Jump to content

Cumpar Caut Jante 17"5x120 9j 10 j

Recommended Posts

Multumesc baieti....asha ma gandeam si eu k 10 j...e cam nasol pt E36..Sa zicem, 8,5 9j.....in legatura cu borbeturile..am mai gasit la un tip cu 450E (NOI),,,da e un model mai vechiutz..si cred k ET DE 13 SAU 14 imi cam dauneaza la aripi...asa k mai caut ..ms pt oferta,,,inca valabil Edited by xerex

Nasol..mai caut....Am gasit BBS astea ma bate gandu..sunt la 350E ce ziceti merita??...cu gume kam nashpa

daca jantele sunt bune 100%merita daca nu le iei poti sa imi dai nr baiatului care le are ...dar doar daca sunt jantele bune si sa fie cu et minim35

Gata baieti mi-am cumparat....am renuntat la 9 j si mi-am luat jantele originale de M3 ..o frumusete si sunt tipla...bine acum depinde si de gusturi...au si gume 245/40/17 si 225/45/17 Nu cred k au mai mult de 600 700 km..sunt aprope noi, dar vreau sa le vand asa k daca vrea cineva 0728197766.....Multam!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.