lasa impresia ca ar fii pline cu apa .... :)

Tine de gusturi...nu vreau sa polemizez :bashwall:

Dece spun asta: am cumparat niste angel eyes de pe siteul www.bmw-shop.ro crazand ca sunt baieti seriosi, cineva ma informat gresit cum ca imi trebuiesc 2 inele mai mari si alte 2 mai mici si i-am rugat pe baietii astia de pe renumitul site sa mi le schimbe cu niste angel pt coupe facelift ...pe cutie era o poza cu un M3 ...aveam factura, garantie, produsul, tot ...mi-au cerut 50 ron + transportul sa mi le schimbe ...si atentie chinezismele astea costa 270 ron la ei pe site .... ulterior am aflat ca cele pe care le cumparasem deja se potrivesc pe farurile mele ....

Userul zippo are site-ul www.bmw-shop.ro.

Mie mi s-a pĂŁrut serios.

<_<

1) il suni pe BRANDEX

3) le si monteaza

P.S. eu asa am facut si am avut linistea ca "pun tot ce dau jos ...la loc...si mai si functioneaza" :unsure:

pe langa asta noaptea cele cromate iti lasa impresia ca ar fii pline cu apa .... :bashwall:

daca nu am voie se poate sterge

...eu le-am luat cu 120 ron + transport , dupa am gasit cu 99 ron transportul gratis ...

http://www.proxenon.ro/inele_detalii.php?id=5

mi se pare aberant sa dai zeci chiar sute de euro pe niste CHINEZARII ( in fond astea sunt) pe 4 inele cromate, 4 angel eyes, 4 xenoane care se ard droserele sau becurile .....cineva trebuie sa castige bani pe spinarea noastra ....

Si de acolo am luat inelele(proxenon) sunt ok iar efectul este super :)

nu este vina noastra ca un client face comanda gresita.Dupa cum se poate vedea si mai sus s-a recunostcut ca respectiva comanda a fost facuta gresit.A fost comandat kit normal de CCFL nu pentru Coupe facelift,dupa care kit-ul a fost vandut altei persoane urmand ca dupa ceva timp sa ajunga iar in posesia clientului.Acel kit plimbat prin tara pe la diferite persoane nu mai poate fi vandut ca "NOU" clar.Sa fie tras la raspundere cine v-a informat gresit.Nu este vina noastra.Daca se comanda corect si se trimitea alt produs decat cel comandat DA atunci era normal sa se ceara acest lucru.Toate cele bune

nu este vina noastra ca un client face comanda gresita.Dupa cum se poate vedea si mai sus s-a recunostcut ca respectiva comanda a fost facuta gresit.A fost comandat kit normal de CCFL nu pentru Coupe facelift,dupa care kit-ul a fost vandut altei persoane urmand ca dupa ceva timp sa ajunga iar in posesia clientului.Acel kit plimbat prin tara pe la diferite persoane nu mai poate fi vandut ca "NOU" clar.Sa fie tras la raspundere cine v-a informat gresit.Nu este vina noastra.Daca se comanda corect si se trimitea alt produs decat cel comandat DA atunci era normal sa se ceara acest lucru.Toate cele bune

PS: cred ca cel care a fost informat gresit este chiar persoana nr.2 la care a ajuns kit-ul fiind pacalit de prima persoana care a comanda gresit.

Sunt destule persoane multumite pe forum care au intrat in contact cu noi.Cu stima

Edited by zippo

Sunt destule persoane multumite pe forum care au intrat in contact cu noi.Cu stima

Eu sunt unul dintre ei !..Sigur a fost o neintelegere sau o proasta interpretare ! Nu are rost sa stricam firma omului aiurea .

Pe draku serios nici macar nu stie ce vinde, cele pe care le am sunt pt, E46 COUPE facelift eu crezand ca 2 inele sunt mai mici dar se pare ca e doar o iluzie optica, habar nu are pe ce pune actpildul ala cu bmw-shop.ro , are prea multe chinezisme pe stoc si vrea sa scape repede de ele prostind lumea ...

L-am intrebat daca sunt 4 inele egale la coupe facelift ....NU A STIUT SA-MI RASPUNDA

L-am intrebat daca sunt 2 mai mari si 2 mai mici ...NU A STIUT SA-MI RASPUNDA

L-am intrebat daca mi le schimba desi am GARANTIA + FACTURA si daca sunt crapate sparte si mi-a raspuns ca nu le schimba

( ATENTIE!! erau in garantie de cateva zile si el nu le schimba )))

Habar nu are ce vinde va spune ca va da angel eyes de 8000k stie ce insemna asta ?

8000k bate spre albastru

6000k sunt albe ------------>>( astea de 6000k de fapt le vinde el nu de 8000k)

.................Daca stia ce vinde imi cerea diametrul inelelor si se rezolva problema foarte usor ................................

Sa ma contrazica cineva daca eu sunt idiot sau cretin la ce am scris mai sus ....

Mentionez ca nu sunt profesionist in angel eyes ...dar e foarte usor sa-ti dai seama daca vanzatorul stie ce vinde sau NU

RESPECT pt userul MAS (caruia ii dadeam 100 ron diferenta cu placere daca nu erau bune pt masina mea) si multi altii baieti seriosi nu pt astia care se dau mari afaceristi cu mare site bmw si shop si el vinde produse vw , audi,opel, peugeot , sa va spun eu la ce bani sunt chinezismele astea luate din hong kong cu vaporul cu destinatia CONSTANTA-ROMANIA ?

Edited by edy1092

Inainte de a da vreo explicatie desi nu mi se pare normal si relevant deoarece eu pot dovedii oricand despre felul in care acest domn a plasat comanda(gresit) tin sa multumesc tuturor clientilor firmei nostre care si-au expus opinia corecta.

1 la mana as dorii sa mi se explice de catre acest domn ce a vrut sa spuna prin acest cuvant alambicat :actpildul. deoarece l-am cautat in DEX si nu l-am gasit

2.Temperatura angel eyes-ului pe care il comercializam este de 8000K,dar se pare ca nu stiti nici macar ce inseamna acest lucru!

Au fost 2 masini puse una langa alta.Una care a cumparat de la concurenta (nu dau nume) si una cu cele de la noi.Se vede clar diferenta intre 7000K si 8000K.

3.Nici macar nu stiti ce model de masina aveti: coupe, normal, cabrio etc.

4.Ati comandat de e46 simplu.Cel de e46 coupe facelift este la alt pret.

Putem dovedi acest lucru foarte usor postand pe form comanda lansata de acest domn pe site-ul nostru....asta pentru a dovedi a cui a fost vina!

Sa nu mai zic ca au trecut 2 saptamani dupa ce au fost cumparate pana ati dat un telefon da? (inseamna ca nu v-a deranjat asa tare confuzia atunci cand ati primit coletul),

iar in timpul acesta le-ati vandut altei persoane care a discutat cu mine(dar cred ca dvs stiti acest lucru nu???).L-ati asigurat probabil ca sunt bune(tot in cunostinta dimensiunilor perfecte nu?) : mai exact ati incercat o mica "schema" sa nu zic teapa da?

Se vede ca nu prea stiti ce vreti .....si nici ce masina aveti!!!

Nu veniti cu un produs sa vi-l schimbam noi dupa 2 saptamani , timp in care a fost revandut apoi naibii stie ce ati mai facut cu el. Daca ati mai achizitionat vreodata vreun produs electronic sau de orice fel care beneficia de garantie si citeati din curiozitate, ati fi observat ca orice firma schimba aceste produse numai daca au defecte ascunse sau este defect. NU DACA IL SPARGE POSESORUL :"L-am intrebat daca mi le schimba desi am GARANTIA + FACTURA si daca sunt crapate sparte si mi-a raspuns ca nu le schimba!" ASA CUM DORITI DVS

ATENTIE :Aceasta lege este universal valabila

Sunt destule persoane pe acest forum cu care am interactionat si toti au fost multumitii de serviciile noastre respectiv de caliteatea marfii pe care o comercializam.

Actipildul de pe ele arata ca sunt de M3 , masina asta nu s-a fabricat niciodata FACELIFT , inelele care sunt in cutie se potrivesc pe E46 Coupe facelift adica PT MASINA MEA care are farul dintr-o bucata si semnalele nu se schimba + inelele sunt mult mai mici decat la Coupe NON_facelift sau e46 M3

Suriorule NU STI CE VINZI, trebuie sa-ti desenez ? se vede treaba ca-ti faci antireclama, am poze, factura, garantie, inele, TOT daca vreu sa te fac de rahat de fac cu ce-a mai mare placere pe toate site_urile si forumurile , vrei sa te fac vedeta si la TV ? ia testeaza-ma pot ???

Edited by edy1092

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.